Aslında park yatak çok mantıklı kullanışlı ama cook çirkin yaaa. Ben oğlanda park aldım. Bunda ahşap mobilya anne ya inı sallanır beşik alcm. 70x130Kızlar besik nasıl bisey alcaksınız. Bir tanıdığım park besik al diyor ama bende görünüşünü beğenmiyorum. Çok kararsız kaldım.
Ayy koskoca şey nasıl taşınsınpark beşik al max 3 4 seneye vereceksin birineben eski kafa canım ne istiyorsan ne seni mutlu edecekse onu al. park beşik kullanışlı kızıma almıştım odadan odaya geçebiliyor diye bir kere bile geçirmedim. sonra 5 sene filan sakladım ikinciye kullanırım diye baktım olmuyor verdim birine kızıma genç odası aldım geçen yıl beğenmedi yatağı küçükmüş ağla ağla gittik yatastan 120lik koca yatak aldım. şimdi o da küçükmüş bizimkine göz dikti
Bunlar da 4 kademe yükselip alçalıyorYa diyor ki diğerlerinde yatmaz düşer filan diyor bu park yatak daha derinmis öyle şeyler söylüyor da bende bir sizlere sorayım dedim.
Bunlar da 4 kademe yükselip alçalıyor
Canım bizde hepsi var temassız popodan kulaktan bilimum hepsi var. O kırma işini bizim hatun da yaptı gittim 2.yi aldım
ahh ahh 1e 2ydi bunnki küçük küçük yatmam burda bizimkini işgal etti. Hala da bizimkinde. zaten akşam benimle yattı babası onun yatağında sonra ben oturma odasına gittin karnıma vurdu. en son 4 gibiydi baktım babasını çağırmış bunlar uyuyor bizim yatakta ben de kiziminkinde tattım uyandık hepimiz başka yerdeyizAyy koskoca şey nasıl taşınsınbizimki de 90x190 da yatıyor ama sürekli bizim yatakta. Sizinki daha rahat anne diyor :) gecen ay kırdı bazayı erkek çocuğu işte otururken bile kendini atarak oturuyor az kaldı koltukları da kırar. Dun yatak baza aldım mecbur (12-13 yıl kullandı yani hopladı) boyu da uzuyor. Bu arada millet! alacaksanız 7. Ayı geçirmeyin çünkü ben bugün sipariş verdim 15 Ekim en erken teslimat dendi
Ben bunu sepete attım biraz bekliycem indirim olursa diye belki de gider mobilya alırım bilmiyorum ama sanırım bunu alicamAyy koskoca şey nasıl taşınsınbizimki de 90x190 da yatıyor ama sürekli bizim yatakta. Sizinki daha rahat anne diyor :) gecen ay kırdı bazayı erkek çocuğu işte otururken bile kendini atarak oturuyor az kaldı koltukları da kırar. Dun yatak baza aldım mecbur (12-13 yıl kullandı yani hopladı) boyu da uzuyor. Bu arada millet! alacaksanız 7. Ayı geçirmeyin çünkü ben bugün sipariş verdim 15 Ekim en erken teslimat dendi
Canım bir tüyo vereyim sana . Bir süre sonra elinle ateşinin kaç olduğunu söyleyeceksin. Tecrübeyle sabit. Kulaktan ve koltuk altından birer tane edinirsen iyi olur bir dahaki ay onlara geçeceğim ben de bu ay şu kıyafetleri halledeyim. şimdi siz de araştırıp marka önerirsiniz. Ona göre alicam ben deKulakiçi olanlar ne kadar pahalıymış ya, 2.500 tlden başlıyor maşallah. Temassızları çok önermiyor doktorlar da 1-2 derece yanılma oluyormuş, ona hiç bulaşmam diyordum direkt koltukaltına konulanlardan alırım ama bu kulakiçi olanlar da güvenilir sanırım yorumlardan anladığım kadarıyla
Kaç yaşında sizin kız? Benımki de bi süre benımle yattı yasak koymadım ama sonra kendi yatağında yatmak istedi. O da gider sizden rahatsız olduğu bir dönem gelir :))ahh ahh 1e 2ydi bunnki küçük küçük yatmam burda bizimkini işgal etti. Hala da bizimkinde. zaten akşam benimle yattı babası onun yatağında sonra ben oturma odasına gittin karnıma vurdu. en son 4 gibiydi baktım babasını çağırmış bunlar uyuyor bizim yatakta ben de kiziminkinde tattım uyandık hepimiz başka yerdeyiz
Ben de bi ara bunu favoriye almıştım. Ama sonra mobilyada karar kıldım.Ben bunu sepete attım biraz bekliycem indirim olursa diye belki de gider mobilya alırım bilmiyorum ama sanırım bunu alicam
Bunun linkini atabilir misin canım
Babycom 4 Kademeli Tekerlekli BeÅik 70x130 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun, içi yataklı etrafı koruyuculu cibinlikli olan modelleri de var ama ben sade alcm çünkü yatağı da ayrı almak istiyorum uyku setini de oyle dantelli şeyler falan hoşuma gitmiyor bunların genelde dantelliBunun linkini atabilir misin canım
Yani yeni doğanların boyu çok hızlı uzuyor ben de reflü yatağı düşündüm hatta şart bence çünkü çok kusuyorlar hatta o kusma tehlikeli de olabiliyor ama çok kısa bir süre yatabiliyor çünkü boyları kısa o yatakların. açıkçası normal yatak alıp kendim altına biraz bir şeyler koyup eğim vermeyi düşünüyorum o daha mantıklı geldi banaReflü yatağı almak istiyorum ben de yataş juno olabilir Yenidoğanda onu kullanmak istiyorum Gece de bir süre onla yatabilir mi Ya da ne kadar süre yatar
9 olacak ocakta yok bunun derdi bizimle yatmak değil. bizim yatakta yatmak.Kaç yaşında sizin kız? Benımki de bi süre benımle yattı yasak koymadım ama sonra kendi yatağında yatmak istedi. O da gider sizden rahatsız olduğu bir dönem gelir :))
Ahahahahha çok güldüm.9 olacak ocakta yok bunun derdi bizimle yatmak değil. bizim yatakta yatmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?