Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Siz memnunsaniz kullandığınız marka model ne? Dyson var Philips maraton var ama bir de robot süpürgem olsa güzel olur
Ben memnunum ya. Xiaomi markası model olarak netten fotosunu attım. İlk çıktığı zaman almıştım. Şimdi daha iyileri de var. Ama bu inan benim için ultra iyi 3 derece çekme gücü var en düşüğünde kullanıyorum.

Eklentiler

• 1000088520.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 16
Aynıı benim esimde robottan o sorumlu ben çalıştır diyom çalıştırıyor haznesini boşaltıyor ben daha hiç bosaltmadim
Boşalt dediğimde bütün evi silip süpürecem onu da sen yap dio adamın ağzına iyi laf vermişim ha. Neyseki çalıştırmadan bakıyor boşaltıyor ben söyleyince cvbı hazır

Kızlar eşleriniz dogum hediyesi alacak mı, konustunuz mu beklentiniz neler , benimkine örnek gösterecegim güncel durumları rica edeyim lütfen
Ayyy benimki alamayız filan dedi kayınvalidem sağolsun benden yana oldu olmaz öyle hatıra kalsın alırsınız dedi. Bileklik almak istiyorum günlük takabileceğim, öneriniz varsa alabilirim kızlaaar
Balık burcu olmasın diye 20sinden önce doğurmak istiyorum diye doktora söyleyecektim.
Çok haklısın
Bende inş balık olmaz dedim oğluşum hele balık erkeği dont yani ama doktor dedi ztn şubat başı gelir diye. Balık olma ihtimali kalmadı
Ayyy kızlar benim eşim balık, hiç öyle dendiği gibi duygusal bir balık değil. Diyorum duygusal olmayan balık da bana denk geldi. Oğluşum da balık olacak gibi balık duygusallığı beni korkutmuyor o açıdan
Siz memnunsaniz kullandığınız marka model ne? Dyson var Philips maraton var ama bir de robot süpürgem olsa güzel olur
Bende de Dyson ve Dysondan sonra hiç kullanmadığım Maraton var. Emekleme dönemi kesin lazım robot, o zaman alırız diye alttan alta aşılamıştım fikri ama bugün kurutma makinesi ve robot alalım ihtiyaç madem dedi. Ben şok Roborock Q8i inceledim aklıma yattı gibi. Var mı kullanan? Kurutma makinesi ve robot tavsiyesi ben de alabilirim

balık erkeği duydum
gusül değildir ki benimki de balık odunun tekidir hatta bırak duygusallığı

Tabiki doğru söylüyorsun ayrıca 4 kilo üstü normal doğum olmayacak diye bir şey yok yapabilirsin benim ilk sezeryan olduğu için buda 4 dü geçerse sezeryan olur dedi tabi çatı muayenesi falan çok etken var benim%90 sezeryan gibi görünüyor sağlikla gelsinler

Bu akşam bebeğin hastane için çantasını hazırladım kıyafetleri için sağlıkla nasip olsun inşallah benimki kaldı onuda yaparım doğuma yakın zamanda.... 2 kücük çanta yaparım bi bebişe bi bana yeter ilk oğlumda orta boy valiz yapmiştım çok boş şey götürdüm mesela biberon falan kullandırmadılar şırınga kullandık fazla giden kıyafetleri kullanmadan getirdik falan, o yüzden sadece ekstra fazla koymadım çok lazım olursa eşim eve gelir alır çok uzak değil

4 yaşındakı oğlum resmen bana, daha çok yapıştı sürekli dibimde sürekli bana sarılma kucağa gelme isteği sürekli peşimde okula gitmesine rağmen evde babası varken bile bana yapıştı ya bebek gelecek diye iç güdüselmi neden bilmiyorum ama bazen çok bunalıyorum gece ansızın uyanıp yanıma geliyor zaten sağdan sola dönmek zor oluyor birde o sarılıyor koluma iyice bunalıp kalkıyorum yataktan salona gidiyorum çocuğu olanlar sizin de böyle mı

Kız herkes dio sürekli ağlama modu duygusallık falan acaba çocukken mi bu haklarını kullanıolar
odunluk seviyesinden bir örnek vereyim

dün akşam bir reels gördüm maymunlar var 6 7 tane hangisi kız arkadaşına benziyor diye soruyor. gösterdim benimkine. gitti o kadar tatlis sirin maymunun icinde kilolu muz yiyen bir tanesini buldu ona benzetti. neyse sıkıntı değil bugün biraz Trip atayım dedim. şişman maymunum ya ben falan filan her cümlenin arkasına takıyorum. Bana teselli veriyor takılma sen hemen halledersin kilonu filan diyor. ulan dedim hem beni şişman maymuna benzettin hem de takılma diye telkin veriyor. tamamen unutmus yani

Kız kusura bakma valla çok güldüm. Erkeklerin geneli odun lo takma. Artık zor kalktığım için Benimkide arabadan kriko getirim mi dio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…