Evet rubella da bakmış ayrı olarak bizim bilmediğimiz baya bir şeye bakıyorlar heraldeRubellayı devlet yapıyor muymuş? Daha bugün özelde yaptırdım ya tüh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet rubella da bakmış ayrı olarak bizim bilmediğimiz baya bir şeye bakıyorlar heraldeRubellayı devlet yapıyor muymuş? Daha bugün özelde yaptırdım ya tüh
Ben folbiol kullanıyorum. doktorun özel muayenehane hastasıyım yani devletin karşılaması gibi bir durum yok. Eczaneden parayla alıyorum tüm ilaçları. Doktorun önerisi folbiol şeklinde.Kızlar folbiol kullanan var mı aranızda. Ben daha önce de yazmıştım ama bu videoyu görünce de göndermek istedim. Dozu yüksek olduğu için özel bir durum yoksa önermiyorlar. Devlet hastanesi doktorları devlet bunu ödediği için düşünmeden yazıyor direk
Kötüyü çağırmayalım biz olmaz sen ellerini ve değen her şeyi yıkarsınKimilerinin de bağışıklığı oluyormuş diye okumuştum.Eskiden böyle şeyler duymuyorduk yeni yeni duyuyoruz bunları daBende sosyal medyada gördüm tavuga elle dokundum yemek yaptım bide olmaz demi
Merhaba döllenme durumuna göre haftasını öne veya ileri alabilirlermiş.Kuzenimin gebelikte şekeri çıkmıştı diyet listesi verdiler ona uydu sağlıklı bir bebişi varDevlete gittim 6+4haftadayim. Kese 8+2 ile uyumlu dedi. Cihaz kötü olduğu için ve ultrason muayenesi istediğin için kalp atisini duyamam dedi.. aile de şeker olup olmadgni sordu kan sonuçlarım da şeker sınırda çıkmıştı... var mı aynı durumu yaşayan
Bendede tiroit çıkmıştı sonra bitane daha kan testi istedi ondan normal çıktı. Gebelikle alakalı şeker sizin muhtemelenDevlete gittim 6+4haftadayim. Kese 8+2 ile uyumlu dedi. Cihaz kötü olduğu için ve ultrason muayenesi istediğin için kalp atisini duyamam dedi.. aile de şeker olup olmadgni sordu kan sonuçlarım da şeker sınırda çıkmıştı... var mı aynı durumu yaşayan
Benim de 7+4 yakın zamanlarda doğum yapıcaz sanırım7+2 olduk
Aynı durumdayım söylemeye yeltendim ama bi türlü ağzımdan dökülmedi sözcükler. Bi şey olur diye korku kaplıyor içimi. Nedense söylemeye çekiniyorumArkadaşlar bir şey sorucam aranızda ailelere söyleyen varmı ben nedense hiç söylemek istemiyorum bir yandan çok istiyorum ama korkuyorum sanki söylersem bir şeyler ters gidecek gibi yada onlara olumsuz bir şeyde açıklama yapmak istemiyorum ay bilemedim sizce nasıl olmalı bu süreç
Videodaki doktorun söylediği gibi bi durumunuz vardır belki onun için vermiştir. İsterseniz bi sorun doktora gittiğinizdeBen folbiol kullanıyorum. doktorun özel muayenehane hastasıyım yani devletin karşılaması gibi bir durum yok. Eczaneden parayla alıyorum tüm ilaçları. Doktorun önerisi folbiol şeklinde.
Muhtemelen öyle evetBendede tiroit çıkmıştı sonra bitane daha kan testi istedi ondan normal çıktı. Gebelikle alakalı şeker sizin muhtemelen
küçük yerlerde olmuyor sanırım özelde yaptırdım bnde sigortada karşılamıyormuşToksoplazma ben daha yaptırmadim.o ozeldemi yapiliyor
İnşallah sorun yaşamam bende..Merhaba döllenme durumuna göre haftasını öne veya ileri alabilirlermiş.Kuzenimin gebelikte şekeri çıkmıştı diyet listesi verdiler ona uydu sağlıklı bir bebişi var
İnşallah sizin için de her şey çok güzel olur anlayışlı yapıcı mesajınız için çok teşekkür ederimBöyle konularda başka birinin kararınıza müdahil olması çok doğru olmaz. Ailenizle ve doktorunuzla kendiniz için en doğru kararı verirsiniz muhakkak. Bebeğim olacağını öğrendiğim günden beri benim de bebek ve kendim için bazı sağlık sorunlarım nedeniyle korkularım var. Doğumdan öncesi için de doğum için de korkuyorum. Size korkmayın diyemem, hepimiz insanız, annelik başlı başına bir korku evreni bence zaten. Ama sakin kalmaya, iyi düşünmeye çalışın. Ben sadece tevekkül etmeye çalışarak, Allahın dediği olur diyerek ayakta kaldım. Doktorların dediklerini elbette dikkate alın aksini söylemiyorum. En önemlisi önce sizin sağlığınız. Korkunuzu yok etmeye çalışın, moralinizi yüksek tutun. İnşallah her şey sizin için çok güzel olur.
Böyle bir şeyden hiç bahsedilmedi. Umarım gerek kalmaz. Çünkü bir o eksikti :) inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaAnladım canım , vücudun hazır değilse yapacak bir şey yok. Allahım diğer bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doktorlarına güven , güçlü ol. İkiz annesi olacaksın inşallah
Peki ikisini sonlandırdıktan sonra serklaj yapılacak mı ?
Gün baya sabah 5 te ayıyor maalesef akşam 8 de 9 da uyuyakalıyorum.Günaydın herkese
GünaydınGünaydın herkese
İnşallah güzel beslenin doktorunuz en iyi şekilde yönlendirir siziİnşallah sorun yaşamam bende..
GünaydınnnnnGünaydın herkese
Ya bende öyleyim 5-6 gibi uyanıyorum biraz telefona falan bakıyorum sonra kendimi uyumaya zorluyorum uyuyamıyorum 7:30- 8 de falan kahvaltı yapayım bari diye kalkıyorum kahvaltı yapıyorum sonra gene uykum geliyor 10 gibi bir daha uyuyorumGün baya sabah 5 te ayıyor maalesef akşam 8 de 9 da uyuyakalıyorum.