Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Abbooooo,ya işte bilen birine sormadan bişi almamam lazım. İlk tecrübe,işallah başımıza bi kaza gelmez :)))
Aynen canım ilk olunca insan araştırmak istiyor ilk kızıma hamileyken ben bu sitede yazılanlara,internete, bebek alışverişi YouTube videolarına, Trendyol yorumlarına ve ebelerin tavsiyelerine bakarak aldım hep. Tek tük pişmanlıklarım oldu. Biri bu kova, diğeri bebek arabası, diğeri de oda içi ateş ölçer.

Kabızlık da cabası neler neler denedim bana mısın demiyor. Magnezyum incirler kayısılar en son şu duphalac a başlayayım diyorum da bebeği çok etkiliyor mu zarar durumu ne bilginiz var mı ?
Kabızlık için avokado çok iyi,yağlı bir besin olduğu için bilmiyorum hiç tükettinizmi ama hem bana hem oğluma birebir faydası olan tek sey.bebekken oğlumda ne zaman kabuz olsa verirdim hemen düzelirdi

Sende canını sıkma, üzme kendini,bi hafta dediğin nedir,halledersin misler gibi. Sigarayı bırakmak seni zorluyorsa bırakmam gerek diye kendini şartlama. Onun yerine azalt ancak beslenmene dikkat et. Halledersin bebişim yaaaaa, sen süpersin,şahanesinnnnnn hadi kalk bi kuruyemiş hazırla kendine

Arkadaşlar hamilelikte hiç uçuk geçiren oldumu 3 gündür kocaman bir uçuk çıktı dudağımda iyileşmiyorlar da bazı yerlerdede uçuk gebelikte tehlikeli falan diye okudum korktum doktorumda ulaşamadım henüz seminerde imiş sardı beni bir merakla endişe bilgisi olan varmı

Kızlar Civilde şöyle bir kod var. Whatsapp kanalına katılırsanız böyle saatlik indirimler gelebiliyor, takip edebilirsiniz.

Kabızlık için avokado çok iyi,yağlı bir besin olduğu için bilmiyorum hiç tükettinizmi ama hem bana hem oğluma birebir faydası olan tek sey.bebekken oğlumda ne zaman kabuz olsa verirdim hemen düzelirdi
Hemen hemen her gün 1 tane yerim işte herkeste aynı sonucu vermiyor demek.

Cay ağacı yagi iyi geliyor diye duymuştum ucuga bir araştırın isterseniz

Dudak ve ağız çevresi normal.

Arkadaşlar kaşınan var mı? Kaburgaların olduğu bölge. Kan sulandırıcı kullanıyorum 10-15 gündür ondan mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…