İç kuzum geçmiş olsunBen de icicem şimdi baya belim ağrıyor ve sağ dizime kadar vuruyor
Benim 19 mayıs ama bugün 10+3 oldukBenim 22 mayıs
Selaaammm kızlar nazar nasilsiniz. Bakın ne yaptım ben.
Ya kızlar çok beceriklisiniz maşallah size bayıldımBen örgü ve dikiş ile uğraşıyorum pandemi zamanı doğudayken yapacak birşey yokken her iki cinsiyete uygun battaniye,hırka vs ördümşimdide punch işiyle bu kuzulu seti yapıyorum erkek olursada oynar neticede oyuncak ve rengin cinsiyet olmaz
Ben de senin kilona bayıldım. MasallahhhhYa kızlar çok beceriklisiniz maşallah size bayıldım
Çok şükürKızlar ikili testimiz risk 1:10000 çıktı çok şükürcinsiyetini göstermedi yine bizimki o yüzden cuma tekrar çağırdı ocean mummy ve d vitamini yazdı doktorum
Çok şükürÇok şükürd vitamini hangisi acaba?
çok sevindim canım çok şükürrr massallahKızlar ikili testimiz risk 1:10000 çıktı çok şükürcinsiyetini göstermedi yine bizimki o yüzden cuma tekrar çağırdı ocean mummy ve d vitamini yazdı doktorum
Teşekkür ederim cancağzım Allah razı olsunçok sevindim canım çok şükürrr massallahkız hıssettım bı an ama benım hıslerım ters çıkıyor bakalım cuma gunu gösterecek mi
Çok güzel cnm sendin dimi kontrol suresinde gidersin cinsiyeti tekrar girmeye dediğimiz yine mi göstermediKızlar ikili testimiz risk 1:10000 çıktı çok şükürcinsiyetini göstermedi yine bizimki o yüzden cuma tekrar çağırdı ocean mummy ve d vitamini yazdı doktorum
Cnm senin de bugün kontrol vardı sesin çıkmadı nasıl bebiş iyi haberler insallah12+1 olduk şükür daha iyiyim yarın bizim de tarama ve kontrol var çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer randevularımız
sağlıkla gelsin de minnoş.Teşekkür ederim cancağzım Allah razı olsunhepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah valla bizimde içimize kız doğuyor öldük artık meraktan ilk çocuk olunca Doktor penis göremiyorum ama duruşundan kaynaklı kordondan kaynaklı da göremiyor olabilirim dedi
maşallah maşallah çok güzel haberler geliyor bugunnBenim de bugün kontrol vardı herşey yolunda çok şükür bayağı büyümüştü maşallah ya.ilaclarimi değiştik bide kan ilacı eklendi şimdilik böyle bir hafta sonra bakarız cinsiyet için de dedi
Evet bendim canım ama başka doktora gittim 10 gün içinde ücretsiz muayene yapmıyormuş hanımefendiÇok güzel cnm sendin dimi kontrol suresinde gidersin cinsiyeti tekrar girmeye dediğimiz yine mi göstermedi
Maşallahhh maşallah annesiiiBenim de bugün kontrol vardı herşey yolunda çok şükür bayağı büyümüştü maşallah ya.ilaclarimi değiştik bide kan ilacı eklendi şimdilik böyle bir hafta sonra bakarız cinsiyet için de dedi
Rabbimin mucizesi minnacık ama el kol oynuyordu hayran olmamak elde değil senin sat neydi cnmMaşallahhh maşallah annesiiiÇok heyecanlı değil mi yaaa saatlerce izlemek istiyor insan ultrasonu
Eli kolu oynayınca bile dünyanın en güzel şeyi gibi hissediyor insanRabbimin mucizesi minnacık ama el kol oynuyordu hayran olmamak elde değil senin sat neydi cnm
Aynen öyle.benim 10 Mayıs ti cnm bir hafta var işte arada benim günüyle uyumlu çıktı bu sefer.senin nasildiEli kolu oynayınca bile dünyanın en güzel şeyi gibi hissediyor insandiyorum Allahım ne büyüksün 7 cm lik bir canlı benim içimde, eli kolu oynuyor büyüyor ve biz dışarıdan farkında bile değiliz Allaha bize verdiği bu mucize için hissettirdikleri için ne kadar şükretsek secde etsek az kalır benim sat 2 Mayıs seninki
Maşallahhh zaten haftası ile uyumlu çıkması çok güzel. Geçen gittiğim 5 gün önde demişti. Baştan ayağa kadar ölçtü. Bu gittiğim haftasıyla uyumlu dedi baştan popoya göre ölçtü hangisi doğru bilmiyorum artıkAynen öyle.benim 10 Mayıs ti cnm bir hafta var işte arada benim günüyle uyumlu çıktı bu sefer.senin nasildi
Benim de ilk kontrol de bir kaç gün öndeydi ama şimdi tam aynı çıktı arada böyle degisiklikler olur tabi sağlık olsun inşallahMaşallahhh zaten haftası ile uyumlu çıkması çok güzel. Geçen gittiğim 5 gün önde demişti. Baştan ayağa kadar ölçtü. Bu gittiğim haftasıyla uyumlu dedi baştan popoya göre ölçtü hangisi doğru bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?