- 27 Kasım 2018
- 3.236
- 3.374
2 3 hafta önce olması gerek canımHadi ya bime hiç dikkat etmedim ben.yakin tarih geldiyse bimden isteyebilirim aslında.biten ürünlerini yazınca mağazalarında varsa buluyorlar .tşk ederim cnm
Bende bende inşallah
Kızlar aşırı uygun fiyat değil mi ? 500 e 100 kuponunu kullanmak için ıslak mendil de ekledim. Düşünen varsa hemen baksın
Rica ederim canım belki daha ucuzlar ama beklemeye cesaret edemedim artık 200 liraCanım ben de aldım teşekkürler şimdi kuponu görmemişim.Hepsiburada da indirime girdi mi diye bakıyordum girmemişti.
Canım 210 liraya aldım hepsi buralardan avent ultra air emzik 0-6 ay takiple indirime giriyor mutlaka görürsem seni etiket yapayım bende avent mi bakıyorsunKizlar dün akşam amazonda emzik 190tl ydi.indirdim üyelik fln derken baya geç oldu.yarin alırım die sepete ekledim yattım sabah ne göreyim 265tl olmuş amazonda.digerlerinde 6 18 ay uygun ama 0 6 ay pahalı ya.beklicem sanırım biraz daha.hepsiburada da indirim yok maalesef
Ay canım bende bakayım hemen ıslak mendille bez 400 liraya mı geliyorKızlar aşırı uygun fiyat değil mi ? 500 e 100 kuponunu kullanmak için ıslak mendil de ekledim. Düşünen varsa hemen baksın
Ben de peşine 3 taksit yaptırdımRica ederim canım belki daha ucuzlar ama beklemeye cesaret edemedim artık 200 lira
İndirimle peşim fiyatına 3 taksitle aldım birde siling alacağım
Vallahi ben 400 12li ıslak mendil 290dı. SUPER100 kuponuyla 590a geldi. Bezin tanesi 1.5tl resmen bu fiyata hiç görmedim başka markalardaAy canım bende bakayım hemen ıslak mendille bez 400 liraya mı geliyor
Magnimore plus kullanıyorum size hangisini verdiHangi ilacı kullanıyorsun cnm.bence zararı olmaz arkadaşın dediği gibi ilacı kullanınca ağrın olmuyor olabilir.ben magnorm kullanıyordum fayda etmedi.dun akşam yuruyemedim resmen.dr ilacı değiştirdi bakalım fayda etcek mi.bacaklarimi atamiyorum resmen.bacak başlangıçlarım acayip ağrıyor.dr dün 38de alırız dayanamicak kadar olursan dedi.38tam 28aralik oluyor.o yüzden dayanmaya caliscam.ilk zaman bende ağrım sızım yok die kullanmadım ilacı keşke kullansaydim
Koala diye bir marka gördüm açıkçası çok araştırmadım evde kullanabileceğim daha çok bişey arıyorum bende 2 çocuk daha var haniBen de peşine 3 taksit yaptırdımsling hangisini düşünüyorsun
Hangi ıslak mendili aldın yenidoğan olanı mı almak lazımVallahi ben 400 12li ıslak mendil 290dı. SUPER100 kuponuyla 590a geldi. Bezin tanesi 1.5tl resmen bu fiyata hiç görmedim başka markalarda
Trendyol mu canım bu kodu nereye yazacağımı bulamadımVallahi ben 400 12li ıslak mendil 290dı. SUPER100 kuponuyla 590a geldi. Bezin tanesi 1.5tl resmen bu fiyata hiç görmedim başka markalarda
Evet yenidoğan olanı. İlk aylarda pamuk kullanmayı düşünüyorum aslında ama bulunsun diye aldım.Hangi ıslak mendili aldın yenidoğan olanı mı almak lazım
Ben ikizlerde sleepy natural almıştım ama bunda bionatural alacağımHangi ıslak mendili aldın yenidoğan olanı mı almak lazım
Evet burda bi arkadaş yazmıştı kodu ondan gördüm sağolsun, satın alma sayfasında kupon kodu ekle diye yer var oraya yazılıyorTrendyol mu canım bu kodu nereye yazacağımı bulamadım
Beynendeki indirimi söylemişti arkadaş oradan sipariş ettim babybjorn kanguru.Peşin fiyatına 6 taksit de yapıyordu 4138 liraydıKoala diye bir marka gördüm açıkçası çok araştırmadım evde kullanabileceğim daha çok bişey arıyorum bende 2 çocuk daha var hani
İşimi yapayım bi kahve içeyim dursun kucağımda diye ama kanguru almak istiyorum tam bahar zamanı sıkça kullanırım
Çok geçmiş olsun. Hem çocuk hem hamilelik, üzerine bir de eş hasta olunca eminim çok zor oluyordur. Benim konforlu bir hamilelik sürecim var yardım edenim çok. Ama ben bile bazen perişan hissediyorum. Allah kolaylık versin.
Çok geçmiş olsun, Rabbim kolaylıklar versin
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin sağlık tan önemli birşey yok gerçekten her halimize şükür
Ayy bende üzüldümkeşke haberimiz olsaydi
Çok Geçmiş olsun aman dikkat edin orta kulak iltihabı çok kötü oluyor.
Rica ederim cnm.aynen uygun şeyler var. bnm siparişler Türkiye ye giriş yapmış görünüyor.kac günde gelecek bakalim
Çok teşekkür ederim kızlarValla ya alanyali ya da kasapetobur çünkü bi insan bu kadar dedesine çeker
Gecmis olsun ikisine de canim bebişin ciddi bişeyi yoktur inşaallah