- 8 Eylül 2024
- 2
- 0
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım rahim ağzı kısalmasının bir belirtisi var mı sen önlem amaçlı ameliyat olmuştun galiba. Ben neredeyse her muayenede doktora uzunluk iyi mi diyorum sadece karından bakıyor ve uzunluğu kafana takma kötüyü çağırma diyor. Benim gebeliğim ikiz olduğu için her türlü risk değerlendirilsin vaktinde doğsunlar istiyorumtabi dr önlem amaçlı bakmıştır. Rahim kısalığı kasılma yapmaz eğer açıklık olursa ve içeriye mikrop girişi olduysa koriyoamniyonit oluyor. kasilmalarla bebegi atıyor vücut. Ben yazmıştım sana sertlesmeler düzenli değilse sorun yoktur diye
Memorial Atasehir ile ilgili bir durum mu yaşandınız? Çok negatif bir hastane ya; bir kez gittim ve psikolojimi bozdu bi daha da gitmedim :/Kızlar ben de Atasehirde memorial a gidiyordum hastaneden soğudum yaşadıklarım yüzünden. Şimdi karşıya Beşiktaş’a gidiyorum. Ota jinemed hastanesi Prof Alparslan Baksu dur bu işin duayeni. Kaç zorlu süreç atlattirdi bir sürü arkadaşıma. Bir tanedir. Doktor arayışı olana çok dua eder iyi ki dersiniz. uzak yakın demeyin çok güvenilirdir.
sut ürünleri kullanamıyorum canım.Aşkım kuru erik denedin mi, bana kefir de çok fayda ediyor ama kişiden kişiye değişir.
maalesef canım iki serklaja rağmen 3 erken dogumum var. biri 35 gün yaşadı tutunamadi. Bu sefer vajinal değil karından serklaj oldum. Bir belirtisi yok canım. ultrason muayenesinde farkedilirse zamanında önlem alınır. edilmezse erken doğum olur. böyle değişik garabet bir durum.Canım rahim ağzı kısalmasının bir belirtisi var mı sen önlem amaçlı ameliyat olmuştun galiba. Ben neredeyse her muayenede doktora uzunluk iyi mi diyorum sadece karından bakıyor ve uzunluğu kafana takma kötüyü çağırma diyor. Benim gebeliğim ikiz olduğu için her türlü risk değerlendirilsin vaktinde doğsunlar istiyorum
Allah evladınizi size bağışlasın aminsut ürünleri kullanamıyorum canım.
maalesef canım iki serklaja rağmen 3 erken dogumum var. biri 35 gün yaşadı tutunamadi. Bu sefer vajinal değil karından serklaj oldum. Bir belirtisi yok canım. ultrason muayenesinde farkedilirse zamanında önlem alınır. edilmezse erken doğum olur. böyle değişik garabet bir durum.
Evet canım ordaki bir doktorun ihmali sonucu normalde 1 ay önce yapilmasi gereken serklajMemorial Atasehir ile ilgili bir durum mu yaşandınız? Çok negatif bir hastane ya; bir kez gittim ve psikolojimi bozdu bi daha da gitmedim :/
Canım içine sinmiyor ise farklı bir doktora daha git.Canım rahim ağzı kısalmasının bir belirtisi var mı sen önlem amaçlı ameliyat olmuştun galiba. Ben neredeyse her muayenede doktora uzunluk iyi mi diyorum sadece karından bakıyor ve uzunluğu kafana takma kötüyü çağırma diyor. Benim gebeliğim ikiz olduğu için her türlü risk değerlendirilsin vaktinde doğsunlar istiyorum
sut ürünleri kullanamıyorum canım.
maalesef canım iki serklaja rağmen 3 erken dogumum var. biri 35 gün yaşadı tutunamadi. Bu sefer vajinal değil karından serklaj oldum. Bir belirtisi yok canım. ultrason muayenesinde farkedilirse zamanında önlem alınır. edilmezse erken doğum olur. böyle değişik garabet bir durum.
Korkma çok normal doktor fitil veya ağızdan tablet verir ya da her ikisini. İlişkiye girme on gün geçer zaten ilaçla.Kızlar hamileyim akut vajinit olmuşum akut vajinit olan var mı bu vajinit hpv ile ilgili değil demi korktum biraz
bayılıyorum sanaKorkma çok normal doktor fitil veya ağızdan tablet verir ya da her ikisini. İlişkiye girme on gün geçer zaten ilaçla.
masallahh prensese vallahi seni de hissettim ama yazmadımKızlar herkese günaydın dün Allah’a şükür evde de olsa güzel bir şekilde cinsiyet partisini yaptım şansıma hava da saat 4 gibi açtı o saatten sonra da her yer çamurdu
Sonuç olarak Allahın izniyle bir prensesim oluyor
merhaba tabi ki doktora gidin emin olun ama anlattığınız bana çatı ağrısı gibi geldi ki o da normal. suyunuzu bol için.Merhaba herkese 19+1iz 10 gundur kasik agrilarim vardi bebek buyuyodur vs diye cok takmamistim ama ozellikle vajinanin bittigi yerdeki ic bacaklarim dunden beri cok agriyor. Ozellikle ayaktayken veya yururken hissediyorum. Bu sureclerde normal mi yoksa doktora gitmeli miyim? Bir de hala bebek hareketlerini hissetmiyorum 2 gundur idrara cikisim azaldi normal midir
Ben de sanabayılıyorum sana
Bebek hareketlerini hissetmenin ilk gebelikte 21 haftaya kadar yolu var. İdrara çıkışın azalması sebebi eğer vücudunda ödem yoksa az sıvı içmişsindir. Sıvı alımını arttır. Ağrılar da düzenli ve giderek artan şiddette değilse büyük ihtimalle normaldir. Tabi için rahat etsin diye doktora gitmekte fayda var belli ki endişe ettirmiş sana ama muhtemelen bir şey çıkmazMerhaba herkese 19+1iz 10 gundur kasik agrilarim vardi bebek buyuyodur vs diye cok takmamistim ama ozellikle vajinanin bittigi yerdeki ic bacaklarim dunden beri cok agriyor. Ozellikle ayaktayken veya yururken hissediyorum. Bu sureclerde normal mi yoksa doktora gitmeli miyim? Bir de hala bebek hareketlerini hissetmiyorum 2 gundur idrara cikisim azaldi normal midir
Cok tesekkur ederim bol su iciyorum yarina randevu aldimmerhaba tabi ki doktora gidin emin olun ama anlattığınız bana çatı ağrısı gibi geldi ki o da normal. suyunuzu bol için.