Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kizlar dün akşam amazonda emzik 190tl ydi.indirdim üyelik fln derken baya geç oldu.yarin alırım die sepete ekledim yattım sabah ne göreyim 265tl olmuş amazonda.digerlerinde 6 18 ay uygun ama 0 6 ay pahalı ya.beklicem sanırım biraz daha.hepsiburada da indirim yok maalesef

Kızlar selam, babymall de güzel indirim var. Doona bebek arabası da çok iyi düşmüş ben az önce aldım. Babybjorn ana kucağı da beymende indirime girmiş. Düşünenler varsa stoklar bitmeden

Canım 210 liraya aldım hepsi buralardan avent ultra air emzik 0-6 ay takiple indirime giriyor mutlaka görürsem seni etiket yapayım bende avent mi bakıyorsun

Magnimore plus kullanıyorum size hangisini verdi

Ben de peşine 3 taksit yaptırdım sling hangisini düşünüyorsun
Koala diye bir marka gördüm açıkçası çok araştırmadım evde kullanabileceğim daha çok bişey arıyorum bende 2 çocuk daha var hani
İşimi yapayım bi kahve içeyim dursun kucağımda diye ama kanguru almak istiyorum tam bahar zamanı sıkça kullanırım

Beynendeki indirimi söylemişti arkadaş oradan sipariş ettim babybjorn kanguru.Peşin fiyatına 6 taksit de yapıyordu 4138 liraydı

Çok geçmiş olsun, Rabbim kolaylıklar versin

Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin sağlık tan önemli birşey yok gerçekten her halimize şükür

Valla ya alanyali ya da kasap etobur çünkü bi insan bu kadar dedesine çeker

Gecmis olsun ikisine de canim bebişin ciddi bişeyi yoktur inşaallah
Çok teşekkür ederim kızlar

orta kulak iltihabı değilmiş boğaz enfeksiyonuymuş boğazına baktı çok kötü dedi, kulağını ısrarla söylememe rağmen bakmadı bile boğazdan kaynaklı oynuyor dedi. Antibiyotik başladık mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…