- 30 Haziran 2013
- 21.772
- 1
- 17.685
- 498
Evet canım asermissin. Ben kızımda soğanı soyup çiğ çiğ elma gibi ısırıp yiyordum. Dünyada daha güzel bir tat yoktu o anda. Çok ilginç şeylere aserwbiliyor insan.Ben o zaman geçen gün bigmac aşermişim, en olmayacak şey mcdonalds aşermesi yaanormalde o hamburgerin içindeki sosu da sevmem ama acayip canım istedi bi anda burnuma kokusu geldi bi ısırık bile alsam yetermiş gibi çok istedim ama gidip ne en pis şeyi de aşermiyim bir zahmet ya
Doğru söylüyorsun valla ama açlıktan gözüm dönmüş 10 saniyede yedimCanım tamamen naçizane tavsiyem bu yaz sıcaklarında dışarıdan tavuk yeme, hiçbirimiz yemeyelim. Çok çabuk bozuluyor ya tavuk ve zehirlenmesi çok kötü oluyor allah korusun bi de hamileyiz, yemeyin annem yemeyin guzum
Canım bende geçen deli gibi Burger King aslı sonra da söyledim iki tane koca Big kingi oturdum tek başıma yedim tabi sonrasında geçmeye mide bulantılarıBen o zaman geçen gün bigmac aşermişim, en olmayacak şey mcdonalds aşermesi yaanormalde o hamburgerin içindeki sosu da sevmem ama acayip canım istedi bi anda burnuma kokusu geldi bi ısırık bile alsam yetermiş gibi çok istedim ama gidip ne en pis şeyi de aşermiyim bir zahmet ya
Oh afiyet bal şeker olsun, yarasın bebişkonaDoğru söylüyorsun valla ama açlıktan gözüm dönmüş 10 saniyede yedim
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi pizzada yaşadımCanım bende geçen deli gibi Burger King aslı sonra da söyledim iki tane koca Big kingi oturdum tek başıma yedim tabi sonrasında geçmeye mide bulantıları
Canım cinsiyet ve sonucun çıkmış çok mutlu oldum gözün aydınEvet canım asermissin. Ben kızımda soğanı soyup çiğ çiğ elma gibi ısırıp yiyordum. Dünyada daha güzel bir tat yoktu o anda. Çok ilginç şeylere aserwbiliyor insan.
Bende sadece 9 kilo almiştım,göbeğim miniciktiBak burada ben kızıma 9 aylık hamileyim
Aşağıda kanama alanı ölçtü doktor 2 cm diYani bazen aşağıda yerleşiyor ve kanamaya sebep oluyor
Doktor bana her türlüsü riskli dedi kanama alanım var zaten o yüzden hastanede yatar gibi evde hiç kalkmadan sadece tuvalete kalkarak dinleneceksin dediBen de 8+ 6 dayım ve 3 haftadır aralıksız devam ediyordoktora da gidemedim, aradım 2 defa, kahverengi akıntı için önemli değil, normaldir dediler. Pazartesi normal kontrolüm var, insallah sorun yoktur.
Küçükmüş canım inşallah geçecek minik minik kahve lekeler yapsın öyle geçsin. Kırmızı hiç olmasınAşağıda kanama alanı ölçtü doktor 2 cm di
Evet canım çok şükür bebegimiz sağlıklı cinsiyeti de belli oldu. Çok sağlasın darısı hepimizin başına. Hepimiz sağlıkla alalim kucagimizaCanım cinsiyet ve sonucun çıkmış çok mutlu oldum gözün aydın
Amin canım hiçbirimiz olumsuzluklar yaşamadan vaktinde bebişlerimize kavuşalımKüçükmüş canım inşallah geçecek minik minik kahve lekeler yapsın öyle geçsin. Kırmızı hiç olmasın
Benim ameliyattan beri hergun kahverengi lekem var. Hic korkmadim acikcasi ondan kirmizi olmadigi surece uzulmek stres yapmak yok.Amin canım hiçbirimiz olumsuzluklar yaşamadan vaktinde bebişlerimize kavuşalım
Aynen ben de şimdi göbüş kocaman olsun istiyorum millet 6. Aya kadar hamile olduğumu bilmiyordu anlayamıyordu yaBende sadece 9 kilo almiştım,göbeğim miniciktigörenler 5 6 aylık falan sanırken ben doğuma gittim.şimdi bende senin gibi tam bir hamiş olmak istiyorum göbeğim önden gitsin,kocaman olsun arabalara sığmayayım
Ne kadar yanlış yaaa. Ben de çok kız istiyordum ama erkek olursa da çok sevinirdim. Karnındakini üzmeye ne gerek var kiBu arada kızlar komşumun 2. Çocuğu da erkekmiş 6 buçuk aylıkken parti yaptı öyle öğrendi. Ne sabrettin beee dedim. Ama kız hiç mutlu değil kız olacak diye o kadar emin konuşuyordu ki şimdi erkek olacağını duyunca üzüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?