Bizimki kesinleşti ÇağanKızlar , isimlere kesin karar verenler bana yazarsa listeye ekleyeyim
Ben de öyleyim bir bütün ekmek tost yedim bugün. Bir de biraz sinirliydim çok iyi geldi vallaKızlar ben hiç doymuyorum ya sabah iş yerinde 2 poğaça yiyorum yesem 4 tane yerim :) tatlı geliyor hep aklıma hamur işi hayallerim hep böyle :)
Benim de düşük. Gynoferon icemiyordum, içer içmez midem bulanıyordu. Doktor Fertamir diye bir ilaç verdi midemi bulandirmıyor, yine kanım düşük çıkarsa başka bir şey deneyeceğini söyledi. Artık serum yoluyla falan bir şeyler yapacaklar gibi konuştu.Kızlar hemoglobinim çok düşük. Günde 2 feramat içiyorum yükselmiyor. Düşüklük yaşayan var mı başka?
İnşallah bende diyete düzgün bir şekilde uyacam zaten listedeki gibi besleniyordum sadece bir kaç şeyi hayatımdan çıkartmam gerekiyor bakalım artık teşekkür ederimEvet çıktı 150 gibi dahiliyeye yollamadi diyetisyene gittim o da sürekli ara öğün kuruyemis kilo aldım kafama göre yapıcam ya ama şekere dikkat edince hemen düzelmisti bir haftada. sizinde düzelir
Sakın pekmez bal yeme çok fena yapti onlar. canın çekerse bi kaşık alİnşallah bende diyete düzgün bir şekilde uyacam zaten listedeki gibi besleniyordum sadece bir kaç şeyi hayatımdan çıkartmam gerekiyor bakalım artık teşekkür ederim
Bizimki Asil oldu kesinKızlar , isimlere kesin karar verenler bana yazarsa listeye ekleyeyim
Öyle düşünmeyin. Benim bebeğime de kilolu dediler. Başka arkadaşlarımın bebeklerine de öyle diyorlardı hepsi 3.5 kilo doğdu. Bence ultrason ölçümü çok da doğru olmayabilir. Bir de zamanla kilo alması yavaslayabilir. Bende şeker çıkmadı ama kilolu çıktı bebek. İlla şeker ya da kötü bir şeyden dolayı da değil. Genetik olarak da öyle olabilir yani.Benimde 26 hafta 900 gram napicam ilerde ya aşağıda cocuk birde eğilemiyorum hareketlerim kısıtlandi şimdiden. Bir hafta on gün için doktor sıkıntı yok dedi iki üç hafta önden giderse iri bebek olur demişti ki şu an bile kilolu bebeklerimizşekerine dikkat et sadece suyu etkilenmesin
Ben bir kaşık tahin yemeyi düşünüyorum hergün yoğurdun içine bebeğe çok iyi kilo aldırıyormuş etkilemez herhalde bal reçeli söyledi, Muz u yasaklamasa iyiydi her gün yiyordumSakın pekmez bal yeme çok fena yapti onlar. canın çekerse bi kaşık al
Ben de extramag kullanıyordum da bu daha etkili geldi. Açılma falan yok değil mi? Endol mü verdi sancılar için?çok teşekkür ederim magnezyumu kullanıyorm uzun süredir extramag ama az kaldı olmazsa bide onu denerim
26 hafta 900 gr gayet normal değil mi? Benimki de öyle. Uygulamaya göre normalBenimde 26 hafta 900 gram napicam ilerde ya aşağıda cocuk birde eğilemiyorum hareketlerim kısıtlandi şimdiden. Bir hafta on gün için doktor sıkıntı yok dedi iki üç hafta önden giderse iri bebek olur demişti ki şu an bile kilolu bebeklerimizşekerine dikkat et sadece suyu etkilenmesin
Çok geçmiş olsun. Nstye bağladılar mı?kızlar gündüz rahatsızlandım belime çok şiddetli ağrı girdi bacaklarıma kadar bide kasıklarımda çok sızlama gibi bi baskı vardı acile geldik serum taktılar bide karnım çok sık sertleşiyordu top gibi onun içinde rahim gevşetici bi hap yazdı doktor kan idrar sonucunu bekliyoruz
Ben perinatologa gidiyorum onların cihazları daha iyi yanlış olmaz herhalde şeker çıkınca da şekere bağladım kilosunu bilemiyorum artikÖyle düşünmeyin. Benim bebeğime de kilolu dediler. Başka arkadaşlarımın bebeklerine de öyle diyorlardı hepsi 3.5 kilo doğdu. Bence ultrason ölçümü çok da doğru olmayabilir. Bir de zamanla kilo alması yavaslayabilir. Bende şeker çıkmadı ama kilolu çıktı bebek. İlla şeker ya da kötü bir şeyden dolayı da değil. Genetik olarak da öyle olabilir yani.
Buradaki arkadaşların 600 700 gibi gördüm benimki anormal diye düşündüm26 hafta 900 gr gayet normal değil mi? Benimki de öyle. Uygulamaya göre normal
Benim 25+5 de 880 Gr dı.Buradaki arkadaşların 600 700 gibi gördüm benimki anormal diye düşündüm
Sonuçlar çıktımı enfeksiyon mu var acaba inşallah temiz çıkar canım.bide sertleşme bebek iter gibi oluyor iyice sanki geriliyor öyle biseymi bugün banada olmaya başladı özellikle yururkensaol canım yok hiç bişey yapmadım bugun kahvaltı yaptım çay içiyodum birden başladı ama hiç böyle olmamıştım doğurcam sandım korktum
Geçmiş olsun canım, şuan nasılsın, çıktı mı sonuçların?kızlar gündüz rahatsızlandım belime çok şiddetli ağrı girdi bacaklarıma kadar bide kasıklarımda çok sızlama gibi bi baskı vardı acile geldik serum taktılar bide karnım çok sık sertleşiyordu top gibi onun içinde rahim gevşetici bi hap yazdı doktor kan idrar sonucunu bekliyoruz
Bizimki GökçeKızlar , isimlere kesin karar verenler bana yazarsa listeye ekleyeyim
Benimde 26 da 930 gramdı doktor ileride falan demedi, bencede normal kiloları26 hafta 900 gr gayet normal değil mi? Benimki de öyle. Uygulamaya göre normal
Geçmiş olsun canımkızlar gündüz rahatsızlandım belime çok şiddetli ağrı girdi bacaklarıma kadar bide kasıklarımda çok sızlama gibi bi baskı vardı acile geldik serum taktılar bide karnım çok sık sertleşiyordu top gibi onun içinde rahim gevşetici bi hap yazdı doktor kan idrar sonucunu bekliyoruz