- 18 Haziran 2018
- 1.088
- 1.609
- 33
Ben memnunum ya. Xiaomi markası model olarak netten fotosunu attım. İlk çıktığı zaman almıştım. Şimdi daha iyileri de var. Ama bu inan benim için ultra iyi 3 derece çekme gücü var en düşüğünde kullanıyorum.Siz memnunsaniz kullandığınız marka model ne? Dyson var Philips maraton var ama bir de robot süpürgem olsa güzel olur
Benimkide telefondan ayarlayıp eve salıyor bak evi temizledim diyorBenim kocam bu sene kendine sevgililer günü hediyesi Xiaomi marka aldi. Süpürme yükü azalsın diyeAma şimdi olsa roborock al derdim. Haznesi, çöp istasyonu vs. Acisindan daha iyi. Fiyatı da haliyle daha iyi.
Aynen benimki de öyle yapıyor, oyun gibi geliyor sanırımBenimkide telefondan ayarlayıp eve salıyor bak evi temizledim diyor
Aynıı benim esimde robottan o sorumlu ben çalıştır diyom çalıştırıyor haznesini boşaltıyor ben daha hiç bosaltmadimBenimkide telefondan ayarlayıp eve salıyor bak evi temizledim diyor
Bu erkeklerin teknoloji merakı hep aynı ya. Bi yerde toz oluyor alayım diyorum. Bekle diyor alanı çizip oraya tek yolluyor.Aynen benimki de öyle yapıyor, oyun gibi geliyor sanırım
Kesinlikle başka bisey olsa yapmazlarBu erkeklerin teknoloji merakı hep aynı ya. Bi yerde toz oluyor alayım diyorum. Bekle diyor alanı çizip oraya tek yolluyor.
Boşalt dediğimde bütün evi silip süpürecem onu da sen yap dio adamın ağzına iyi laf vermişim ha. Neyseki çalıştırmadan bakıyor boşaltıyor ben söyleyince cvbı hazırAynıı benim esimde robottan o sorumlu ben çalıştır diyom çalıştırıyor haznesini boşaltıyor ben daha hiç bosaltmadim
Balııım buralardayım doğuma kadar çalışıyorum ama çok zorluyor sen nasılsınA aceleciaycicegi canim nasilsin yoksun uzun zamadir ses ver
Tabi canım atomu parçalıyorlar kolay mıHahah benim eşimde robot yönetiminde bide övünüyor ben olmasam evi kim süpürcek diyeroborock kullanıyoruz çok memnunuz valla
Ben iyiyim çok şükür merak ettim uzun zaman gelmeyince ben raporluyum zaten 32 de de ayrıldım izne rapor isim de bittiBalııım buralardayım doğuma kadar çalışıyorum ama çok zorluyor sen nasılsın
Ayyy benimki alamayız filan dedi kayınvalidem sağolsun benden yana oldu olmaz öyle hatıra kalsın alırsınız dedi. Bileklik almak istiyorum günlük takabileceğim, öneriniz varsa alabilirim kızlaaarKızlar eşleriniz dogum hediyesi alacak mı, konustunuz mu beklentiniz neler , benimkine örnek gösterecegimgüncel durumları rica edeyim lütfen
Balık burcu olmasın diye 20sinden önce doğurmak istiyorum diye doktora söyleyecektim.
Ayyy kızlar benim eşim balık, hiç öyle dendiği gibi duygusal bir balık değil. Diyorum duygusal olmayan balık da bana denk geldi. Oğluşum da balık olacak gibi balık duygusallığı beni korkutmuyor o açıdanÇok haklısın
Bende inş balık olmaz dedim oğluşum hele balık erkeği dont yaniama doktor dedi ztn şubat başı gelir diye. Balık olma ihtimali kalmadı
Bende de Dyson ve Dysondan sonra hiç kullanmadığım Maraton var. Emekleme dönemi kesin lazım robot, o zaman alırız diye alttan alta aşılamıştım fikri ama bugün kurutma makinesi ve robot alalım ihtiyaç madem dedi. Ben şokSiz memnunsaniz kullandığınız marka model ne? Dyson var Philips maraton var ama bir de robot süpürgem olsa güzel olur
balık erkeği duydumAyyy benimki alamayız filan dedi kayınvalidem sağolsun benden yana oldu olmaz öyle hatıra kalsın alırsınız dedi. Bileklik almak istiyorum günlük takabileceğim, öneriniz varsa alabilirim kızlaaar
Ayyy kızlar benim eşim balık, hiç öyle dendiği gibi duygusal bir balık değil. Diyorum duygusal olmayan balık da bana denk geldi. Oğluşum da balık olacak gibi balık duygusallığı beni korkutmuyor o açıdan
Bende de Dyson ve Dysondan sonra hiç kullanmadığım Maraton var. Emekleme dönemi kesin lazım robot, o zaman alırız diye alttan alta aşılamıştım fikri ama bugün kurutma makinesi ve robot alalım ihtiyaç madem dedi. Ben şokRoborock Q8i inceledim aklıma yattı gibi. Var mı kullanan? Kurutma makinesi ve robot tavsiyesi ben de alabilirim
Kız herkes dio sürekli ağlama modu duygusallık falan acaba çocukken mi bu haklarını kullanıolarbalık erkeği duydum
gusül değildir ki benimki de balık odunun tekidir hatta bırak duygusallığı
Tabiki doğru söylüyorsun ayrıca 4 kilo üstü normal doğum olmayacak diye bir şey yok yapabilirsin benim ilk sezeryan olduğu için buda 4 dü geçerse sezeryan olur dedi tabi çatı muayenesi falan çok etken var benim%90 sezeryan gibi görünüyor sağlikla gelsinler2600 lerde çıktı (4 kiloyu cok gecirmeni tavsiye etmiyorum dedi perinatolog). Kiz bebek benimkisi. 35+3 çıktı kilo açısından ve boy acisindan 34+6 çıktıama ben 32+2 yim. Sağlıkla doğsunlar gerisi önemli değil. Kursa falan gidiyordum normal doğum için. Şimdiden enseyi karartmamak lazım. Ama yine de insan bir tedirgin oluyor. Hani biz eşimle girip çıkarız tek avazda falan diye hayal ediyorduk. Daha net değil kendi doktoruma haftaya gideceğim. Seker takibi de yapacağım ne olur ne olmaz diye. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
odunluk seviyesinden bir örnek vereyimKız herkes dio sürekli ağlama modu duygusallık falan acaba çocukken mi bu haklarını kullanıolar
odunluk seviyesinden bir örnek vereyim
dün akşam bir reels gördüm maymunlar var 6 7 tane hangisi kız arkadaşına benziyor diye soruyor. gösterdim benimkine. gitti o kadar tatlis sirin maymunun icinde kilolu muz yiyen bir tanesini buldu ona benzetti. neyse sıkıntı değil bugün biraz Trip atayım dedim. şişman maymunum ya ben falan filan her cümlenin arkasına takıyorum. Bana teselli veriyor takılma sen hemen halledersin kilonu filan diyor. ulan dedim hem beni şişman maymuna benzettin hem de takılma diye telkin veriyor. tamamen unutmus yani