- 1 Kasım 2022
- 859
- 1.149
- 32
Canimmmm gözün aydın çok sevindimmmmmKizlarrrrrrrrrr sonucum çıktıı çok şükür bin şükür Allahima her şey temiz sağlıklı bebegimiz
ayy çok şükür. darısı bizlere olsun inşallah.Kizlarrrrrrrrrr sonucum çıktıı çok şükür bin şükür Allahima her şey temiz sağlıklı bebegimiz
amin caanım ınsallah darısı hepimizeayy çok şükür. darısı bizlere olsun inşallah.
çok sağol canımm yeni yeni kalbim normale döndüCanimmmm gözün aydın çok sevindimmmmm
Misafir mi gelecekKızlar bana tatlı kek bişey önerin ya pls
Geçen yaptım onu tutturamadım
Yok direkt hamilelikten
Canım listeye baktım adı varoglak_kadini neden ceza almış bilgisi olan varmi AA yoksa onuda mi kalici olarak sildiler geçen bı kaç arkadaş ta böyle olmuştu ya
Güzel gözüküyor oh afiyet şeker olsunYok direkt hamileliktenTatlı yemek istiyorum hep hep hep Sütlü irmik tatlısı yaptım
Sağol canım inşallah benim kız da yer güzelce. Hiç belli olmuyor bazen yiyor bazen yemiyor ama illaki kendisi çatalla yiyecek ağzına tutturmuyor öyle olunca tabii çok dökülüp saçılıyorGüzel gözüküyor oh afiyet şeker olsun
İnsallaah canimmmInsallah canim. Tutunup bu güne geldiler zaten yüzde 95 sağlıkçılar canim
Kaçıncı haftada başladın ocean mummy e? İçinde d vitamini yok mu acaba onun fazla gelir mi ki?Ocean mummy kullanıyorum multivitamin
Ocean D3K2 verdi bide D vitamini olarak günde 1 damla
Ben 9. haftadayım. Henüz yaptırmadım. Fakat yaptıran bi arkadaşımla görüşücem. Aynı yere yaptırcam çünkü. Fiyat ve marka bilgisi veririm sizin için geç olmazsa. Yurt dışıizmirde olan annişler fetal dna yaptıran var mı? varsa nerede yaptırdınız?
Çok tesekkür ederim. pazartesi kontrolüm var 12.haftadayim. doktorumda bir yere yonlendirecektir ama ben en doğru yeri bulmaya çalışıyorum. umarım denk düşeriz. sağlıkla kolaylıkla geçen bir hamilelik dilerimBen 9. haftadayım. Henüz yaptırmadım. Fakat yaptıran bi arkadaşımla görüşücem. Aynı yere yaptırcam çünkü. Fiyat ve marka bilgisi veririm sizin için geç olmazsa. Yurt dışı
Çok teşekkür ederim canım benim en güzel sonuçlarla gelmeniz dileğiyledestinesiaa oglak_kadini gozunuz aydin kizlar, cok guzel haberler sonuclarinizi okurken heyecanlandim. Darisi hepimizin basina
Merhaba cinsiyetiniz kacinci haftada belki olduAyy heyecandan yazmamışım ki onu erkekmiş bebeğim.
Amin canim sağlıkla alalim hepimiz. Ben bir kere daha hüsrana uğramak istemiyorum. Oyy çok kalbim pir pir şu anda