Evet hafiflemezse acile gitmem lazımo zamn geçen gün acile gittiğim gibi olmuşsun canım serumla biraz rahatlamıştım ben bide bebepin duruş pozisyonunda oluyormuş ayaklar aşağıdaysa vajinaya baskı oluyormuş hafiflemicek gibiyse bi doktora git onun ağrısı çok kötü oluyor
Sağolsun her şeyi eşim yapacak artık. Babam geçen ani bir ameliyat oldu, şu an annem ona bakıyor. Ben de bu sebeple aileme bu durumdan hiç bahsetmedim bile. Şimdi söylesem kendilerini suçlayacaklar, üzüldü de oldu diyeceklerDurabildiği kadar dursun içerde , artık bebeklerimiz doğsa bile yaşama şansları çok yüksek ama gerek yok bu riske. Bak ben 29 nisandan beri sadece yatıyorum. Daha yeni yeni Haftada 1-2 evin altındaki markete inip dolanmaya başladım o kadar , bir de hastane günleri evden çıkıyorum. Eşim sabah giderken kahvaltımı , gün içinde yiyeceğim yemeklerimi hazırlayıp gidiyor. Seninde Gerçek anlamda yatman gerekiyor. Yemek falanda ya eşin halletmeli ya da aileden birilerini çağırmalısın.
Bazen üzülmemek ve dikkat etmek mümkün olmayabiliyor. Babanıza çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonraki süreçleriniz çok iyi geçer. Gerilmeyin benim ilk hamileliğim ama hamilelik kısmını hiç sevmedim. Sürekli tedirgin eden bir sürü etmenin olduğu bir süreç. Hasta değilsin ama hasta gibisin. Bebek tekme atana kadar hamile olmaktan hiç hoşlanmamıştım bile. Şimdi en azından oğlumu hissediyorum. Ama sağlıkla doğsun da bu günleri özler miyim hiç bilmiyorum.Sağolsun her şeyi eşim yapacak artık. Babam geçen ani bir ameliyat oldu, şu an annem ona bakıyor. Ben de bu sebeple aileme bu durumdan hiç bahsetmedim bile. Şimdi söylesem kendilerini suçlayacaklar, üzüldü de oldu diyeceklerki cidden büyük stres üzüntü yaşadım onun etkisi olmuş olabilir.
Hormonlar perişan ediyor malesef bende aynı durumdayim cogu zamanBen 27+5 teyim. Farkli olarak iç sıkıntıları oluyo arada. Gogsume oturuo gitmio. Anksiyete gibi.
Yıkadım utuledim dolabına yerlestirdim hastaneye gidecek giysileri de ayirdim valize yerleştirmedim. Bende korkuom erken doğum olur fln Allah korusunBizim hastane çantamız hazır , bebişin tüm kıyafetleri , eşyaları yıkandı ütülendi yerlerine yerleştirildi. Hazırız miniğime
Çok teşekkür ediyorum, inşallah hepimizin bundan sonra sorunsuz bir şekilde geçer de sağlıkla kucağımıza alırızBazen üzülmemek ve dikkat etmek mümkün olmayabiliyor. Babanıza çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonraki süreçleriniz çok iyi geçer. Gerilmeyin benim ilk hamileliğim ama hamilelik kısmını hiç sevmedim. Sürekli tedirgin eden bir sürü etmenin olduğu bir süreç. Hasta değilsin ama hasta gibisin. Bebek tekme atana kadar hamile olmaktan hiç hoşlanmamıştım bile. Şimdi en azından oğlumu hissediyorum. Ama sağlıkla doğsun da bu günleri özler miyim hiç bilmiyorum.
