TesekkurlerGüzel düşünün güzel olsun hiç kendinizi sıkıntıya sokmayın hiç bi testin ve uygulamanın 100güvenirliği yok bence içerde olup biteni tek Allah bilir . Şöyle böyle deseler bile eğer siz bebeği dünyaya getirmekte kararlıysanız amniyon sıvısı aldırmanıza hiç gerek yok onunda kendi içinde riskleri var çünkü kaldı ki şu an hiç bi tedavisi yok anca moral bozukluğu anneye stres olarak geçiyor . Siz merak etmeyin nice ense kalınlığı var denip bu çocuk down sendromlu denilen bebeklerin sapasağlam doğduğunu biliyorum.
Evet 1/200 riski var. 2. Alternatif testin riski daha buyuk. Ben de hem dusuk riskli oldugu icin hem de kesin sonuca ihtiyacim oldugu icin amniyosentez yaptiracagim.Canım çok zor bir süreç ama kesin sonuç almadan kendini çok üzmemeye çalış unutma ki sen üzülürsen bebişin de üzülür. Yaş faktörü ense kalınlığı vs tanı testinde etken ama senden ileri yaşta tanıdığım kişilerde de böyle sonuçlar duymuştum ama şükür ki onlarda herhangi bir sıkıntı olmadan sağlıkla bebeklerini kucağına aldılar hatta birinin yaşı 42 idi amniyosentez yaptırdı bir sorun çıkmadı ama bebeğinin ensesi genetik olarak kalın meselaAmniyosentez biraz riskli ama kesin sonuç veriyor diye biliyorum inşallah tertemiz çıkar ve sen de rahatlarsın geçmiş olsun
Evet bazilarinin testi negatif vermis, biraz icimi rahatlatti. insallah boyle olur benim de, tesekkur ederim.Sitede araştırırken gördüm amniyosentez ile negatif gelen sonuçlar var .zaten tespit değil tarama testi amniyosentez kesin olan. olasilik yüksek olup sizin bebek de olmayabilir down sendromu
Insallah canimm, sagolasinİnşallah çok çok güzel şeyler duyarsın tüm kaygıların korkuların birer birer kaybolur canım benim
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun dilerim herhangi bir sorun yokturyaşınız kaç bir de ultrasonda doktor daha önce şüphe duydu mu? Ense ölçümü vs?
Testi ne zman vermistiniz.kac günde ciktiKızlar kontrolden çıktım ikili tarama sonucu temiz çıktı çok şükür 13+5 günlük bebişim 7.7 cm cinsiyet tahmini olursa kağıda yazmasını istedim tahminim var ama net olsun 2 hafta sonra tekrar gel o zaman söyleyelim dedi kağıt falan demeseydim söyleyecekti
19 temmuzda verdim 15 günde çıktı canım bazı hastanelerde aynı günde çıkıyormuşTesti ne zman vermistiniz.kac günde cikti
Olabilir ama 1 ay sonra tekrar kontrolüm var belki ozmana kadar kalan %10 da kesin netleşir.demek benim gördüğüm kordon
kesinleşir bence hayırlı olsun kızın sağlıklı uzun ömürlü olsun.Olabilir ama 1 ay sonra tekrar kontrolüm var belki ozmana kadar kalan %10 da kesin netleşir.
benim hastanede de ikili yaptılar. nipt yapmrmasaydim endişeden kafayı yerdim. yaş riskim 1/75 çıktı.Evet 1/200 riski var. 2. Alternatif testin riski daha buyuk. Ben de hem dusuk riskli oldugu icin hem de kesin sonuca ihtiyacim oldugu icin amniyosentez yaptiracagim.
Tesekkur ederim
Kaç yaşındasınızKizlar merhaba bugun komtrolumuz vardi 12+1. Sukur hersey yolunda 633 mm olmusuzikili test icin kan verme yastan dolayi zaten riskli cikacak dedi ama ultrasonda ense kalinligi 1.22 cok iyi dedi cok sukur 15. Haftada tekrar goruselim dedi. Tansiyon gene yuksek, hastanedeki olcumlere 13 14 cikiyor maalesef. O yuzden 24 saat idrar topluyorum bugun
Yasim 37Kaç yaşındasınız
Bende 38 yaşındayım,şeker hastasıyım,10 hafta 4 günlüğüm şu an,insulinle devam ediyoruz.insallah sağlıkla kavusuruz yavrularimizaYasim 37
Amin sagolun, benimde seker sinirdaydi erken seker yuklemesi yapildi hatta 2 hafta once. Sukur o normal cikti ama herseye dikkat etmek zorundayim tatli, tuzlu olarak. Rabbim yuzumuzu guldursun, kolaylikla ve saglkla kucagimiza alalim insallahBende 38 yaşındayım,şeker hastasıyım,10 hafta 4 günlüğüm şu an,insulinle devam ediyoruz.insallah sağlıkla kavusuruz yavrularimiza
13 +2 yarın kontrolüm var acaba ne zaman öğrenirim cinsiyetiKızlar selam 13+5 haftayız hala cinsiyeti öğrenemedik. Meraktan çatlayacağım. Haftaya perşembe kontrolüm var inş bu defa öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?