- 15 Şubat 2024
- 1.247
- 1.087
- 31
Aynen öyle inşallah evlatlarıyla sınanmaz ne diyimAynen öyle temelde sağlık elden gidince tüm sistem dağılıyor zaten. Bunun değerini de maalesef kaybedince daha net anlıyor insan. Allah kimseyi düşürmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle inşallah evlatlarıyla sınanmaz ne diyimAynen öyle temelde sağlık elden gidince tüm sistem dağılıyor zaten. Bunun değerini de maalesef kaybedince daha net anlıyor insan. Allah kimseyi düşürmesin
Ben de erkek istiyordum. Sanki bir oğlu var 3 tür gelemiyor dünyaya bu sefer getireceğim diye değişik bir histeydim. Ama kız olsaydı da çok kutlu olacaktım. Doğumda da bağlatacaktim zatenİşte Allah böyle yapanları sınar gücüne gider allahın ağzından çıkanı kulağı duymuyor ve insanlara bunu söylemekten imtina etmiyor.
Olsun valla istesinler. Gercekten kimse yaşamasın. Amin. Bosver sen kendi bebeğine odaklan. Napparsa yapsın. Cevap vermesen sorun olur mu ? Salla gitsinİşte Allah böyle yapanları sınar gücüne gider allahın ağzından çıkanı kulağı duymuyor ve insanlara bunu söylemekten imtina etmiyor.
Vermedim zaten artık. Ben istemesine gönlünden geçmesine takılmadım aslında 2. Kız olmayınca 3.yü tüp bebek planlamasına takıldım. Evlat sahibi olamayıp tüp bebek yöntemine mecbur kalanların hakkına giriyormuş gibime geldi sadece. Neyse Allah gönlüne göre versinOlsun valla istesinler. Gercekten kimse yaşamasın. Amin. Bosver sen kendi bebeğine odaklan. Napparsa yapsın. Cevap vermesen sorun olur mu ? Salla gitsin
O neymiş ya hangi başlıkta?Kızlar bir konu var kizin biri rahim ağzına sülük yapistirtmis.
Evet bu ilk kan testim 6 haftaliktisizinki daha düşük hatta baya düşük ama şimdi artmıştır artık,bu ilk kan testiyse
Rahim ağzına sülük başlığıO neymiş ya hangi başlıkta?
Hacamat yapilan yerlerde yapiliyormus. Ben de instagramda denk gelmistimRahim ağzına sülük başlığı
Anlayamıyoruz ki insanları. İlginçler.Vermedim zaten artık. Ben istemesine gönlünden geçmesine takılmadım aslında 2. Kız olmayınca 3.yü tüp bebek planlamasına takıldım. Evlat sahibi olamayıp tüp bebek yöntemine mecbur kalanların hakkına giriyormuş gibime geldi sadece. Neyse Allah gönlüne göre versin
Ayy iceri kaçarsa artık kürtajla alırlar.Hacamat yapilan yerlerde yapiliyormus. Ben de instagramda denk gelmistim
Ay Allah kahretmesin ya insan vücuduna hayvan yapıştırmamalı hem de kukusuna tövbe est. Hayvana da yazık ben neden burdayım diye sorguluyordur püüüRahim ağzına sülük başlığı
Kk da en şaşırdığım konulardan biriAy Allah kahretmesin ya insan vücuduna hayvan yapıştırmamalı hem de kukusuna tövbe est. Hayvana da yazık ben neden burdayım diye sorguluyordur püüü
Sülüğü bol bulmuş orasına burasına sokuyor Valla benim çok oldu şaşırdığım konular Allah affetsin çocuğu yanlışlıkla ilaç içti değip kasten içiren vardı.Kk da en şaşırdığım konulardan biri
Yalniz ne geyik dönmüs o konudaAyy iceri kaçarsa artık kürtajla alırlar.
Evet yaaYalniz ne geyik dönmüs o konuda
Ya özellikle mi yazılıyor bazı konular. Bilemiyorum.Sülüğü bol bulmuş orasına burasına sokuyor Valla benim çok oldu şaşırdığım konular Allah affetsin çocuğu yanlışlıkla ilaç içti değip kasten içiren vardı.
Bence değildi çünkü sonrasında yönetim vs onu şikayet etti bazı arkadaşların aile çalışmalarda tanıkları falan vardı şikayet ettilerYa özellikle mi yazılıyor bazı konular. Bilemiyorum.
Canım benim de 7 Ağustosta kontrolüm var nipty yapılacak çok heyecanlıyım çocuğu göreceğim için.Yarın ilk kontrolüm var minnoslar. Bakalım perinatolog ldugu için ultrasonu iyidir diye düşünüyorum. Cinsiyeti sorcam yine de