Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet hafiflemezse acile gitmem lazım yarın iş de var

Sağolsun her şeyi eşim yapacak artık. Babam geçen ani bir ameliyat oldu, şu an annem ona bakıyor. Ben de bu sebeple aileme bu durumdan hiç bahsetmedim bile. Şimdi söylesem kendilerini suçlayacaklar, üzüldü de oldu diyecekler ki cidden büyük stres üzüntü yaşadım onun etkisi olmuş olabilir.

Bazen üzülmemek ve dikkat etmek mümkün olmayabiliyor. Babanıza çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonraki süreçleriniz çok iyi geçer. Gerilmeyin benim ilk hamileliğim ama hamilelik kısmını hiç sevmedim. Sürekli tedirgin eden bir sürü etmenin olduğu bir süreç. Hasta değilsin ama hasta gibisin. Bebek tekme atana kadar hamile olmaktan hiç hoşlanmamıştım bile. Şimdi en azından oğlumu hissediyorum. Ama sağlıkla doğsun da bu günleri özler miyim hiç bilmiyorum.

Çok teşekkür ediyorum, inşallah hepimizin bundan sonra sorunsuz bir şekilde geçer de sağlıkla kucağımıza alırız

Sinir sıkışması gibi bise olabilir. Sicak su torbası koyun bence

Kızlar ben doğurdum. Dün akşam aniden suyum geldi. Yatırdılar hemen. Bugün öğleden sonra da aldılar. Çok minikler. 28+5 tik. Biri 900 gram biri 1100 gram doğdu. Dualarınızı bekliyoruz
İnşallah sağlıkla büyürler. Kiloları bence çok iyi. 28 hafta da iyi bir süre. Dualarımız sizinle. Bebeklerinizi sağlıkla evinize götürmenizi diliyorum.

Benimde 24 hafta 5 günlükken 922 gram çıktı bebek önden gidiyor şeker yok böyle giderse 4 kilo üstü bekliyorum ben bu bebeği dedi doktor

Kızlar ben doğurdum. Dün akşam aniden suyum geldi. Yatırdılar hemen. Bugün öğleden sonra da aldılar. Çok minikler. 28+5 tik. Biri 900 gram biri 1100 gram doğdu. Dualarınızı bekliyoruz
Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp hastaneden çıkmanızı nasip etsin inşallah rabbim evlatlarınızı sıze bağışlasın

İnşallah sağlıkla büyürler. Kiloları bence çok iyi. 28 hafta da iyi bir süre. Dualarımız sizinle. Bebeklerinizi sağlıkla evinize götürmenizi diliyorum.
Rabbim size bağışlasın yavrularınızı, sağlıkla hep birlikte çıkın hastaneden inşaAllah
Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp hastaneden çıkmanızı nasip etsin inşallah rabbim evlatlarınızı sıze bağışlasın
Amin inşallah. Allah sizlere de vakitli hayırlı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…