Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Kabızlık da cabası neler neler denedim bana mısın demiyor. Magnezyum incirler kayısılar en son şu duphalac a başlayayım diyorum da bebeği çok etkiliyor mu zarar durumu ne bilginiz var mı ?
Kabızlık için avokado çok iyi,yağlı bir besin olduğu için bilmiyorum hiç tükettinizmi ama hem bana hem oğluma birebir faydası olan tek sey.bebekken oğlumda ne zaman kabuz olsa verirdim hemen düzelirdi

Sende canını sıkma, üzme kendini,bi hafta dediğin nedir,halledersin misler gibi. Sigarayı bırakmak seni zorluyorsa bırakmam gerek diye kendini şartlama. Onun yerine azalt ancak beslenmene dikkat et. Halledersin bebişim yaaaaa, sen süpersin,şahanesinnnnnn hadi kalk bi kuruyemiş hazırla kendine

Yok canım kaybettiğini bilmiyordum özür dilerim. Doğdu geri değildi falan diyince.
35 gün yaşadı minik bedeniyle canım ben yazdım zaten ölçümler çok bir şey ifade etmiyor geri değildi derken haftasına göre geri değildi 23+2 de dogmustu

Arkadaşlar hamilelikte hiç uçuk geçiren oldumu 3 gündür kocaman bir uçuk çıktı dudağımda iyileşmiyorlar da bazı yerlerdede uçuk gebelikte tehlikeli falan diye okudum korktum doktorumda ulaşamadım henüz seminerde imiş sardı beni bir merakla endişe bilgisi olan varmı

Kızlar Civilde şöyle bir kod var. Whatsapp kanalına katılırsanız böyle saatlik indirimler gelebiliyor, takip edebilirsiniz.

Cay ağacı yagi iyi geliyor diye duymuştum ucuga bir araştırın isterseniz

Dudak ve ağız çevresi normal.

Arkadaşlar kaşınan var mı? Kaburgaların olduğu bölge. Kan sulandırıcı kullanıyorum 10-15 gündür ondan mı acaba?

Bu çizgili pijamayı alan arkadaşım hangi ay aldı ?? Kimdi hatırlayamadım. Beden çok az seçenek var,hangi bedeni alayım ?? 3-6 mı 6-9 mu hangisi mantıklı
DeFacto Erkek Bebek Pijama Takım Çizgili Penye Uzun Kollu Üst Uzun Tulum Alt C3537A524AU

Kızlar siz birşeyler almaya başladınız mı 26 hafta olduk biz.Annem diyor ben 8 aylık doğmuşum benim hep nedense içimde 40 haftayı doldurmadan 37 38 de doğacakmış gibi bir his var ve hiç birşey almadık hala bu ay almam lazım en azında ilk acil hastaneye götürecekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…