Valizede koyun hazırda beklesin bence. Bende erken doğum korkusuyla hazırladımYıkadım utuledim dolabına yerlestirdim hastaneye gidecek giysileri de ayirdim valize yerleştirmedim. Bende korkuom erken doğum olur fln Allah korusun
Sinir sıkışması gibi bise olabilir. Sicak su torbası koyun benceKızlar
Benim belimde sol tarafımda kalçamın hemen üstünde bir ağrı başladı dün ama bugün öğleden sonra iyice arttı. Bacağıma vuruyor . Neredeyse zor yürüyorum sol bacağımdan yere basamıyorum .
Neden olmuştur sizcene yapmalıyım
İnşallah sağlıkla büyürler. Kiloları bence çok iyi. 28 hafta da iyi bir süre. Dualarımız sizinle. Bebeklerinizi sağlıkla evinize götürmenizi diliyorum.Kızlar ben doğurdum. Dün akşam aniden suyum geldi. Yatırdılar hemen. Bugün öğleden sonra da aldılar. Çok minikler. 28+5 tik. Biri 900 gram biri 1100 gram doğdu. Dualarınızı bekliyoruz
Rabbim size bağışlasın yavrularınızı, sağlıkla hep birlikte çıkın hastaneden inşaAllahKızlar ben doğurdum. Dün akşam aniden suyum geldi. Yatırdılar hemen. Bugün öğleden sonra da aldılar. Çok minikler. 28+5 tik. Biri 900 gram biri 1100 gram doğdu. Dualarınızı bekliyoruz
Benimde 24 hafta 5 günlükken 922 gram çıktı bebek önden gidiyor şeker yok böyle giderse 4 kilo üstü bekliyorum ben bu bebeği dedi doktorBenimde 26 hafta 900 gram napicam ilerde ya aşağıda cocuk birde eğilemiyorum hareketlerim kısıtlandi şimdiden. Bir hafta on gün için doktor sıkıntı yok dedi iki üç hafta önden giderse iri bebek olur demişti ki şu an bile kilolu bebeklerimizşekerine dikkat et sadece suyu etkilenmesin
Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp hastaneden çıkmanızı nasip etsin inşallah rabbim evlatlarınızı sıze bağışlasınKızlar ben doğurdum. Dün akşam aniden suyum geldi. Yatırdılar hemen. Bugün öğleden sonra da aldılar. Çok minikler. 28+5 tik. Biri 900 gram biri 1100 gram doğdu. Dualarınızı bekliyoruz
Vergi nasıl oluyor canım belirli bir siparişe mi yoksa aldığın ürün fiyatına göre mi hiç alışveriş yapmadım temu danKızlar temudan bir şeyler almıştım geldi bugün. Ayın 17 sinde sipariş vermiştim. Ürünler resimlerde görüldüğü gibi kaliteleri de güzel bence. Ekstra vergi falanda çıkmadı
Eki Görüntüle 3495119 Eki Görüntüle 3495120 Eki Görüntüle 3495121
Kamu personeli doğum parası almıyor doğum izni zamanımızda maaşımız ödeniyor çünküKamu personeli de yararlanabiliyor mu dogum ücretinden
Kaç hafta önden gidiyorBenimde 24 hafta 5 günlükken 922 gram çıktı bebek önden gidiyor şeker yok böyle giderse 4 kilo üstü bekliyorum ben bu bebeği dedi doktor
O muhabbet hamileliğin başından beri var ama halen sıra gelmedi gündeme bi daha gelse keşke 6-7 ay izin verseler mükemmel olurduBen de öyle düşünüyordum, öğretmenim. 6 ay izin gelirse haziranı kurtarıyor
İnşallah sağlıkla büyürler. Kiloları bence çok iyi. 28 hafta da iyi bir süre. Dualarımız sizinle. Bebeklerinizi sağlıkla evinize götürmenizi diliyorum.
Rabbim size bağışlasın yavrularınızı, sağlıkla hep birlikte çıkın hastaneden inşaAllah
Amin inşallah. Allah sizlere de vakitli hayırlı doğumlar nasip etsinRabbim sağlıkla kucağınıza alıp hastaneden çıkmanızı nasip etsin inşallah rabbim evlatlarınızı sıze bağışlasın