Mamma markasının ürünlerinde %25 indirim var Hepsiburada da. Daha iner mi bilmiyorum ama bence yeterince ucuzDuz ya bi daha cocuk dogurma planin yok o yuzden pahali biseye gerek yok evdeki bebişime de güvenemiyorumkirarsa falan üzülmeyeyim
Bir de oyuncaksız olanı var o daha uygunDuz ya bi daha cocuk dogurma planin yok o yuzden pahali biseye gerek yok evdeki bebişime de güvenemiyorumkirarsa falan üzülmeyeyim
Bunlar kaçıncı ayda kullanılmaya başlanıyor canimBir de oyuncaksız olanı var o daha uygun
Mamma Smile Cotton Eco Sallanır Üç Kademeli Ana Kucağı
Şehir dışına çıkmıştım bu yüzden detaylı ultrasona giremedim maalesef zaten doktorumun cihazları çok iyi 4 boyutlu görüntülerine baktı ama anlayamadı ne olduğunu geçen ay gittiğimde çıkıntı görmemişti acaba cinsiyet farklılığı mı oluyor anlayamıyorum böyle bişey mümkün olamaz benceAa nasıl bilemiyorlar detaylı ultrasonda ne demislerdi
Doğumdan itibaren kullanılabiliyor canımBunlar kaçıncı ayda kullanılmaya başlanıyor canim
Ben almayacağım. Bel fitigim ve skolyozum var bebeği öyle taşıyamam diye almadım. Ama doğru mu yaptım bilmiyorum.kızlar sling aldınız mı ?
Merhaba ben pureseed alacağım inşALLAH.Kizlar bebek bakim setini ne aldiniz bebe yagi sampuan pisik kremiicerik olarak temiz
Bişey olmaz bende 20 den beri kullanıyorum geçen bi ili gün içmeyi unutmusum bi kramp girdi ayağıme ve karın kasıma çok kötüydü yani ilaç kullandığın için kramp girmiyor olabilir devam magnezyumaKızlar kramplarım ve sancilarim olmadığı halde magnezyum kullanıyorum bi sakıncası olur mu
Kızlar owli korse indirime girdi mi alan var mıııı
cinnabon alcakti galiba aldimi acaba
Bak canım dün koyduğum bugün bu şekildeYarın hemen yerim zten ay bunu yiyince migdem bulaniyor sürekli de zorla da olsa arada yemeye çalışıyorum
Bişey olmamış gerçekten de teşekkürler canımBak canım dün koyduğum bugün bu şekilde
Ben de onu bekliyorum bir tek o kaldı almadığımAynen ben alacaktım ama girmedi daha indirime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?