- 1 Kasım 2023
- 138
- 124
- 30
Sağlıklı olsunlarda her çocuğun gelişimi farklı sonuçtaBenim de ilk kontrol de bir kaç gün öndeydi ama şimdi tam aynı çıktı arada böyle degisiklikler olur tabi sağlık olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı olsunlarda her çocuğun gelişimi farklı sonuçtaBenim de ilk kontrol de bir kaç gün öndeydi ama şimdi tam aynı çıktı arada böyle degisiklikler olur tabi sağlık olsun inşallah
benim de hep günü gününeydi. son kontrolde ıkı gun kucuk cıktı. kızım hep çok ilerde çıkardı.Benim de ilk kontrol de bir kaç gün öndeydi ama şimdi tam aynı çıktı arada böyle degisiklikler olur tabi sağlık olsun inşallah
Bence ölçümden ölçüme farklılık gösteriyor ya benimde bi 5 gün büyük çıktı Bi tam haftasında çıktı değişiyor valla birkaç haftaya kadar da ağırlıklıkları ölçülür artıkbenim de hep günü gününeydi. son kontrolde ıkı gun kucuk cıktı. kızım hep çok ilerde çıkardı.
Ee şimdi hamilelik boyu ağrı mı çekicen senayy kızlar ağrımı araştırdım belimden sağ kalça ve bacağıma vuruyor. siyatikmiş. doğumdan sonra geçiyormuş 6 ay var daha sorun yok.
Doktor bunun için megnezyum veriyor cnm kontrolde doktoruna sorabilirsinayy kızlar ağrımı araştırdım belimden sağ kalça ve bacağıma vuruyor. siyatikmiş. doğumdan sonra geçiyormuş 6 ay var daha sorun yok.
sanırım oyleEe şimdi hamilelik boyu ağrı mı çekicen sen
bence de çok takılmıyorum onlara dikkat ettim özellerde az daha büyük çıkarıyorlar ki müşteri memnun çıksın. ben zeynep kamile gidiyorum ya onlar da gununde ya da bır ıkı gun geri ölçüyorlar. tespitimın dogruluk ıhtımalı olmayabılırBence ölçümden ölçüme farklılık gösteriyor ya benimde bi 5 gün büyük çıktı Bi tam haftasında çıktı değişiyor valla birkaç haftaya kadar da ağırlıklıkları ölçülür artık
pazartesı kontrolum var yine soracagım mutlaka ve bugun ben magnezyum da içtim.Doktor bunun için megnezyum veriyor cnm kontrolde doktoruna sorabilirsin
Çok şükür bebişimizi gördük her şey yolunda dedi 12+3 olarak çıktı ve doktorumuz bir cinsiyet tahmininde de bulunduCnm senin de bugün kontrol vardı sesin çıkmadı nasıl bebiş iyi haberler insallah
nedir nedir nedirÇok şükür bebişimizi gördük her şey yolunda dedi 12+3 olarak çıktı ve doktorumuz bir cinsiyet tahmininde de bulundu
Kaçıncı hafta yapılıyor bu test?Eki Görüntüle 3459647
Kızlar ikili taramada kan sonucunda şimdilik sadece bu çıktı normal mi veya başka sonuç çıkacak mı bir bilgisi olan varsa yazabilir mi
Doktor yorumlama dimi?Eki Görüntüle 3459647
Kızlar ikili taramada kan sonucunda şimdilik sadece bu çıktı normal mi veya başka sonuç çıkacak mı bir bilgisi olan varsa yazabilir mi
Söylesene bizede ya az heyecanlanalimmÇok şükür bebişimizi gördük her şey yolunda dedi 12+3 olarak çıktı ve doktorumuz bir cinsiyet tahmininde de bulundu
Hepsi bir anda çıkmış bence sonuçlarınız doktorun önüne düşmüştür yarın Bi sorun. Zaten bu üçüne bakılıyorEki Görüntüle 3459647
11-14 arasında yapılıyorKaçıncı hafta yapılıyor bu test?
Erkek bebiş geliyorCinsiyet partimizi de yaptık çok şükür çok da eğlendik
İyi yapmışsınız valla balon mi patlattiniz kendi aranızdaCinsiyet partimizi de yaptık çok şükür çok da eğlendik
Evetttt sağlıkla gelsin vaktinde doğsun oglusumuzErkek bebiş geliyor
Evet canım ucuza getirdik 5 liraya filan geldiİyi yapmışsınız valla balon mi patlattiniz kendi aranızda