Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün doktor kontrolüm vardı bebek 1 hafta geriden geliyor dedi doktor. Son zamanlarda stres sinir ev işi sigarayı da arttırmıştım. Aşırı sinirlerim bozuldu. Yarın sabah ev doktoruma gidip şu geniz akıntıma bi çözüm bulmak istiyorum. Eve döndüğümde de düzgün bir market alışverişi yapıp sigara işine son vereceğim. Son zamanlarda azalttığım sigarayı arttırmıştım stresten. Yine kendimi ciddi bir kota koyup kesmeye çalışacağım. Bu aralar pek bir şey de yemiyordum yememe içmeme de dikkat edersem herhalde düzelir gelişimi diye dua ediyorum. 34. Haftadan önce olan gelişim geriliği aşırı sıkıntıymış.

Evet arkadaşlarım da su dolu kova icin hep aynısını söylemişti katlanıp bir anda dökülüyor diye

canım minderi aşağı fotoğrafları ekledim 150 ya da 200 almıştım sanırım iki ay önce. Ben ilk çocuğumda kirli kıyafetleri koyuyordum dibine öyle yıkıyordum ama o kıyafetleri de sonra sıkmak kurutmak yıkamak da zor oluyordu o yüzden böyle bir şey istedim leğenin dibine bunu koyarım üzerine bir müslin örtü o şekilde yıkarım
Hayırlı akşamlar kızlar ya bu bel ağrısına bi çare falan var mı ne kullansam napsam geçer ki ya. Sizde başladı mı ağrılar? Ne durumdasınız,
Canım bu aylarda bel ağrısı artıyor bir çok kişide vardır öncelikle duruşuna dikkat et sırtında bel boşluğu çok oluşmasın özellikle ayakta durduğunda karnını öne doğru verme. Poponu birazcık daha öne ittirerek durmaya çalış popon dışarıda kalmasın yani bu çok etkiliyor dengeyi sağlıyor. Onun dışında sıcak tutabilirsin eşin masaj yapabilir başka da bir şey aklıma gelmedi şu an zaman zaman artar zaman zaman azalır üşütme belini üşütmem guzum:)
Kabızlık da cabası neler neler denedim bana mısın demiyor. Magnezyum incirler kayısılar en son şu duphalac a başlayayım diyorum da bebeği çok etkiliyor mu zarar durumu ne bilginiz var mı ?
Demir ilacı kabızlığı çok çok çok etkiliyor hatta tek başına etkili diyebilirim firmada iken demir ilacı da çalışıyordum ben. direkt Bağırsakları etkiliyor demir kullandığımız sürece geçmesi çok zor. Ne yerseniz yiyin ben sadece lifli beslensem bile kabız oluyorum değişik demir ilaçları da kullandım sonuç aynı demiri bıraktıktan birkaç gün sonra düzeliyorum Ama demir eksikliğim var mecbur kullanmak zorundayım şu an. sürekli et de yiyemiyorum. sadece ıkınma bırak çıktığı kadar çıksın :)
Canım sigara olayına çözüm bul lütfen birçok şeye sebep. Yapma yazık günah. Böyle konuşmak belki can sıkıcı ama abla gibi gör. Anlık rahatlatıyor seni evet ama ara ara da büyük stres sebepleri yaratıyor. En azından vicdanen rahat olursun. Hayatımda hiç içmedim bilmiyorum empati kuramadan yazıyorum belki rahatsız edebilir ama söylemeden de duramadım

ruya23 yani dediğim gibi demir ilacı kullanırken geçmesi zor. belki bir nebze işe yarayabilir sabahları aç karna bir kaşık zeytinyagı bol su iç daha çok lifli beslen daha çok sıvı tüket kabak çok etkili bayağı ishal yapıyor onu biliyorum ben de

Allah korusun bilmiyorum Demir ilacının bir faydası varımıdır ama bende işe yaradı diye hissediyorum
Faydası var tabi tahlil yaptığında demir bağlama kapasitesi daha yüksek çıkar. Ama ger ilaç gibi yan etkileri de var maalesef. Özellikle bağırsaklara etki ediyor. En basitinden kabız yapıyor ve Bağırsak boğumları villus adı onları düzleştiritordu hatırladığım kadarıylla. Çinko iyi gelir ama demirle aynı anda kullanmak emilim bozukluğu yapar. O yüzden multivitamğn içşnde dengeli bir şekilde almak lazım. Neyse kızlar az kaldı :) 10-12 hafta daha. Zor zamanları atlattık şimdi daha zor zamanlar önümüzde

Kızlar günaydın benım burnum baya baya sismeye basladı ya doktoruma karnımdan çok burnum sısıyor dedim güldü adamcağız progestan hormonu bazı gebelerde bunu yapıyomus. Nefes almada zorlanmaya basladım. İkizlerim birer kiloya ulaşmıs tehlikeli donemı atlattık artık dedi rahım agzı uzunluğu da gayet yeterlimiş. Bir de hep oglanı görüyoduk ilk defa kızı da gördük tek yumurta ıkızı olabilecek kadar çok benziyor görünüyorlar inşallah sağlıklı sekılde gelır bebıslerımız

Benim de doktorum kabızlık bende büyük sorun olduğu için( o kadar gaza bir de kabız olunca mahvoluyorum) ve kan değerlerim aşırı düşük olmadığı için kullandığım multivitaminin harici demir vermedi gerekirse damardan yapacağım dedi aralarda kan testi yapıp kontrol ediyoruz.

Aa burun büyümesi evet ya nefes almada zorlanma ve gece horlaması! İlk kez dün gece kendi horlamama uyandım eşim 1 hafta önce söyledi dalga geçiyor gır gır yapıyor sandım

Canım bu sigara işi çok sıkıntılı. Çok yakınım da hamileliğinde bırakmadı.asitli içeceklerle birlikte devam etti. Erken doğum riski yaşadı. Doğumdan sonra da bebekte büyüme geriliği, böbrekte sıkıntı ve mesane problemleri yaşadı( tabi ki kesin sigaradandır diyemiyoruz). Derdim sana asla akıl vermek değil. Ve zaten sen eksilerini daha iyi biliyosun. Seçim yapmak zorundasın gibi düşün. Ya Bebeğinde de kalıcı hasarlar çıkarsa o zaman kendini yer bitirirsin benim yüzümden oldu diye. Bebeğin için en iyisini sen bilirsin. Sağlıkla sıhhatla kucağına alman dileğiyle

Ay biz aldık bundan o kadar tatlıki amazon prime ile aldık piyasasına göre uyguna geldi. Piyanaolu halıyıda aldık valla şimdiden oyuncakları mı alıyosunuz diyolar dedim biz oynuyoruz oğluşum gelene kadar
yaaa harika duruyor bende almak istiyorum ama türkçe ingilizce dil seçeneğini bulamadım

Sıkma canını ya inşallah herşey yoluna girer. Daha önce tam gününde miydi . Birden mi geriledi acaba. Birde muz haşlanmış yumurta kaju bunları ihmal etme bebeğe kilo aldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…