Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bende alayım canım birkaç bişey alayım diyorum çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun arkadaşım Allahım şifa versin hem yavruna hem eşine

Çok geçmiş olsun. Hem çocuk hem hamilelik, üzerine bir de eş hasta olunca eminim çok zor oluyordur. Benim konforlu bir hamilelik sürecim var yardım edenim çok. Ama ben bile bazen perişan hissediyorum. Allah kolaylık versin.

Çay ağacı yağı sürdüm bir iki damla 2 günde yok olmuştu canım uçuk

Anaaa geçen sene bile daha pahalı aldım pess , kızlar koşun buna
Ya buna bende baktım 1199 TL görünüyor
Galiba bitmiş ama Oioi indirimi geçen ayda olmuştu Sachane'de. Yine olacaktır. Bir de uygulamasını indirip kendi uygulamasından da takip edebilirsiniz. Ben indirim bittikten sonra kendi uygulamasında görüp almıştım aynı gün.

Çok geçmiş olsun, Rabbim kolaylıklar versin

Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin sağlık tan önemli birşey yok gerçekten her halimize şükür

İndirimli bişey göremedim ben şuan

Ya ben sabah aldım canım tükendiği için indirim kalkıyor bence
Ayy bende üzüldüm keşke haberimiz olsaydi
Çok Geçmiş olsun aman dikkat edin orta kulak iltihabı çok kötü oluyor.
Bende alayım canım birkaç bişey alayım diyorum çok teşekkür ederim
Rica ederim cnm.aynen uygun şeyler var. bnm siparişler Türkiye ye giriş yapmış görünüyor.kac günde gelecek bakalim

Kızlar Hb da defactoda indrimlere ek 900 tl ye 300 tl kupon var anlık gelip gidiyor bebişe 2 tulum yakaladım ben

Eklentiler

• IMG_9772.png
    217 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9773.png
    221 KB · Görüntüleme: 24
Aynen canım saçhaneden aldım bu püre olan indirime girerse iki tane alın diş çıkınca yırtılma oluyormuş

Keşke atmasaydım ama yine olursa hemen haber edeceğim bime de geldi ordan bile daha ucuz

O zaman Alanyalı bi gelin şart sanada banada
Valla ya alanyali ya da kasap etobur çünkü bi insan bu kadar dedesine çeker
Philips avent hepsiburadada %50 indirime başlamış kızlar, biberon için bu markadan öneriniz var mı? gerçek indirim mi bilmiyorum ama.
Bende simdi biberon ucu ve suluk aldim gercek indirim canim ben ilk bebegimde de bu markayi tercih ettim ama replika cikmiş saticiya dikkat et
Ay vallahi arabalardan barbielere geçiş yapcam bi de ben
Canim yelek giy sürekli sirtina havluyu ütüleyip koydur eşine sicak tut sirtini bende ayniyimgece eşimi uyandiriyorum masaj yap diye
Gecmis olsun ikisine de canim bebişin ciddi bişeyi yoktur inşaallah

Kizlar uygun fiyatli ana kucagi denk gelirseniz beni etiketleyin allah rizasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…