2371 çıktı canım, özellikle ben bekledim böyle yüksek göreyim tek seferde diyeKaç çıkmıştı değerın
Olumsuzu düşünme canım herşey güzel olacakayyy hadi inşiallah pazartesi hepimiz güzel haberlerle gelecez. ben,m olumsuz birşey olursa gelip yazmam buraya. olumluysa gelirim. kimsenin moralini bozmak istemem. çok hassas bır donemdeyız.
Evet canım ben geç olduğunu düşünüyorum çünkü ya yumurtlamadan iki gün sonra hamile kaldım ya da iki gün önce2371 çıktı canım, özellikle ben bekledim böyle yüksek göreyim tek seferde diyeama kendininkini düşük diye kıyaslama sakın, herkesin değeri farklı çıkıyor. Bi de ben erken yumurtladım muhtemelen o yüzden erken döllendi diye tahmin ediyorum. Bu arada arkadaşlarımda 35’le, 50’yle öğrenip fıstık gibi yükselip evlatlarına kavuşanlar oldu
Ya aynısını hissediyorum ben deeeOlumsuzu düşünme canım herşey güzel olacakya bişey dicem çok komik ama ben karnımın alt kısmında çok az bir şişlik görüyorum şuan 6+3 de dışarıdan belli olmasının imkanı var mı ben çok hevesliyim de uyduruyor muyum
uydurmuyorsun canım. rahimlerimiz suanda baya buyudu aslında iç karnın geniş değilse hemen çıkar karnın. olabilir yani ama beni görsen 6 aylık dersın. karnım şişti benim. drum 4 aydan sonra normale döner dedi. keseyi gördügümde.Olumsuzu düşünme canım herşey güzel olacakya bişey dicem çok komik ama ben karnımın alt kısmında çok az bir şişlik görüyorum şuan 6+3 de dışarıdan belli olmasının imkanı var mı ben çok hevesliyim de uyduruyor muyum
Ya kızlar benim de çok gazım var acaba bu hamilelikten miYa aynısını hissediyorum ben deeeama hem çok gazım oluyor gün içinde hem de alt göbüşüm zaten biraz vardı o yüzden yok be bebişten değildir diye abartılı heyecan duygumu bastırıyorum
dene bakalım ben de merak ettım ne cıkacak senin. bana göre en güvenilir hurafe. bıraz baktım da lahana suyu karbonat testlerı fılan varAy yarın evin içinde bi yerden ip bulayım da deniyim merak ettim
Olumsuz şeyler düşünmüyoruzzzayyy hadi inşiallah pazartesi hepimiz güzel haberlerle gelecez. ben,m olumsuz birşey olursa gelip yazmam buraya. olumluysa gelirim. kimsenin moralini bozmak istemem. çok hassas bır donemdeyız.
Ya benim de göbeğim var ama o kadar alt kısmında değil. Göbeğimi altında afedersin ama tüylenmenin başladığı yerin hemen üstünde hafif bir çıkıntı var dünden beri dikkatimi çekiyorYa aynısını hissediyorum ben deeeama hem çok gazım oluyor gün içinde hem de alt göbüşüm zaten biraz vardı o yüzden yok be bebişten değildir diye abartılı heyecan duygumu bastırıyorum
ayy biri alsın artık. hakkaten grup da harekletlenir o zamanOlumsuz şeyler düşünmüyoruzzzinşallah hepimiz güzel güzel görücez duyucaz bebişlerimizi sonra birimiz artık grubun yöneticiliğini alacak
Ya kızlar benim de çok gazım var acaba bu hamilelikten miYa aynısını hissediyorum ben deeeama hem çok gazım oluyor gün içinde hem de alt göbüşüm zaten biraz vardı o yüzden yok be bebişten değildir diye abartılı heyecan duygumu bastırıyorum
Bence evet, öğrenmeden önce de gazım vardı ki gaz yapacak bir şey yemiyordum ayaklarımı üşütmüyordum. Şimdi klima çok sık açık oluyor evde, bi de yoğurt peynir çok yiyorum ondan mı acaba diyorum ama bence hamileliktenYa kızlar benim de çok gazım var acaba bu hamilelikten mi
rahim bolgesıne denk geliyor işte orası.Ya benim de göbeğim var ama o kadar alt kısmında değil. Göbeğimi altında afedersin ama tüylenmenin başladığı yerin hemen üstünde hafif bir çıkıntı var dünden beri dikkatimi çekiyor
Ben de hamileliğimi öğrendikten sonra 1.5 kilo aldım ama ödem olduğunu düşünüyorum iğneler kullandım onlar yapıyormuş. Çok fazla yemeğe düşmedim henüz. Biraz takip edicem eğer o şişlik devam ederse bebiş burda derimuydurmuyorsun canım. rahimlerimiz suanda baya buyudu aslında iç karnın geniş değilse hemen çıkar karnın. olabilir yani ama beni görsen 6 aylık dersın. karnım şişti benim. drum 4 aydan sonra normale döner dedi. keseyi gördügümde.
Oiiyy o zaman gerçekten minik minik kendini belli etmeye başlamış annesiiiiYa benim de göbeğim var ama o kadar alt kısmında değil. Göbeğimi altında afedersin ama tüylenmenin başladığı yerin hemen üstünde hafif bir çıkıntı var dünden beri dikkatimi çekiyor
67 ile öğrendim. en son 4800 gördüm emın oldum saglıklı arttıgına bıraktım.2371 çıktı canım, özellikle ben bekledim böyle yüksek göreyim tek seferde diyeama kendininkini düşük diye kıyaslama sakın, herkesin değeri farklı çıkıyor. Bi de ben erken yumurtladım muhtemelen o yüzden erken döllendi diye tahmin ediyorum. Bu arada arkadaşlarımda 35’le, 50’yle öğrenip fıstık gibi yükselip evlatlarına kavuşanlar oldu
Rahmin orda olduğunu biliyordum ama bu kadar çabuk belli eder mi onu bilmiyordum eşime de söylemedim güler dalga geçer diyerahim bolgesıne denk geliyor işte orası.sağlıkla buyusun orda annesi
Aminn Aminnrahim bolgesıne denk geliyor işte orası.sağlıkla buyusun orda annesi
Bizim haziran temmuz gebelik planlayanlar grubundan çok arkadaş var, inşallah onlardan haftaya güzel haberler alırsak gelecek olanlar varBu grup gerçekten çok sessiz Ocak anneleri hiç böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?