Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktor da tabi ki aşı ol. Bebek doğduğunda ilk aylar aşı olmuyor senin antikorlarınla korunacak dedi. 28. Haftada boğmacalı tetenoz tek doz olup kurtulacağım. Benim doktor da özelde prof ama bunun özel yada devletle alakası yok ki . Bakış açısıyla alakası var. Sonuçta sağlık ocağına gidip yaptırıyosun istersen.

Ben geçen hafta 24+4 te yaptırdım 3.34 çıktı. 25 lik levotrion kullanıyorum. Kendi doktorum yukseltmedi ama kuzenim endokrin uzmanı o ise sadece hafta sonları 50 lik al dedi.
Teşekkür ederim cevabınız için bende 27+1 de yaptırdım 3.85 çıktı.Doktorun asistanına attım tsh için ayrıca bişey demedi ama bana yüksek geldi bilemiyorum.Çünkü tiroid ilacı kullanmıyorum.En son haziranda bakılmış 2.06 çıkmış.gündüz tekrar yazdım asistana bidaha bakabilir mi doktor hanım diye.32.haftada 4 üstü çıkarsa dahiliye görüşü alalım dedi bende ona göre hareket ediyorum şimdilik.

Ciddi misin bilmiyorum ama ben küvet alicaktim komşum vazgecirdi Onlarda zor oluyor leğende yıka en iyisi dedi sanırım bende öyle yapicam
Vallahi ciddiyim :) maddi olarak sıkıntımız yok ama ben gereksiz şeylere para vermeyi sevmiyorum. 3-4 ay sonra o küveti nereye koycz o bana dert olacak. Çünkü biliyorum elimde bi sürü eşya kalacak ve evde fazla eşya olunca fazla iş çıkıyor bana. Bir tane köpüklü minder aldım leğene koyar içinde yıkarım iki ay. Sonra biz kucağınıza alır öyle yıkarız. Küvet indir kaldır içini boşalt ciddi eziyet.

Yaw 2.500 tl diyor ayaklısına . Kaç aylığa kadar onda yıkarız ki? Değer mi o parayı vermeye bilemedim. Bide önümüz yaz ele avuca gelince suyun altına tutar çıkarırız günlük
Alma kız yazık o paraya:)) ciddiyim iki ay yıkanır sonra yıkanmaz. En iyisi siz duş alacakken üzerinizde külot sütyen duşa girin alın kucağınıza eşiniz de yardım etsin beş dkda yıkanır. Hem bebek kucakta anneye veya babaya temas halinde olarak duş alınca daha sakin oluyor sudan da korkmuyor banyo fobisi de oluşmaz. En güzeli. En temizi.

ayyy kızımı göğsüme koyardım yatirirdim ılık su terapi olurdu. Ne güzeldi hatırladım yaaa

Tabi ki bakış açısı ile ilgili. Ancak bu asilardan ve gebe izlemlerden dolayı devlet hastanesi ve ozellikle sağlık ocakları para alıyor. O sebeple de bir tık zorluyorlar. Ben sağlık ocağı kaydımı geç yaptım ilk zamanlar hep özele gittim diye aile hekimi bana 'geçen ay gelseydin 6.000 TL alacaktım bana zararın oldu' dedi. Açık açık bunu dedi. Ayrıca yine sağlık ocakları idrar ve özellikle tsh testlerini beklettikteri , toplu gönderdikleri için test sonuçları yüksek çıkıyormuş. Ben orada test yapınca ona da güvenmiyorum. Ben düşük yaptığım zaman sağlık ocağındaki testlerim çok yüksekti bana kadın açık açık hamile kalamazsın bu degerlerle dedi meğer sebep bekleme süresi imiş. Sonra öğrendim.

Bana dediği şuydu kuzenimin, ekmeği mümkünse bırak değilse tam buğday vs. Az bir dilim ye, mutlaka spor-yuruyus yap, yemeğe salata ve proteini mutlaka ekle. Ben ilk hamile kaldığım zaman tsh daha yüksek idi. Hamilelikten önce de yüksekti. Ancak sporla, ekmeği azaltarak, bol salata ve protein ağırlıklı beslenerek, kısacası sağlıklı beslenerek düşürdüm. Tsh çok sıkıntı imiş hamilelikte ben de bilmiyordum o sebeple dikkat etmek gerekiyor. Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarimiza

Kesinlikle zaten evler küçücük birde fazladan eşya alıp doldurmayalim. Leğen daha geniş olduğu için çocuğu yikamasi kolay oluyormuş sanırım. Sonra dediğin gibi kucakta yıkanır

Kız leğenim yok bi leğen alayim oğluma bi de tas küvet müvet almayacağım ahanda karar verdim. Ben kızımı da hep kucağımda yıkadım tektim. Baktim bekleyince çare yok öyle bulmuştum çözümü. Yine yaparız öyle . Köpüklü minderden kastın nedir?

Yaaa ne gerek var o paraları vermeye. Ben leğen değil ama şu setten aldım,hem katlanır yer kaplamıyoda misss
Tiny Mini Art 3 Parça Katlanır Bebek Küvet Seti - Gri
Bunlar benim de dikkatimi çekiyor benim çamaşır sepetim de böyle katlanabilir çok kullanışlı ama ben onu hep yanlışlıkla katlıyorum çamaşır çıkarırken makineden o sebeple çocuk için bi güvenemedim ama tabi bu benim hızlı iş yaparken becerememden ben burada annem ne derse onu alıcam çocuk nasıl yıkanır hiç bi fikrim yok o bi beni aydınlatsa iyi olur

Hahahahahahh annem bana ne gerek vardı aldın kucağımızda yıkardık dedi :))

Hayırlı akşamlar kızlar ya bu bel ağrısına bi çare falan var mı ne kullansam napsam geçer ki ya. Sizde başladı mı ağrılar? Ne durumdasınız,

Hayırlı akşamlar kızlar ya bu bel ağrısına bi çare falan var mı ne kullansam napsam geçer ki ya. Sizde başladı mı ağrılar? Ne durumdasınız,
canım senin kızın bir sinire filan mı bastırıyor niye geçmedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…