Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
KızlAr trendyolda yataş juno
Reflü yatağı 200 lira kupon ile 1699 liraya düşüyor peşin fiyatına 3 taksit ben aldım hemen bekleyeni varsa kaçırmasın Defacto Hepsiburada 300 lira kupon veriyor 900 lira alışveriş şartı var

Canım ben de aldım teşekkürler şimdi kuponu görmemişim.Hepsiburada da indirime girdi mi diye bakıyordum girmemişti.

Kizlar nasilsiniz 1 ay daha yaklastik bnm 33 haftada ani suyum gelmisti iki gebeliktede insallah bunda gelmez sizde kendinize cok dikkat edin tansiyon seker kritik aylara girdik.

Kizlar nasilsiniz 1 ay daha yaklastik bnm 33 haftada ani suyum gelmisti iki gebeliktede insallah bunda gelmez sizde kendinize cok dikkat edin tansiyon seker kritik aylara girdik.
Tansiyonumi sürekli olcuyorum sabah akşam bazen sadece akşam not ediyorum hep doktor soruyor her defasında tansiyon nasıl diye

Bunlar hoşuma gidiyor ama oglum ustune ciksr mi diye dusunmeden edemiyorum
Kızlar kramplarım ve sancilarim olmadığı halde magnezyum kullanıyorum bi sakıncası olur mu
Olmaz canim ama normal dogurmak istiyorsan 32den sonra falan birakman gerek kasilmalari önlüyor

Şu an çok üzgünüm gördüğüm şeye yapışıcam artık
Bak ben bir şey alacaksam Amazon, n11, Trendyol, Hepsiburada fiyat karşılaştırması yaparak alıyorum. Böylelikle gerçek indirimler bir tık daha ortaya çıkıyor. Hepsiburada Kasım indirimlerinden daha uyguna aldım anakucağını mesela n11’den.

Evet canım ben n11 indirdim ona girerken tükendiŞimdi her uygulamayı yükledim

Kızlar kramplarım ve sancilarim olmadığı halde magnezyum kullanıyorum bi sakıncası olur mu
Hangi ilacı kullanıyorsun cnm.bence zararı olmaz arkadaşın dediği gibi ilacı kullanınca ağrın olmuyor olabilir.ben magnorm kullanıyordum fayda etmedi.dun akşam yuruyemedim resmen.dr ilacı değiştirdi bakalım fayda etcek mi.bacaklarimi atamiyorum resmen.bacak başlangıçlarım acayip ağrıyor.dr dün 38de alırız dayanamicak kadar olursan dedi.38tam 28aralik oluyor.o yüzden dayanmaya caliscam.ilk zaman bende ağrım sızım yok die kullanmadım ilacı keşke kullansaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…