- 24 Ağustos 2022
- 4.016
- 11.420
Mesajlarınızı tavuk tantuni söyledikten sonra okudumKız ben almak istiyorum artık normal bi hamilelik istiyorum ilk hamileliğimde adam akıllı göbeğim yoktu ki
Aynı benMesajlarınızı tavuk tantuni söyledikten sonra okudumaşırı acıktım zor bekliyorum gelsin de yiyeyim. Adamı da bozdum indirim var sen de ye diyerek ona da söyledim
Bak burada ben kızıma 9 aylık hamileyimAy olmasin bosver ne güzel çıtı pıtı
He yaa bu sefer 3 gün olur.Kız dur gene bişey olacak
Bugün canım acayip cigkofte çekti. Etsiz yiyorum normalde de etli yemem. Eşim baharatlı yeme diye gidip almadı. Nasıl kötü oldumAynı beneşime hadi yiyelim diyip diyip adama duba gibi ettim sonra da çok kilo aldın memelerin benden büyük diyorum
Bana da öyle veto koyunca cırlıyorum. Az da olsa yemek istiyorum diyorum. Bence ufak da olsa tadımlık ye aklın kalmasın hamilesin sen.Bugün canım acayip cigkofte çekti. Etsiz yiyorum normalde de etli yemem. Eşim baharatlı yeme diye gidip almadı. Nasıl kötü oldum
Ben de onu istedim yani iki tane yiyecektim zaten. Oturup tabağı yemeyecektimBana da öyle veto koyunca cırlıyorum. Az da olsa yemek istiyorum diyorum. Bence ufak da olsa tadımlık ye aklın kalmasın hamilesin sen.
Yarın sipariş et kuzucum güzelce de ye. Kocanın bilmesine gerek yokBen de onu istedim yani iki tane yiyecektim zaten. Oturup tabağı yemeyecektim
Ah ya aşerme mi yoksa bu? Bence eşine açıkla durumu bunun aşerme olduğunu az da olsa yemek istediğini söyle alır kıyamazSeni de mi uyku tutmadı. Cigkofteyi yeseydim uyurdum ben. Biraz da ondan uyuyamadım.
Aslında kıyamaz alır ama ameliyatlı olmasaydın alırdım dedi. Şimdi kabız filan olursun canın yanacak dedi. Hak da verdim ama hala aklımdan çıkmıyor. Aserme değil tam onu deli gibi istiyorsun. Olmadığı yerde kokusu burnuna geliyor. Çiğ köfte o aşamada değil ama yine de istedim. Biraz da inada bindim sanki.Ah ya aşerme mi yoksa bu? Bence eşine açıkla durumu bunun aşerme olduğunu az da olsa yemek istediğini söyle alır kıyamaz
hee adamcağız da haklı o zaman ne diyeyimAslında kıyamaz alır ama ameliyatlı olmasaydın alırdım dedi. Şimdi kabız filan olursun canın yanacak dedi. Hak da verdim ama hala aklımdan çıkmıyor. Aserme değil tam onu deli gibi istiyorsun. Olmadığı yerde kokusu burnuna geliyor. Çiğ köfte o aşamada değil ama yine de istedim. Biraz da inada bindim sanki.
Kısır iyi fikir. Evet kızım da çok sever. En szindan baharatlı kendim ayarlarım.hee adamcağız da haklı o zaman ne diyeyimkısır yapıver yarına alternatif
Aynen kuzucum yanına da turşu offf süperKısır iyi fikir. Evet kızım da çok sever. En szindan baharatlı kendim ayarlarım.
Canım ben banka çalışanı olduğum için faturalar direk bankaya gidiyor. Muayene ücreti 2.900 dü imza attığım faturada. Ama banka anlaşmalı fiyatı dışarıya göre bazen daha pahalı ya da az olabiliyor. Doğum ücretlerini daha hiç sormadım.Doğum için paketleri var mıydı ücretlerini biliyor musun canım bir de ebru hanımın muayene ücretini öğrenebilir miyim
Ay okurken canım çektiAynen kuzucum yanına da turşu offf süper
Ben o zaman geçen gün bigmac aşermişim, en olmayacak şey mcdonalds aşermesi yaaAslında kıyamaz alır ama ameliyatlı olmasaydın alırdım dedi. Şimdi kabız filan olursun canın yanacak dedi. Hak da verdim ama hala aklımdan çıkmıyor. Aserme değil tam onu deli gibi istiyorsun. Olmadığı yerde kokusu burnuna geliyor. Çiğ köfte o aşamada değil ama yine de istedim. Biraz da inada bindim sanki.
Yaaa biri yapsa da yesek. Valla billahi. Hala ağrım var. Becerebilirsem yapacam da.Ay okurken canım çekti
Canım tamamen naçizane tavsiyem bu yaz sıcaklarında dışarıdan tavuk yeme, hiçbirimiz yemeyelim. Çok çabuk bozuluyor ya tavuk ve zehirlenmesi çok kötü oluyor allah korusun bi de hamileyiz, yemeyin annem yemeyin guzumMesajlarınızı tavuk tantuni söyledikten sonra okudumaşırı acıktım zor bekliyorum gelsin de yiyeyim. Adamı da bozdum indirim var sen de ye diyerek ona da söyledim