- 24 Ağustos 2022
- 4.050
- 11.736
Sabah da göbekliyim sanırım artık bebek ben burdayım diyor bu iyi bişe en azından aa hamileyim ben diyebiliyorum. Diğer türlü hiç anlamıyorumBende akşama doğru baya büyüyor ama sabah kalktığımda yok gibi m çok tatlıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah da göbekliyim sanırım artık bebek ben burdayım diyor bu iyi bişe en azından aa hamileyim ben diyebiliyorum. Diğer türlü hiç anlamıyorumBende akşama doğru baya büyüyor ama sabah kalktığımda yok gibi m çok tatlıs
Ben 11+2 oldum valla geçen haftadan beri karnım çıktı gibi. Sabahları çok belli olmuyor ama öğleden sonra bildiğin 5 aylık gibi göbeğim varKızlar karnı çıkan var mı az önce yemekten geldim ve karnımın aslında ne kadar büyüdüğünü farkettim. Oysa 2 gün önce düz gibi geliyodu
anı kalsın diye böyle bazı haftalarda karın büyüklüğüme göre fotolar çekilmeye başlıyorumBen 11+2 oldum valla geçen haftadan beri karnım çıktı gibi. Sabahları çok belli olmuyor ama öğleden sonra bildiğin 5 aylık gibi göbeğim var
Ay şahane! çok iyi düşünmüşsün polaroidle kalıcı saklayacak şekilde çekerek ben de her yeni haftanın fotoğrafını çekiyorum, yanyana koyunca fark çok belli oluyoranı kalsın diye böyle bazı haftalarda karın büyüklüğüme göre fotolar çekilmeye başlıyorum
Benim sanki biraz çıkıyor gibi ama çok yediğimden de olabilir Şimdiden çıkar mı ya 11 hafta olcak yarınKızlar karnı çıkan var mı az önce yemekten geldim ve karnımın aslında ne kadar büyüdüğünü farkettim. Oysa 2 gün önce düz gibi geliyodu
Ya ben polaroid olduğu için arada fark olsun dedim poz dayanmaz haftalara 4 hafta arayla çekerim dedim. Duruma göre bakarım artık göbek nasıl büyürseAy şahane! çok iyi düşünmüşsün polaroidle kalıcı saklayacak şekilde çekerek ben de her yeni haftanın fotoğrafını çekiyorum, yanyana koyunca fark çok belli oluyor
Bence artık büyüyolar keratalarBenim sanki biraz çıkıyor gibi ama çok yediğimden de olabilir Şimdiden çıkar mı ya 11 hafta olcak yarın
Ocean mummy diyorsanız ben kullanıyorum kokusu biraz tiksindirici ama içtikten sonra geçiyor uyumadan önce içebilirsinizI mom omega içen var mı? Bulantı yaptı mı sizde
2 gün geçti 283 den 551 olduuBenimde dün 283 çıktı 3 düşük 1 yıl sonra umarım artarak ilerler bu sefer tutunur
Yeni uyandım bedenim şu an 34 den 36 ya geçmen lazım gibi. Geçen sene havalar sıcak olunca hamilelere idari izin vermişlerdi sanki. Böyle izinler oluyordu. Bize de denk gelir miSabah da göbekliyim sanırım artık bebek ben burdayım diyor bu iyi bişe en azından aa hamileyim ben diyebiliyorum. Diğer türlü hiç anlamıyorum
Doktorum bana da takviyeyi yazdı. Yorumlar genel olarak bulantı yapıyor yönünde o sebeple gece uyumadan içiyorum canımI mom omega içen var mı? Bulantı yaptı mı sizde
Günaydın kızlar Benimde çıktı bugün 12 haftalık oldum normal mi bu kadar erken çıkması ya sabahları gene daha iyi ama kendini belli ediyor gene deKızlar karnı çıkan var mı az önce yemekten geldim ve karnımın aslında ne kadar büyüdüğünü farkettim. Oysa 2 gün önce düz gibi geliyodu
Evet ben uzun zamandır öyle kullanıyorum. Önceden de dikkat ederdim. Şimdi daha da dikkat ediyorum. Diş macunu şampuan saç kremi kozmetik deterjan vs organik kullanıyorumŞampuan duş jeli falan bitkisel içerikli mi kullanıyosunuz yada dişmacunu
Ben şuana kadar değiştirmemiştim ama yeni aklıma geldi temiz içerikli bişeyler alayım diyorum
Benim de aynı ya sürekli sivilce çıkıp duruyor ve bu yaşıma kadar çıkmazdı ergenlikte bile çıkmamıştıGünaydın kızlar ya benim cildim bozuldu. Yüzümde şu yaşıma kadar doğru düzgün sivilce bile çıkmazdı sivilce bastı beni
Ben deodorantımı değiştirdim temiz içerikli aldım, Siveno önerilmiş hep ona geçtim. Bir de güneş kremini temiz içerikli yüksek faktörlü aldım, Solante Pregna.Şampuan duş jeli falan bitkisel içerikli mi kullanıyosunuz yada dişmacunu
Ben şuana kadar değiştirmemiştim ama yeni aklıma geldi temiz içerikli bişeyler alayım diyorum
Benim 8.haftada başladı resmen cildim yağ kusuyor. Alnım pütür pütür oldu. Çenemde, burnumun kenarlarında büyüklü küçüklü sivilceler çıkıyorGünaydın kızlar ya benim cildim bozuldu. Yüzümde şu yaşıma kadar doğru düzgün sivilce bile çıkmazdı sivilce bastı beni
Bende pcos var hep çıkardı zaten de ama bu aralar bende de aşırı sivilcelenme oldu sebebi ne acaba sonradan geçer mi kiGünaydın kızlar ya benim cildim bozuldu. Yüzümde şu yaşıma kadar doğru düzgün sivilce bile çıkmazdı sivilce bastı beni
İzin konusunda bir bilgim yok canım.Yeni uyandım bedenim şu an 34 den 36 ya geçmen lazım gibi. Geçen sene havalar sıcak olunca hamilelere idari izin vermişlerdi sanki. Böyle izinler oluyordu. Bize de denk gelir mi
Bence normal artık yavaş yavaş kendilerini belli ediyorlarGünaydın kızlar Benimde çıktı bugün 12 haftalık oldum normal mi bu kadar erken çıkması ya sabahları gene daha iyi ama kendini belli ediyor gene de