Aynen canım ilk olunca insan araştırmak istiyor ilk kızıma hamileyken ben bu sitede yazılanlara,internete, bebek alışverişi YouTube videolarına, Trendyol yorumlarına ve ebelerin tavsiyelerine bakarak aldım hep. Tek tük pişmanlıklarım oldu. Biri bu kova, diğeri bebek arabası, diğeri de oda içi ateş ölçer.Abbooooo,ya işte bilen birine sormadan bişi almamam lazım. İlk tecrübe,işallah başımıza bi kaza gelmez :)))
Canım kaybettiği oğlundan bahsediyor. Bu kayıp vs konularında çok fazla soru sormayalım birbirimize bence kimsenin yarasını durduk yere deşmeye gerek yok600 gram mı doğdu i
Ben sonuncuyum olanım eşim bana bazen gülüyorKızlar bakın bu videodaki hangisi benim
Kabızlık için avokado çok iyi,yağlı bir besin olduğu için bilmiyorum hiç tükettinizmi ama hem bana hem oğluma birebir faydası olan tek sey.bebekken oğlumda ne zaman kabuz olsa verirdim hemen düzelirdiKabızlık da cabasıneler neler denedim bana mısın demiyor. Magnezyum incirler kayısılar en son şu duphalac a başlayayım diyorum da bebeği çok etkiliyor mu zarar durumu ne bilginiz var mı ?
Sende canını sıkma, üzme kendini,bi hafta dediğin nedir,halledersin misler gibi. Sigarayı bırakmak seni zorluyorsa bırakmam gerek diye kendini şartlama. Onun yerine azalt ancak beslenmene dikkat et. Halledersin bebişim yaaaaa, sen süpersin,şahanesinnnnnn hadi kalk bi kuruyemiş hazırla kendineAynen canım ilk olunca insan araştırmak istiyor ilk kızıma hamileyken ben bu sitede yazılanlara,internete, bebek alışverişi YouTube videolarına, Trendyol yorumlarına ve ebelerin tavsiyelerine bakarak aldım hep. Tek tük pişmanlıklarım oldu. Biri bu kova, diğeri bebek arabası, diğeri de oda içi ateş ölçer.
Yok canım kaybettiğini bilmiyordum özür dilerim. Doğdu geri değildi falan diyince.Canım kaybettiği oğlundan bahsediyor. Bu kayıp vs konularında çok fazla soru sormayalım birbirimize bence kimsenin yarasını durduk yere deşmeye gerek yok
590 aslında 10 gramı yuvarladim600 gram mı doğdu i
35 gün yaşadı minik bedeniyle canım ben yazdım zaten ölçümler çok bir şey ifade etmiyor geri değildi derken haftasına göre geri değildi 23+2 de dogmustuYok canım kaybettiğini bilmiyordum özür dilerim. Doğdu geri değildi falan diyince.
Benım kemikleri agrıyor gibi bir baskı hissim var doktor normal dediVajınada baskı hissediyorum sizdede var mı
Hemen hemen her gün 1 tane yerimKabızlık için avokado çok iyi,yağlı bir besin olduğu için bilmiyorum hiç tükettinizmi ama hem bana hem oğluma birebir faydası olan tek sey.bebekken oğlumda ne zaman kabuz olsa verirdim hemen düzelirdi
Cay ağacı yagi iyi geliyor diye duymuştum ucuga bir araştırın istersenizArkadaşlar hamilelikte hiç uçuk geçiren oldumu 3 gündür kocaman bir uçuk çıktı dudağımda iyileşmiyorlar dabazı yerlerdede uçuk gebelikte tehlikeli falan diye okudum korktum doktorumda ulaşamadım henüz seminerde imiş sardı beni bir merakla endişe bilgisi olan varmı
Ben de yiyorum bir sonuc yok hala kabizimHemen hemen her gün 1 tane yerimişte herkeste aynı sonucu vermiyor demek.
Dudak ve ağız çevresi normal.Arkadaşlar hamilelikte hiç uçuk geçiren oldumu 3 gündür kocaman bir uçuk çıktı dudağımda iyileşmiyorlar dabazı yerlerdede uçuk gebelikte tehlikeli falan diye okudum korktum doktorumda ulaşamadım henüz seminerde imiş sardı beni bir merakla endişe bilgisi olan varmı