- 1 Kasım 2023
- 138
- 124
- 23
- 30
Valla çıkıntısı var doktorun söylediği gibi erkekEki Görüntüle 3459988 Eki Görüntüle 3459989
Kızlar bende devlette ikili tarama testi yaptırdım yeni çıktım.Doktora cinsiyet tahminini sordum bugün 13 haftalık oldum tam.Bebişte 13+4 müş. doktorum bacak arasına bakmadı asistan bakmıştı.Sadece duruşundan dolayı yorum yapabilirim istersen dedi bende lütfen dedim %70 erkek olur dedi.Bende bacak arası baktığımda sanki görüyor gibiyim kordon uzun olan bide sanki bi çıkıntı var gibi emin değilim dee sizce
Ekledim canım kızın sağlıkla gelsin inşallahBu arada ikili test sonucum doktorun bilgisayarına düşüyormuş şükürler olsun herhangi bir sıkıntı olmadığını belirtti.ladin19 canım ben listede değilmişim beni de ekle istersen
İlk çocuk
Sat: 4 Mayıs
Kese: 5+6
Kalp atışı: 7+1
Tahmini cinsiyet: kız
Tahmini doğum: 9 Şubat
Benim göbek altımda var sadece ama kızımda hiç çizgi olmamıştı.Kızlar hamilelik çizgisi oluşan var mı? Benım göbek altında oluştu. Diğer hamileliğimde hem alt hem üste oluşmuştu. Gerçi daha erken olabilir. Ama cinsiyet tahmininde çizgi alta veya her iki tarafta ise yorumlanabiliyor. Sadece altta ise kız hem alt hem üstte ise erkek deniliyor :) tabi tahmin bunlar
Ahahahahahahahaahhaah yaa cidden mi öyle videolarmı varmış.Bende bakayım bi giripValla çıkıntısı var doktorun söylediği gibi erkekyoutubedan o kadar çok cinsiyet videosu izledim ki artık doktordan önce söyleyeceğim artık uygun pozisyonda
Bende acı su henüz yok ama kesin olacaktır, sindiririm sistemimden çekiyorum baya. Bitmeyen kabızlık, yemekleri öğütmeyen bir mide12. Haftalardan itibaren mide yanmaları hissetmeye başlayabilirsiniz. Göğüs kemiğinizin altından başlayarak boğazınıza doğru acı su gelmesi şeklinde bir yanmadır bu. Bazı kadınlar bu durumu ilk defa gebelikte yaşarken bazıları önceden de bu hisle tanışık olabilir ve gebelikte arttığını hissedebilirler. Gebelikte artan miktarda salgılanan progesteron hormonu, yemek borusuyla mide arasında bulunan ve mideye aktarılmış besinlerin geri kaçışını önleyen kapakçık sistemini gevşetir. Bu da asitli mide içeriğinin yemek borusuna geri kaçarak reflüye yani ağızdan acı su gelmesi hissine neden olur. Bir diğer kolaylaştırıcı faktör de mide boşalma zamanının gecikmesi ve büyüyen rahmin mideyi yukarı itmesidir. Bu acı su gelmesi özellikle gece yatarken rahatsız edecek, bazı şanslı anne adaylarında da gebeliğin son dönemine kadar hissetmeyebilir
Ben uzanmasam da hep bogazımda bir acı var. Vücut nasıl değişiyor. Sürekli tuvalet sürekli susama. Çabuk yorulma özgürce koşamama atlayamama hissi. Bedenim hem hamile gibi hem de değil gibi, ne eski kıyafetlerim oluyor ne geniş kıyafetler giyecek kadar belirgin bir karnım var ama dar bir şey giyemiyorum fırtlıyor oradan buradan yanlarım gobegim memelerim (bayağı da zayıfım sözde) böyle bir hiçbir şey kendime yakıştıramaz oldum sizde durumlar nasıl
Sağol canım inşallahEkledim canım kızın sağlıkla gelsin inşallah
Erkek diyorum ben cnm belli olunca yazarsinCinsiyey tahmininde bulunur musunuz kızlarEki Görüntüle 3460114 Eki Görüntüle 3460115 Eki Görüntüle 3460116
27 aylık çocuğa göre maşallah iyi bile fazla bekliyorlar sankiKızlar selam 2 gün önce kreşle kızım için randevumuz vardı. 3 ay önce randevu vermişlerdi. Gittik baya bi bilgilendirdiler. Kızınız yemekleri güzel yiyor, uykusu iyi, kendi kendine merdiven inip çıkıyor, aynaya bakmayı çok seviyor, arkadaşları ile dansetmeyi çok seviyor, oyun oynaması iyi, oyuncakları dağıttığı zaman topluyor, resim yapmayı seviyor vs dediler. Bize haber vermeden tuvalet eğitimine başlamışlar yemeklerden önce ve sonra lazımlığa oturtuyorlarmış. 1 kere kaka yapmış, bir kere çiş yapmış. Kaşık ve çatal kullanarak kendi yemeğini kendi yiyor ama bardağı ağzına götürüyor ama içmiyor. Bardağın içine bakıyor dediler. Bardak kullanmasını öğretin evde siz de bardaktan su içirin dediler. Kıyafetlerinin bazılarını çıkarmayı biliyor ama giymeyi bilmiyor. Kıyafet ve ayakkabılarını kendi giyecek bunu da öğretin biz burada öğretmeye çalışıyoruz dediler. 27 aylık çocuktan çok şey mi bekliyorlar anlamadım. Bence çok şey bekliyorlar.
