- 15 Şubat 2024
- 1.781
- 1.760
- 48
- 31
Allah’a şükür Cinsiyeti yazmışlar mı?Kizlarrrrrrrrrr sonucum çıktıı çok şükür bin şükür Allahima her şey temiz sağlıklı bebegimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah’a şükür Cinsiyeti yazmışlar mı?Kizlarrrrrrrrrr sonucum çıktıı çok şükür bin şükür Allahima her şey temiz sağlıklı bebegimiz
oyyyy minnoş bir oğlan bebişş geliyor demekk Allahım sağlıcakla gelsinlerrrAyy heyecandan yazmamışım ki onu erkekmiş bebeğim.
Amin canim sağlıkla alalim hepimiz. Ben bir kere daha hüsrana uğramak istemiyorum. Oyy çok kalbim pir pir şu anda
AA hadi grubun ikinci bebeği de cinsiyet belli oldu erkek olduğunu tahmin etmiştim rahat bulantisiz geçiyordu dimi gebeliginAyy heyecandan yazmamışım ki onu erkekmiş bebeğim.
Amin canim sağlıkla alalim hepimiz. Ben bir kere daha hüsrana uğramak istemiyorum. Oyy çok kalbim pir pir şu anda
Maşallah seninkini de ekliyorumAyy heyecandan yazmamışım ki onu erkekmiş bebeğim.
Ayy aminn şu çektiğim acıyı tarif edemem. Olumsuz bursey çıksaydı geri ameliyat olmak zorunda kalacaktım.oyyyy minnoş bir oğlan bebişş geliyor demekk Allahım sağlıcakla gelsinlerrr
O yazmıyor raporda canım. Kendisi soylediAllah’a şükür Cinsiyeti yazmışlar mı?
Geçti gitti artık güzel şeyler düşünme zamanı çok sevindim valla canım benim çoook tebrikAyy aminn şu çektiğim acıyı tarif edemem. Olumsuz bursey çıksaydı geri ameliyat olmak zorunda kalacaktım.
Ekledim canımladin19 canisi bizim cinsiyet de belli oldu oğlumuz olacak nasipse
İki hafta bulantim oldu akşamları kustum canım. Sonra geti. Ameliyat dışında çok rahat geçiyor.AA hadi grubun ikinci bebeği de cinsiyet belli oldu erkek olduğunu tahmin etmiştim rahat bulantisiz geçiyordu dimi gebeligin
Ayy olur muu daha ayrıntılı var. Kaygı Queen ben durur muGeçti gitti artık güzel şeyler düşünme zamanı çok sevindim valla canım benim çoook tebrik
olsun pozitif oluyoruz her şey çok güzel olacak ve oluyorAyy olur muu daha ayrıntılı var. Kaygı Queen ben durur mu
Evet aldım kabul ettim. Cidden şu yaşımdan kilodan seker tansiyon tiroit rahimagzi yetmezliği Allahim ne ararsan var. Pozitif olmaya çok uğraşıyorum ite kaka ite kaka ama beynimden bir şey de sorun yok rahatla olay bende bu sefer basaricaz diyorolsun pozitif oluyoruz her şey çok güzel olacak ve oluyor
Olacak olacak hiç merak etme annesi bebiş sağlıklı seninle beraberEvet aldım kabul ettim. Cidden şu yaşımdan kilodan seker tansiyon tiroit rahimagzi yetmezliği Allahim ne ararsan var. Pozitif olmaya çok uğraşıyorum ite kaka ite kaka ama beynimden bir şey de sorun yok rahatla olay bende bu sefer basaricaz diyor
AminnOlacak olacak hiç merak etme annesi bebiş sağlıklı seninle beraber
Ay ay ayyy cok sevindimm darisi basima insallah. Ayy oglus geliyor harikaa, rabbim saglikla kucagimiza almak nasip etsin hepimizin canimmKizlarrrrrrrrrr sonucum çıktıı çok şükür bin şükür Allahima her şey temiz sağlıklı bebegimiz
Aminn canım hepimize sağlıklı vaktinde saatinde doğumlar nasip etsin canım. Darısı senin ve hepimizin başına.Ay ay ayyy cok sevindimm darisi basima insallah. Ayy oglus geliyor harikaa, rabbim saglikla kucagimiza almak nasip etsin hepimizin canimm
Aminn canim insallahh. Ben de sen gibi tansiyon, seker, kilo ,yaş ugrasiyorum. Rabbim mutlu son versin hepimize kolaylikla gecirelim bu sureci ve evlatlarimizla saglikla kavusalim insallahhAminn canım hepimize sağlıklı vaktinde saatinde doğumlar nasip etsin canım. Darısı senin ve hepimizin başına.
Insallah canim. Tutunup bu güne geldiler zaten yüzde 95 sağlıkçılar canimAminn canim insallahh. Ben de sen gibi tansiyon, seker, kilo ,yaş ugrasiyorum. Rabbim mutlu son versin hepimize kolaylikla gecirelim bu sureci ve evlatlarimizla saglikla kavusalim insallahh