- 26 Ekim 2023
- 100
- 44
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, bence de her turlu ne olur ne olmaz nipt bakilmali.benim hastanede de ikili yaptılar. nipt yapmrmasaydim endişeden kafayı yerdim. yaş riskim 1/75 çıktı.
Merhaba ikili testi bu hafta mi verceksizni.ben de 13+ 0 da kontrole gidecegim de geç mi kaldim diye korkuyorum13 +2 yarın kontrolüm var acaba ne zaman öğrenirim cinsiyeti
Merhaba ikilintest ve ense kalınlığına yarın mi bakılacak sizde..ben de 13+ 0 da kontrole gidecegim de geç mi kaldım diye endişe ediyorum13 +2 yarın kontrolüm var acaba ne zaman öğrenirim cinsiyeti
Doktorunuz yönlendirmedi mi?Merhaba ikilintest ve ense kalınlığına yarın mi bakılacak sizde..ben de 13+ 0 da kontrole gidecegim de geç mi kaldım diye endişe ediyorum
Aslında 12 + larda gidecektim malesef o hafta izne ayriliyormus.bu hafta 11 + lardatim şimdi de randevu yok ..bana 13+0 da gel dedi başka da açıklama yapmadiDoktorunuz yönlendirmedi mi?
en azindan arastirma hastanelerine gelmeli. herkes 13 1bin veremiyorEvet, bence de her turlu ne olur ne olmaz nipt bakilmali.
O zaman bakılıyordur yani ben de emin değilim doktorum bana 12. Hafta içinde gel demişti ense kalınlığı ve burnu için. Gittiğimde bakılmıştıAslında 12 + larda gidecektim malesef o hafta izne ayriliyormus.bu hafta 11 + lardatim şimdi de randevu yok ..bana 13+0 da gel dedi başka da açıklama yapmadi
Bana 30 Temmuz'da bakıldı yarın sonucları rapor halinde alıcam doktor yorumlayacak. Yoo geç kalmamışsın canımMerhaba ikilintest ve ense kalınlığına yarın mi bakılacak sizde..ben de 13+ 0 da kontrole gidecegim de geç mi kaldım diye endişe ediyorum
Bir şey olmamıştır da neden böyle bir şey yaptın? Hamilesin biraz daha dikkat et lütfen ağır taşımak uzanmak ve esneyecek hareketler yapmak her zaman risk taşır. Odaklanma oraya ağrımıyordur zaten sen psikolojik olarak kötü hissettiğin için öyle geliyordur sana bana da olmuştu başlardaKızlar demin 2 torba eşya toparladım (kilerde bir sürü eski ıvır zıvır vardı) onları dışarıdaki büyük metal konteyner çöpe götürdüm atmak için. Kapağı kapalıydı, açtım biraz yukarı uzanıp sonra 2 torbayı da yukarı çekip çöpe attım. O an bi ağrı hissettim karnımın sağ tarafında. Şimdi tabi oraya odaklandım ağrıyor mu diye, sanki ağrıyormuş gibi geliyor ama bir şey de yok gibi.
Kendimi kötü hissediyorum fazla mı zorladım ağır taşıyıp bi de üstüne uzanıp çöpe atıcam diye? Yarın doktor kontrolüm var, umarım bebeğime bir şey olmamıştır
Kesinlikle, haklısın. Malesef dunyada sanirim neredeyse her yerde asagi yukari ayni ucretteen azindan arastirma hastanelerine gelmeli. herkes 13 1bin veremiyor
Sorma ya boşluğuma geldi iki dakikada hallederim diye, o ıvır zıvırlar fenalık getirdi yıllardır kilerde. Bi de çalışıyorum bi yandan bilgisayar tepesindeyim evde, kendime bu işi yarattım boşu boşuna stres oldum hep bu tezcanlılıktan düşünmeden hareket etmekten oluyorBir şey olmamıştır da neden böyle bir şey yaptın? Hamilesin biraz daha dikkat et lütfen ağır taşımak uzanmak ve esneyecek hareketler yapmak her zaman risk taşır. Odaklanma oraya ağrımıyordur zaten sen psikolojik olarak kötü hissettiğin için öyle geliyordur sana bana da olmuştu başlarda
İcini ferah tut arkadasim, Allahin izniyle birsey olmamistir. Gun icinde illaki ters hareket yapiyoruz. 10-15 kg civari cocugu olup kucagina almak zorunda olan annelerimiz var. Allaha emanetler insallah bebislerimizSorma ya boşluğuma geldi iki dakikada hallederim diye, o ıvır zıvırlar fenalık getirdi yıllardır kilerde. Bi de çalışıyorum bi yandan bilgisayar tepesindeyim evde, kendime bu işi yarattım boşu boşuna stres oldum hep bu tezcanlılıktan düşünmeden hareket etmekten oluyor
Ağrı sızı yok hiç şimdi, karın kasımda esneme oldu o an diye düşünmek istiyorum. Kafamdan milyon tane felaket senaryosu geçti tabi size yazana kadar
Çok doğru diyorsun, içim rahatladı böyle düşününce gerçekten çok teşekkür ederim canımİcini ferah tut arkadasim, Allahin izniyle birsey olmamistir. Gun icinde illaki ters hareket yapiyoruz. 10-15 kg civari cocugu olup kucagina almak zorunda olan annelerimiz var. Allaha emanetler insallah bebislerimiz
evet bu bir lux olmaktan çıkmalıKesinlikle, haklısın. Malesef dunyada sanirim neredeyse her yerde asagi yukari ayni ucrette
canım rahat ol sinir 14 haftaO zaman bakılıyordur yani ben de emin değilim doktorum bana 12. Hafta içinde gel demişti ense kalınlığı ve burnu için. Gittiğimde bakılmıştı
Yok bişe olmaz merak etme. Tabii yine de dikkatli olmak lazım. Güzel düşün senSorma ya boşluğuma geldi iki dakikada hallederim diye, o ıvır zıvırlar fenalık getirdi yıllardır kilerde. Bi de çalışıyorum bi yandan bilgisayar tepesindeyim evde, kendime bu işi yarattım boşu boşuna stres oldum hep bu tezcanlılıktan düşünmeden hareket etmekten oluyor
Ağrı sızı yok hiç şimdi, karın kasımda esneme oldu o an diye düşünmek istiyorum. Kafamdan milyon tane felaket senaryosu geçti tabi size yazana kadar
Ben de kararsız kalmıştım. Bursadaki doktor yorum yapmamıştı, ikisi de olur gibi konuşmuştu ama Erzurum’daki direkt 2li 3lü artık çok eskide kaldı geçerliliği çok düşük o yüzden nipt yaptırın dedi. Biz de tam 10 haftalıkken kan verdik ama bugün arayıp yeterli fetal fraksiyon olmadığını söylediler kanda Bir daha kan vereceğim haftaya. Bugünü iple çekmiştim oysaMerhaba, genetik tanı nipt test yaptıracak mısınız? Kararsız kaldım gerekli mi gerçekten?