- 30 Haziran 2013
- 20.868
- 15.996
evet canım sağolasınnn hepsi sağlıkla gelsin vaktinde inşallahAa çok şahanee erkek demek maşallah paşaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım sağolasınnn hepsi sağlıkla gelsin vaktinde inşallahAa çok şahanee erkek demek maşallah paşaya
konu dışı konu açmışım. taşı madem konu dışıysa niye banlıyorsunoglak_kadini neden ceza almış bilgisi olan varmi AA yoksa onuda mi kalici olarak sildiler geçen bı kaç arkadaş ta böyle olmuştu ya
Doğum için paketleri var mıydı ücretlerini biliyor musun canım bir de ebru hanımın muayene ücretini öğrenebilir miyimBandırmadayım ama Bursa Acıbademde Ebru hanıma gidiyorum. Memnunum kendisinden. Doğumu orda istiyorum. Ama 12. Hafta testleri için İstanbul a gidicem perinatalog prof. Var ordaki acıbademlerde. Bursadakinde yok.
Tamam canım bi sorayım haftasından dolayı sanırım çok net göremedi plasentaların konumlarınıçok geçmiş olsun canım. inşallah düzelecek merak etme. plasenta nereye yerleşmiş onu bir sorsana druna
Ay canım korkuttun bizi yemin ederim tabloyu kontrol ettim hepten mi gittin noldu diyeKızlar merhaba. Ayyy nasıl özledim boşluğa düştüm bilemezsiniz. Anestezi sonrası baş ağrısı diye bir konu açmıştım. BDVye açtım. Konu dışı diye banlamış moderatör
Şimdi bu resmi ekledim diye de banlar bakarsınAy canım korkuttun bizi yemin ederim tabloyu kontrol ettim hepten mi gittin noldu diye
Kız dur gene bişey olacakŞimdi bu resmi ekledim diye de bunlar bakarsın
Yani bazen aşağıda yerleşiyor ve kanamaya sebep oluyorTamam canım bi sorayım haftasından dolayı sanırım çok net göremedi plasentaların konumlarını
Allah yardımcımız olsun aynen öyle artık daha da mı böyle sürecek yoksa 2 3 hafta sonra rahatlayacak miyiz bilmiyorumBende de halsizlik var ama bugünkü başka. Kollarım kalkmıyor resmen, hiçbir şey yapmak istemiyorum. Yatınca da zaman nasıl yavaşlıyor, geçmiyor saatler bir türlü. Milyon saattir bugünü yaşıyorum sanki
Bende böyle oldum bu aralar daha yediğim şey bitmeden sonra ne yesem diye düşünüyorumKızlar ben bugün söylemesi ayıptır biber dolması cacık falan yaptım kıtlıktan çıkmışım gibi biber dolması yiyorum bitti şimdi cacığı da bitirdim aç köpek gibi aranıyorum ne yesem diye tövbe est. Yetmedi.
Benim de iştahım çok yerinde biraz korkutucu hatta tok hissederken bi anda midem kazınıyor sanki saatlerdir açmışım gibi bir gözü dönmüşlük geliyorKızlar ben bugün söylemesi ayıptır biber dolması cacık falan yaptım kıtlıktan çıkmışım gibi biber dolması yiyorum bitti şimdi cacığı da bitirdim aç köpek gibi aranıyorum ne yesem diye tövbe est. Yetmedi.
Yav yiyorum yiyorum kilo veriyorum işin tuhaf olan kısmı oBende böyle oldum bu aralar daha yediğim şey bitmeden sonra ne yesem diye düşünüyorum
O zaman bi göbüş fotisi alırızKızlar ben bugün 10+3 oldum ve sanki 2 günde göbeğim büyüdü, artık dışarıdan baya görünen bir göbüşüm var böyle karnımı yokluyorum nerede olabilir bebek diye kendisini hissedemiyorum tabi ki ama göbek deliğimden 3 parmak aşağısı itibariyle o bölgeyi daha değişik hissediyorum, diğer bölgeler gibi değil daha hassas ve hissiyatı değişik
Ne güzel işte yemene rağmen kilo almıyorsun bir de veriyorsunYav yiyorum yiyorum kilo veriyorum işin tuhaf olan kısmı o
Aynen ya 2 dakika önce tokum diyelim ki bi anda mide bulantısı açlık midem kazınıyor resmen hani ben toktum ya haniiiBenim de iştahım çok yerinde biraz korkutucu hatta tok hissederken bi anda midem kazınıyor sanki saatlerdir açmışım gibi bir gözü dönmüşlük geliyor
Kız ben almak istiyorum artık normal bi hamilelik istiyorum ilk hamileliğimde adam akıllı göbeğim yoktu kiNe güzel işte yemene rağmen kilo almıyorsun bir de veriyorsun
Ay olmasin bosver ne güzel çıtı pıtıKız ben almak istiyorum artık normal bi hamilelik istiyorum ilk hamileliğimde adam akıllı göbeğim yoktu ki
Ben de 8+ 6 dayım ve 3 haftadır aralıksız devam ediyor doktora da gidemedim, aradım 2 defa, kahverengi akıntı için önemli değil, normaldir dediler. Pazartesi normal kontrolüm var, insallah sorun yoktur.Merhaba kızlar bugün tam 9+6 dayım ve bebeğin kesesinin altında kanama alanı oluşmuş günlerdir progestan fitil ve iğne kullanıyordum ama geçmemiş neredeyse hergün kahverengi lekelenmem var dualarınızı bekliyorum benim gibi bir sorun yaşayan var mı çok mutsuzum şu an