Sorunca da 3.yü tüp bebek yapacağım cinsiyet belirlemek için dedi aklımı kaybettim bu ne saçma bir şeydirNe kadar yanlış yaaa. Ben de çok kız istiyordum ama erkek olursa da çok sevinirdim. Karnındakini üzmeye ne gerek var ki
Ay gerçekten çok yazık ya. Hiçbir şey demiyorum gerçekten çok ayıp.Sorunca da 3.yü tüp bebek yapacağım cinsiyet belirlemek için dedi aklımı kaybettim bu ne saçma bir şeydir
Ben Almanya’da böyle bir şey yapılacağını sanmıyorum. Ben de valla dayanamadım yemek sepetinden döner mi sipariş ediyorsun dedim bozulduysa da bozuldu valla tutamadım kendimiAy gerçekten çok yazık ya. Hiçbir şey demiyorum gerçekten çok ayıp.
Maşallahhanımlar selam 13+1 deyim 3 ayrı doktor gördü yüzde 80 kız dediler. Bu haftada cinsiyeti belli olan var mı acaba
Yok artıkSorunca da 3.yü tüp bebek yapacağım cinsiyet belirlemek için dedi aklımı kaybettim bu ne saçma bir şeydir
İyi yapmışsın. Ayrıca öyle herkes kafasına göre gidip tüp bebek yaptıramıyor. Bir sürü prosedür var. Ayrıca cinsiyet nasıl belli oluyor yahu. Gerçekten cahillikte sınır tanımıyormuş o kişi. İyi yapmışsın sen kime dese zaten aynı tepkiyi alırBen Almanya’da böyle bir şey yapılacağını sanmıyorum. Ben de valla dayanamadım yemek sepetinden döner mi sipariş ediyorsun dedim bozulduysa da bozuldu valla tutamadım kendimi
Bizim gelin de erkek istiyordu. Pes pese iki kizi oldu uzuldu.Bu arada kızlar komşumun 2. Çocuğu da erkekmiş 6 buçuk aylıkken parti yaptı öyle öğrendi. Ne sabrettin beee dedim. Ama kız hiç mutlu değil kız olacak diye o kadar emin konuşuyordu ki şimdi erkek olacağını duyunca üzüldü.
Benim de o civarda çıkıyor bazen folik asidi 2 gunde 1 içiyorumArkadaşlar kan tahlillerinde folat değeriniz kaçtı acaba bilen hatırlayan varmı,benimki 18 çıkmış en yükseği 20 olmalı
Benim folat bu sekildeydi canimArkadaşlar kan tahlillerinde folat değeriniz kaçtı acaba bilen hatırlayan varmı,benimki 18 çıkmış en yükseği 20 olmalı
sizinki daha düşük hatta baya düşük ama şimdi artmıştır artık,bu ilk kan testiyseSizinkiBenim folat bu sekildeydi canimEki Görüntüle 3458246
Benim folat bu sekildeydi canimEki Görüntüle 3458246
Bende öyle yapacağım artık,Benim de o civarda çıkıyor bazen folik asidi 2 gunde 1 içiyorum
Daha demin mesaj atmış Kıbrıs’ta yapılıyor diye abi kafayı yicem yemin ediyorumİyi yapmışsın. Ayrıca öyle herkes kafasına göre gidip tüp bebek yaptıramıyor. Bir sürü prosedür var. Ayrıca cinsiyet nasıl belli oluyor yahu. Gerçekten cahillikte sınır tanımıyormuş o kişi. İyi yapmışsın sen kime dese zaten aynı tepkiyi alır
Hahzhahz şaka gibi. Önce doğur be kadın. Allah gerçekten akıl fikir versin ya.Daha demin mesaj atmış Kıbrıs’ta yapılıyor diye abi kafayı yicem yemin ediyorum
İşte Allah böyle yapanları sınar gücüne gider allahın ağzından çıkanı kulağı duymuyor ve insanlara bunu söylemekten imtina etmiyor.Bizim gelin de erkek istiyordu. Pes pese iki kizi oldu uzuldu.
Yani asla elestirmiyorum. Herkes illa kız olsun ya da erkek olsun diyebilir. İsteyebilir. Ama kaybetmenin acısını bilselerdi ne kız olunca üzülürlwrdi ne de erkek. Sadece sağlığına ve kucağına almaya şükrederlerdi . Rabbim kimseye yaşatmasın.
Aynen daha doğurmadan 3.yü planlıyor kız olmadı diye allahın manyağıHahzhahz şaka gibi. Önce doğur be kadın. Allah gerçekten akıl fikir versin ya.
Allah sınamasın ne diyimAynen daha doğurmadan 3.yü planlıyor kız olmadı diye allahın manyağı
Valla benim tek derdim sağlıklı olsun tek dileğim sağlık başka bir şey değil. Ben kızımda hep sağlıkla imtihan edildim şu an şükürler ediyorum sağlığı iyi diye. Ama o şüphe ile saçım beyaz içinde kaldı kaç gece kabuslarla ağlayarak uyandım. Bi gece hiç unutmuyorum eşim geldi ağlamama birine bişey mi oldu neden ağlıyorsun diye. Sağlık en önemli şey.Allah sınamasın ne diyim
Aynen öyle temelde sağlık elden gidince tüm sistem dağılıyor zaten. Bunun değerini de maalesef kaybedince daha net anlıyor insan. Allah kimseyi düşürmesinValla benim tek derdim sağlıklı olsun tek dileğim sağlık başka bir şey değil. Ben kızımda hep sağlıkla imtihan edildim şu an şükürler ediyorum sağlığı iyi diye. Ama o şüphe ile saçım beyaz içinde kaldı kaç gece kabuslarla ağlayarak uyandım. Bi gece hiç unutmuyorum eşim geldi ağlamama birine bişey mi oldu neden ağlıyorsun diye. Sağlık en önemli şey.