Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Duz ya bi daha cocuk dogurma planin yok o yuzden pahali biseye gerek yok evdeki bebişime de güvenemiyorumkirarsa falan üzülmeyeyim
Mamma markasının ürünlerinde %25 indirim var Hepsiburada da. Daha iner mi bilmiyorum ama bence yeterince ucuz
Mamma Smile Cotton Sallanır Üç Kademeli Ana Kucağı ( Oyuncak Aparatı ve Seyahat Çantası )

Aa nasıl bilemiyorlar detaylı ultrasonda ne demislerdi
Şehir dışına çıkmıştım bu yüzden detaylı ultrasona giremedim maalesef zaten doktorumun cihazları çok iyi 4 boyutlu görüntülerine baktı ama anlayamadı ne olduğunu geçen ay gittiğimde çıkıntı görmemişti acaba cinsiyet farklılığı mı oluyor anlayamıyorum böyle bişey mümkün olamaz bence

Kızlar kramplarım ve sancilarim olmadığı halde magnezyum kullanıyorum bi sakıncası olur mu
Bişey olmaz bende 20 den beri kullanıyorum geçen bi ili gün içmeyi unutmusum bi kramp girdi ayağıme ve karın kasıma çok kötüydü yani ilaç kullandığın için kramp girmiyor olabilir devam magnezyuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…