Ben de mide bulantılarından dolayı 4 kilo kadar zayıfladım bol gelen pantolonlarım bile artık olmuyor dar bir şey giysem göbeğim göğüslerim hemen beliriveriyor ve beni çok rahatsız ediyor garip bir tecrübe doğrusuBende acı su henüz yok ama kesin olacaktır, sindiririm sistemimden çekiyorum baya. Bitmeyen kabızlık, yemekleri öğütmeyen bir mide
Bu hafta ben de çok su içmeme rağmen daha çok susamaya başladım. Konuşurken nefes nefese kalıyorum, çabuk yoruluyorum.
4 kg aldım şu ana kadar ama vücudumda şişlik gibi yani 4 kilo almışım gibi bi genişleme yok, göğüslerim ve karnımın şişliği var. 73 kiloyken bile olan şortlarım şimdi 66,5 kiloyum olmuyor göbekten dolayı. Çok ilginç geliyor göbeğimin böyle çıkması. Ama tam dediğin noktadayım, hamile kıyafetleri için daha erken ama kendi kıyafetlerim de olmuyor. Sadece bol elbise giyebiliyorum o yüzden. Şort pantolon etek vs olmuyor
Normalde yapabilecek düzeye geliyor ama her çocuğun gelişimi farklı olduğu için saydıklarından bazılarını belki çoğunu bu aylarda yapamıyorlar ama ne kadar çok tekrar ederse yapması o kadar kolaylaşır daha kısa zamanda öğrenir tekrarlarla zorlama gibi olmaz yaniKızlar selam 2 gün önce kreşle kızım için randevumuz vardı. 3 ay önce randevu vermişlerdi. Gittik baya bi bilgilendirdiler. Kızınız yemekleri güzel yiyor, uykusu iyi, kendi kendine merdiven inip çıkıyor, aynaya bakmayı çok seviyor, arkadaşları ile dansetmeyi çok seviyor, oyun oynaması iyi, oyuncakları dağıttığı zaman topluyor, resim yapmayı seviyor vs dediler. Bize haber vermeden tuvalet eğitimine başlamışlar yemeklerden önce ve sonra lazımlığa oturtuyorlarmış. 1 kere kaka yapmış, bir kere çiş yapmış. Kaşık ve çatal kullanarak kendi yemeğini kendi yiyor ama bardağı ağzına götürüyor ama içmiyor. Bardağın içine bakıyor dediler. Bardak kullanmasını öğretin evde siz de bardaktan su içirin dediler. Kıyafetlerinin bazılarını çıkarmayı biliyor ama giymeyi bilmiyor. Kıyafet ve ayakkabılarını kendi giyecek bunu da öğretin biz burada öğretmeye çalışıyoruz dediler. 27 aylık çocuktan çok şey mi bekliyorlar anlamadım. Bence çok şey bekliyorlar.
Bence de ya çorbasını bile kaşıkla içen bir çocuk yani daha napsın size27 aylık çocuğa göre maşallah iyi bile fazla bekliyorlar sanki
Canım valla bizim kız canı isterse yapar ben ona zorla bir şey yaptıramıyorum ve bazı densiz insanlar var çevremde otorite kur hayır deyince yapmasın hiç sınır koymuyorsun falan diyorlar bana. Onlara 2 yaş çocukla yaşamak nasıl bir şey anlatamıyorum.Normalde yapabilecek düzeye geliyor ama her çocuğun gelişimi farklı olduğu için saydıklarından bazılarını belki çoğunu bu aylarda yapamıyorlar ama ne kadar çok tekrar ederse yapması o kadar kolaylaşır daha kısa zamanda öğrenir tekrarlarla zorlama gibi olmaz yani
Canım bana da tahminde bulunur musunValla çıkıntısı var doktorun söylediği gibi erkekyoutubedan o kadar çok cinsiyet videosu izledim ki artık doktordan önce söyleyeceğim artık uygun pozisyonda
Benim göbek altımda var sadece ama kızımda hiç çizgi olmamışt
Sabah tuvaletinizi yaptıktan sonra tartın kendinizi en doğru sonuç öyle çıkarBende acı su henüz yok ama kesin olacaktır, sindiririm sistemimden çekiyorum baya. Bitmeyen kabızlık, yemekleri öğütmeyen bir mide
Bu hafta ben de çok su içmeme rağmen daha çok susamaya başladım. Konuşurken nefes nefese kalıyorum, çabuk yoruluyorum.
4 kg aldım şu ana kadar ama vücudumda şişlik gibi yani 4 kilo almışım gibi bi genişleme yok, göğüslerim ve karnımın şişliği var. 73 kiloyken bile olan şortlarım şimdi 66,5 kiloyum olmuyor göbekten dolayı. Çok ilginç geliyor göbeğimin böyle çıkması. Ama tam dediğin noktadayım, hamile kıyafetleri için daha erken ama kendi kıyafetlerim de olmuyor. Sadece bol elbise giyebiliyorum o yüzden. Şort pantolon etek vs olmuyor
Tabi aç karnına hiçbir şey yiyip içmeden. Uyanıp idrar yapın. Sonra tartıya çıkınSabah tuvaletinizi yaptıktan sonra tartın kendinizi en doğru sonuç öyle çıkar
Kıyafet konusuna gelince doğru ya elbise en mantıklısı, ben bayağıdır pantolona takmışım elbiseyi unutmuşum :)
Ben kilo almamama rağmen göbeğim var yaaaaBende acı su henüz yok ama kesin olacaktır, sindiririm sistemimden çekiyorum baya. Bitmeyen kabızlık, yemekleri öğütmeyen bir mide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?