Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
2 hafta önden gidiyor doktor sorun yok dedi bende çok üstünde durmuyorum bazen belli haftalardan sonra gelişim yavaşlıyor ama böyle giderse 4 kilo üstü doğar dedi doktorum
İki hafta bi şey değil üç hafta falan sıkıntı demişti iri bebek olur erken doğum olabilir falan demişti sen yine de yemene dikkat et hamur işi tuzlu tatlı

Kızlar ben doğurdum. Dün akşam aniden suyum geldi. Yatırdılar hemen. Bugün öğleden sonra da aldılar. Çok minikler. 28+5 tik. Biri 900 gram biri 1100 gram doğdu. Dualarınızı bekliyoruz
Allah yardımcınız olsun.Sağlıkla büyüsün bebişlerHaftaları ilerledi inşallah gün geçtikçe güzel haberlerini bekliyoruz

2 hafta önden gidiyor doktor sorun yok dedi bende çok üstünde durmuyorum bazen belli haftalardan sonra gelişim yavaşlıyor ama böyle giderse 4 kilo üstü doğar dedi doktorum
Benim de 1 hafta önde görünüyor.Son kontrolümde 29 haftalıkken 30 çıktı.Kilosu 1480 gibi bir şey dedi.2 haftaya kadar sorun yok diye okudum ben de

Kızlar ben doğurdum. Dün akşam aniden suyum geldi. Yatırdılar hemen. Bugün öğleden sonra da aldılar. Çok minikler. 28+5 tik. Biri 900 gram biri 1100 gram doğdu. Dualarınızı bekliyoruz
Canım benim çok dua edeceğim size , Allah hep birlikte sağlıkla eve gitmeyi nasip etsin inşallah her şey çok güzel olacak , pozitif enerji gönder hep

Vergi nasıl oluyor canım belirli bir siparişe mi yoksa aldığın ürün fiyatına göre mi hiç alışveriş yapmadım temu dan
Sipariş tutarına göre oluyor bi yüzdesi varda hatırlamıyorum şimdi. Ödeme adımına geçtiğinizde orada gösteriyor , orada yazandan başka bir şey ödemiyorsunuz.

Rabbim evlatlarınizi size bağışlasın inşallah en kısa zamanda sağlıkla cikarsiniz evinize dönersiniz dualarım sizie rabbim yarddimciniz olsun

Aralık annesiyim doğum yapan anneyi okuyunca grubunuza geldim fikir olur bende içlerinden aldım belki beğenirsin https://ty.gl/wang6vrzlrbll

Sağlıkla büyüsünler inşallah Hayırlı daha güzel haberlerini bekliyorum tez vakitte evinizde kavuşun inşallah❤

Canım benim çok dua edeceğim size , Allah hep birlikte sağlıkla eve gitmeyi nasip etsin inşallah her şey çok güzel olacak , pozitif enerji gönder hep
Rabbım size bağışlasın sağlıkla büyüsünler inşallah dualarımız sizinle
Sağlıkla büyüsünler inşallah Hayırlı daha güzel haberlerini bekliyorum tez vakitte evinizde kavuşun inşallah❤
Rabbim evlatlarınizi size bağışlasın inşallah en kısa zamanda sağlıkla cikarsiniz evinize dönersiniz dualarım sizie rabbim yarddimciniz olsun
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize sağlıklı zamanlı doğumlar dilerim

Kızlar bebeklerinizin suları ne kadar acaba biliyor musunuz? Kişisel olarak merak ediyorum
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize sağlıklı zamanlı doğumlar dilerim
sağlıkla büyüsünler kuzucuklar inşallah. Grubumuzun 2. Doğumu oldunuz ay biz doğum yapacak kadar ilerledik mi haftaları hala inanamıyorum. Küvez süreciniz hakkinda ara ara yazarsanız sevinirim. Hayırlı olsun tekrardan maşallah küçük savaşçılara

Sağlıcakla kavuşun bebeklerinize inşallah simdiden hayırlı ömürlü olsun
Vergi nasıl oluyor canım belirli bir siparişe mi yoksa aldığın ürün fiyatına göre mi hiç alışveriş yapmadım temu dan
Cnm bende gecen siparis verdim.410 tl den az ,1070 tl den fazla sipariş verdirtmedi.bilmiyorum öyle mi ilerliyor.sepet tutarına vergiyi de eklediler.suan havalimaninda uçuş bekliyormus
Bizimde normal tarihimiz 12 ocak ama ben erken olacağını düşünüyorum 2-3 ocak gibi geliyor içimden.
Benim de 11 Ocak normal tarihimiz ama Dr gecen bana 2 si 3 ü gibi aliriz dedi.sezaryen bnm.

Maalesef uzun bir yoğun bakım sürecimiz olacak. Mutlaka haberdar ederim. Mental olarak zor. Çok daha minik doğumlar oluyor biliyorum ama insan bunca zaman içinde taşıdığı evladını bin tane hortuma bağlı görünce biraz kötü oluyor. Şuan için tek diyebileceğim şey çok küçük. Oyuncak bir bebekten çok daha küçük.
çok teşekkürler insallah
Canım nasılsın bebekler için ne deniliyor
İkiz olduğu ve acil doğum olduğu için sezaryen alındılar. Yaklaşık 18 saat normal doğum sancısı yaşadım. Kimseyi etkilememek adına burayı geçiyorum. Onun dışında şuan daha iyiyim. Bebekler için de kızım hep biraz küçük gidiyordu ama ultrasonda 1200-1300 çıkıp 900 doğdu. 72 saat kritik her ikisi için de. Ciğer geliştirici iğneye yetişemedik. İki doz oldum yaklaşık 10 saat arayla. Normalde 48 saat geçmesi gerekiyormuş. Dolayısıyla solunum desteğine bağlılar. Bekliyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…