- 30 Haziran 2013
- 21.027
- 16.276
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum ya. Kendini kendine düşünme şimdi böyle şeyleri bizimki de 30 saat kıvrandırdı bizi temiz mi değil mi diye cevap vermemişti raporu atmıştı sadece. Yoğunluk vardır benceGormedi noluyorrr ayyy olumsuz bir durum mu varrr
Ay inşallah yaaa ben de sanmıyorum. İnşallah temizdir sonuclar yüreğime iner vallaSanmıyorum ya. Kendini kendine düşünme şimdi böyle şeyleri bizimki de 30 saat kıvrandırdı bizi temiz mi değil mi diye cevap vermemişti raporu atmıştı sadece. Yoğunluk vardır bence
Hadi güzel haberler verAy inşallah yaaa ben de sanmıyorum. İnşallah yüreğime iner valla
İki saate atacağım dedi cinsiyetler gelmemis diğerleri gelmiş sorun yok di mi diyorum hepsini birlikte göndereceğim dediHadi güzel haberler ver
Ay gıcık söylese ya sorun yok diye illa heyecan yaratcakİki saate atacağım dedi cinsiyetler gelmemis diğerleri gelmiş sorun yok di mi diyorum hepsini birlikte göndereceğim dedi
Ayy illa sisirecekler insani. Guzel haberler alalim insallahhhİki saate atacağım dedi cinsiyetler gelmemis diğerleri gelmiş sorun yok di mi diyorum hepsini birlikte göndereceğim dedi
Ben de 37 Ahhhayyyy endişeliyım yas 39
Illa yaaa ufff neyse vakit de geçmiyor ki bana ameliyattan önce olsaydı gider yürüyüş yapar kendimi rahatlatıcı. Şu an oturmak bile zor ya uzanıyorum ya ayaktayım.Ayy illa sisirecekler insani. Guzel haberler alalim insallahhh
Ben folden folik asitD vitamini yada farklı vitamin ne kullanıyorsunuz?
Ya 39. Bucuğum aslında. Rüzgara da 39a 3 ay vardı hamile kaldığımda. Yani 6 ayda yumurta sperm kalitesi bozulmamıştır sanırım. Ayrıca bozuk olsa tek birleşelim saçma bi ilişkide hamile kalmazdım ya bilmiyorum kiBen de 37 Ahhh
İyi dusunelim iyi olsun, kotuye yormak yokkIlla yaaa ufff neyse vakit de geçmiyor ki bana ameliyattan önce olsaydı gider yürüyüş yapar kendimi rahatlatıcı. Şu an oturmak bile zor ya uzanıyorum ya ayaktayım.
Olsun masallah diyelim, sonu da guzel olacak insallahhYa 39. Bucuğum aslında. Rüzgara da 39a 3 ay vardı hamile kaldığımda. Yani 6 ayda yumurta sperm kalitesi bozulmamıştır sanırım. Ayrıca bozuk olsa tek birleşelim saçma bi ilişkide hamile kalmazdım ya bilmiyorum ki
Evet iki saat bekleriz artık.Ay gıcık söylese ya sorun yok diye illa heyecan yaratcak
Olsun geç olsun güzel olsunEvet iki saat bekleriz artık.
Evet napalm adamın keyfine kaldık.Olsun geç olsun güzel olsun
Ohhh süper çok şükürrrr cinsiyeti öğrendin mi?Kizlarrrrrrrrrr sonucum çıktıı çok şükür bin şükür Allahima her şey temiz sağlıklı bebegimiz
Kizlarrrrrrrrrr sonucum çıktıı çok şükür bin şükür Allahima her şey temiz sağlıklı bebegimiz
Ayy heyecandan yazmamışım ki onu erkekmiş bebeğim.Ohhh süper çok şükürrrr cinsiyeti öğrendin mi?
Amin canim sağlıkla alalim hepimiz. Ben bir kere daha hüsrana uğramak istemiyorum. Oyy çok kalbim pir pir şu andaGozun aydın cnm hadi inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun insallah