- 30 Haziran 2013
- 21.027
- 16.276
Maşallah hayırlı uğurlu olsunnnn sağlıkla gelsin minnoşBüyük ihtimalle kız dedi genelde yanılmam ama yine de kesin söylemeyeyim dedi inşallah değişmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah hayırlı uğurlu olsunnnn sağlıkla gelsin minnoşBüyük ihtimalle kız dedi genelde yanılmam ama yine de kesin söylemeyeyim dedi inşallah değişmez
Bende daha oluşmadı herkeste oluyor mu acaba bilmiyorumKızlar hamilelik çizgisi oluşan var mı? Benım göbek altında oluştu. Diğer hamileliğimde hem alt hem üste oluşmuştu. Gerçi daha erken olabilir. Ama cinsiyet tahmininde çizgi alta veya her iki tarafta ise yorumlanabiliyor. Sadece altta ise kız hem alt hem üstte ise erkek deniliyor :) tabi tahmin bunlar
Amin canım inşallah beklediğimiz de kızdı zaten çok sevindikMaşallah hayırlı uğurlu olsunnnn sağlıkla gelsin minnoş
Bende de oluştu kahverengi dikey bir çizgi altta daha belirgin ama üst kısımda da var ve bir aydır belirgin bendeKızlar hamilelik çizgisi oluşan var mı? Benım göbek altında oluştu. Diğer hamileliğimde hem alt hem üste oluşmuştu. Gerçi daha erken olabilir. Ama cinsiyet tahmininde çizgi alta veya her iki tarafta ise yorumlanabiliyor. Sadece altta ise kız hem alt hem üstte ise erkek deniliyor :) tabi tahmin bunlar
Bazı kişilerde olmuyor. Daha çok esmerlerde buğday tende oluyor ama bu demek değil beyaz tende olmaz diye. Onlarda da oluyor. Ama daha cok esmer tende belli oluyorBende daha oluşmadı herkeste oluyor mu acaba bilmiyorum
Anladım yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldumBazı kişilerde olmuyor. Daha çok esmerlerde buğday tende oluyor ama bu demek değil beyaz tende olmaz diye. Onlarda da oluyor. Ama daha cok esmer tende belli oluyor
Ayy ne güzel gönlünüze göre vermiş. Çok güzel bir olay kız çocuğu.Amin canım inşallah beklediğimiz de kızdı zaten çok sevindik
Yeditepe iki çeşit yapılıyor dedi. Biri kapsamlı biri normal tetkikler. Siz hangisini yaptırdınızBen birazdan kan vereceğim test için. Erzurum’dan yollayacaklar Yeditepeye. Haftaya cuma sonuç çıkar dedi
5. Gebeligim hiçbirinde olmadı. Aslında seviyorum o çizgiyi. Beyaz tenliyim ondan mı demek kiBazı kişilerde olmuyor. Daha çok esmerlerde buğday tende oluyor ama bu demek değil beyaz tende olmaz diye. Onlarda da oluyor. Ama daha cok esmer tende belli oluyor
Sağol canım inan hiç umrumuzda olmasın evlatlar sağlıklı olsun daBen de senin kilona bayıldım. Masallahhhh
Benim oluştu hemde bir ay önce göbek altımda var sadeceKızlar hamilelik çizgisi oluşan var mı? Benım göbek altında oluştu. Diğer hamileliğimde hem alt hem üste oluşmuştu. Gerçi daha erken olabilir. Ama cinsiyet tahmininde çizgi alta veya her iki tarafta ise yorumlanabiliyor. Sadece altta ise kız hem alt hem üstte ise erkek deniliyor :) tabi tahmin bunlar
Tek seçenek sundu bize buradaki aracı. 23 kromozom bakılıyor, 11k ödedikYeditepe iki çeşit yapılıyor dedi. Biri kapsamlı biri normal tetkikler. Siz hangisini yaptırdınız
Bende beyaz buğday arasıyım acaba olacak mı merak ettim5. Gebeligim hiçbirinde olmadı. Aslında seviyorum o çizgiyi. Beyaz tenliyim ondan mı demek ki
6500, 9000 dedi bize deTek seçenek sundu bize buradaki aracı. 23 kromozom bakılıyor, 11k ödedik
Bakalim olacak mıBende beyaz buğday arasıyım acaba olacak mı merak ettim
2k da kargo parası almış herhalde bizden6500, 9000 dedi bize de