Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bu o ağrıdan değil canım o dayanılmazdı çok şükür geçti. Ama şimdi belim ağrıyor
Bende de çok ağrı var fıtık ağrısı gibi soldan soldan vuruyor yürürken. Hele biraz ayakta kalayım iş yapayim merdiven in çık yapayim o gece ve sabahı pert oluyorum.

Bende de çok ağrı var fıtık ağrısı gibi soldan soldan vuruyor yürürken. Hele biraz ayakta kalayım iş yapayim merdiven in çık yapayim o gece ve sabahı pert oluyorum.
Kabızlık da cabası neler neler denedim bana mısın demiyor. Magnezyum incirler kayısılar en son şu duphalac a başlayayım diyorum da bebeği çok etkiliyor mu zarar durumu ne bilginiz var mı ?

Çok teşekkür ederim ya bilgilendirme için Grubumuz iyi ki var cidden.Doktordan alamadığım bilgileri siz yzdınız bana
Karbonhidratla hamilelikte ayrı bi aşk yaşamaya başladım ama dediğiniz gbi çok önemliymiş bende araştırınca gördüm.Dikkat edeceğim inşallah

Kabızlık da cabası neler neler denedim bana mısın demiyor. Magnezyum incirler kayısılar en son şu duphalac a başlayayım diyorum da bebeği çok etkiliyor mu zarar durumu ne bilginiz var mı ?
Ben Demir ilacımı kullanmayınız kabız oluyorum onu fark ettim. Demir ilacını kullanınca herşey yolunda oluyor. Duphalac ile ilgili bir bilgim yok. Kefir yada ıspanak gibi yiyecekleri denedin mi?

Ben Demir ilacımı kullanmayınız kabız oluyorum onu fark ettim. Demir ilacını kullanınca herşey yolunda oluyor. Duphalac ile ilgili bir bilgim yok. Kefir yada ıspanak gibi yiyecekleri denedin mi?
Kefiri de denedim sabah aç karnına. Demir ilacına başladım 10 gündür o daha da beter etti. GynoTardyferon mu kullanıyosunuz?

Ben bir aydır içiyorum onu kullanabiliyoruz mg incir bana da fayda etmedi sadece duphalac

Buarada bebek arabamız geldi kurulumu kolaydı ben baya beğendim. Eşim biraz tereddütte kaldı ilk ama o da sonradan ısındı. Maxicosi leona 2 aldık. İndirimdeydi. Paketlemesi, kargosu da gayet güzeldi
Ayy bende bundan aldım daha kutusunu açmadımnyeni geldi Çok güzeld ürüyor sizinki Güle güle kullanamlım

Rica ederim ne demek :) Ben de burası sayesinde birçok şey öğrendim .Bir ara her sabah dere otu yiyordum tsh düşsün diye sonra baygınlık geldi yiyemedim. Ben de şu son iki haftadır karbonhidrat ile çok haşır neşir oldum inanın çok fark ediyor. Benim dengeler son 2 haftada şaştı, birden kilo aldım falan. Neyse ki gecen haftadan beri dikkat etmeye başladım. Siz de çok dikkat edin.

Çok pahalı ya yani ben belimden dolayı eğilmemek için ayaklı istedim ama en fazla 6 ay böyle kullanılır sonra kucaktada yıkanır. Sonra oturmaya başlar falan. Yazık bu paraya sahiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…