Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba beni dün aile hekimliğinden aradılar ve 25. hafta tetanoz aşısı olmamı söylediler. Bunu yaptıran ya da bu şekilde bilgilendirilen var mı? Aşı yaptırdınız mı?
Benim doktorum olmak zorunda degilsin dedi bana açıkçası. Ama yine de son kararı sen ver dedi. Özel hastane doktoru ama hani her testi vs.yaptirmayi istemiyor. Şimdiye kadar 'olmanı isterim maddi gücün varsa' dediği tek şey genetik (nift) testi idi. Ben de 25+4 teyim ve hâlâ olmadım. İlla olmak istersen de doğuma kadar yapabilirsin ve tek doz yaptır dedi.

Yürüteç ben şunu almayı planlıyorum kızlar. Ay şansımıza bu Kasım indirimi de hiç indirim değil yaa sanki ya da benim beklediklerimde beklediğim indirimler olmadı Fisher Price ın hiçbir ürününde doğru düzgün indirim yok, piyanolu oyun halısı bekliyorum, bu yürüteci bekliyorum yok yok..

Harika kız. Hemen oğluma almam gerek. Biz herşeyi ebebekten alıoz. Her hafta bi kaç parça. İnşallah vardır.
Ben de instagramda bir reelste görmüştüm, LCW dendi o. Orada kalmamış, ben de defactodan aldım

Ön cebine de ağız mendili koyarız. Ağır abiler

Balımla ilişkilerini çok merak ediyorum. Aralarında 6 yaş var kızım duygularını içte yaşayan bir çocuk. Şuan çok heyecanlı seviyor ninniler söylüyor. Karşılaşmasını dört gözle bekliyorum.

2. Eli uygun fiyata bulursanız 2. El alın bence, muadil alacaksanız bazı muadiller bebeğin kilosu arttıkça devrilme, ya da yere çok yakın olma gibi problemler çıkarıyormuş, bence yorumlardan okunup o problemlerin yaşanmadığı bir muadil alınmalı.

Ay biz aldık bundan o kadar tatlıki amazon prime ile aldık piyasasına göre uyguna geldi. Piyanaolu halıyıda aldık valla şimdiden oyuncakları mı alıyosunuz diyolar dedim biz oynuyoruz oğluşum gelene kadar

Eklentiler

• IMG_3311.jpeg
    151,3 KB · Görüntüleme: 12
Ay biz aldık bundan o kadar tatlıki amazon prime ile aldık piyasasına göre uyguna geldi. Piyanaolu halıyıda aldık valla şimdiden oyuncakları mı alıyosunuz diyolar dedim biz oynuyoruz oğluşum gelene kadar
Kıyafet almak artık kesmemeye başladı Böyle oyuncaklara sardım ben de Çok güzel, çok kullanışlı ikisi de Güzel günlerde kullanın

Buarada bebek arabamız geldi kurulumu kolaydı ben baya beğendim. Eşim biraz tereddütte kaldı ilk ama o da sonradan ısındı. Maxicosi leona 2 aldık. İndirimdeydi. Paketlemesi, kargosu da gayet güzeldi

Eklentiler

• IMG_3313.jpeg
    145,2 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3312.jpeg
    129,7 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar küveti nasıl alacaksınız? Karar verdiniz mi? Eğitimde ebe Stokke yi önermişti ama onun da ayağını göremedim satışta, dolapta var. Bir de çok küçük diye yorum yapmışlar. Katlanabilir olması bir yandan çok büyük avantaj. Bir de babyjem in şu modelini beğeniyorum. Misafir banyom hiç kullanılmıyor, bu sürekli orada açık kalacak alırsam. Kaç aylık olana kadar bunlarda yıkıyoruz tecrübeli annelerim?

Bende böyle ayaklı olanlardan istiyorum henüz almadım güzel bişey denk gelirse linkleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…