Valla benimde canım hep börek poğaçaBenim de canım hep börek istiyo. Herseyi ekmekle yiyim, yemeklerden sonra tatli..makarna falan
Kaç günde geliyor acaba.bide bu vergi dediğiniz sepetteki tutarami ekleniyor nasıl oluyor güvenli bir sayfamı acaba böyle yerlerden kredi kartı ile alışveriş yapmaya biraz korkuyorumBen aldım sorunsuz geldi. Alışverişin üst sınırı olması berbat. Ama sonuç olarak vergiler eklense de yine Türkiyeden ucuza denk geliyor.
Ben de ben de. Sürekli çikolata canım istiyor. İlk gebeliğimde 9 ay birşey yiyemedim. O çok kötüydü, doymamak daha iyiKızlar ben hiç doymuyorum ya sabah iş yerinde 2 poğaça yiyorum yesem 4 tane yerim :) tatlı geliyor hep aklıma hamur işi hayallerim hep böyle :)
10 günde geldi. Evet sepetteki tutara ödeme kısmında vergi ekleniyor. Sanırım son ödeme tutarının 30 Euronun altında olması gerekiyor. Tr böyle bir şart koydu. Güvenliğe gelince ben hiçbir siteye gerçek kartımın bilgilerini girmiyorum. Sanal kart oluşturdum bir tane. O kartın limitini de düşük tutuyorum. Hatta alışveriş yapacağım an girip limit belirlemeden alışveriş tutarında limit belirliyorum. Satın aldıktan sonra limitim sıfır olmuş oluyor. Bu şekilde istedikleri kadar çalınsın bilgilerim, hiçbir şekilde dolandırılmıyorum. Hatta bir keresinde kv saçma bir siteden bir şey alacaktı benim kartla. Dolandırıcıymış, durmadan para çekmeye çalıştılar ama yapamadılar. Dolandırıcıların eline geçmiş kartı hemen iptal edip yenisini oluşturdum.Kaç günde geliyor acaba.bide bu vergi dediğiniz sepetteki tutarami ekleniyor nasıl oluyor güvenli bir sayfamı acaba böyle yerlerden kredi kartı ile alışveriş yapmaya biraz korkuyorum
Ay ben eşimin kartını kullanıyorum hayatta uğraşmam böyle seylerle zaten pimpirikli10 günde geldi. Evet sepetteki tutara ödeme kısmında vergi ekleniyor. Sanırım son ödeme tutarının 30 Euronun altında olması gerekiyor. Tr böyle bir şart koydu. Güvenliğe gelince ben hiçbir siteye gerçek kartımın bilgilerini girmiyorum. Sanal kart oluşturdum bir tane. O kartın limitini de düşük tutuyorum. Hatta alışveriş yapacağım an girip limit belirlemeden alışveriş tutarında limit belirliyorum. Satın aldıktan sonra limitim sıfır olmuş oluyor. Bu şekilde istedikleri kadar çalınsın bilgilerim, hiçbir şekilde dolandırılmıyorum. Hatta bir keresinde kv saçma bir siteden bir şey alacaktı benim kartla. Dolandırıcıymış, durmadan para çekmeye çalıştılar ama yapamadılar. Dolandırıcıların eline geçmiş kartı hemen iptal edip yenisini oluşturdum.
Ya şimdi normal kartların limiti 100k falan. Olmaz olmaz da bir kere çalınır bilgiler,o da felaket olur. Alışınca kolaylaşıyor bu önlemlerAy ben eşimin kartını kullanıyorum hayatta uğraşmam böyle seylerle zaten pimpirikliama harika şeyler varr bayılıyorum
Sepette eklediği vergiden başka bir ödeme yapmıyorsunuz. Evet güvenilir ama çekinceniz varsa sanal kart oluşturup onunla yapın ödemeyiKaç günde geliyor acaba.bide bu vergi dediğiniz sepetteki tutarami ekleniyor nasıl oluyor güvenli bir sayfamı acaba böyle yerlerden kredi kartı ile alışveriş yapmaya biraz korkuyorum
Buna nasıl giriyoruz canım uygulamasımi var acabaKızlar ilkadımlarım da saat 12 eğitimi tam bize göre bencezamanı olanlar bi baksın derim
Eki Görüntüle 3494584
Bnde karbonhidratı kesemiyorum akşamda cips gömdümValla benimde canım hep börek poğaçayapıp yiyorum ben baya kilo yaptı bu huyum
Kaç çıktı bana da cok düşük 2 ye çıkar dedi bi taneyi zor iciyorum yaşlı teyzelere döndüm tiroid, magnezyum, vitamin, kan ilacıKızlar hemoglobinim çok düşük. Günde 2 feramat içiyorum yükselmiyor. Düşüklük yaşayan var mı başka?
Bende şeker çıkmadığı halde 2 haftada 2 kilo almışım yememede abartmadan devam ediyorum aslında suyunuz nasıl düzeldi benimki sebepsiz dediKızlar bugün kontrolüm vardı iki haftada iki kilo almışım diyet yaptığım halde.. doktor ödemden olur dedi ama ödem yok bende bebek biraz önden gidiyor ondan mı bilmiyorum çok kilo almamam lazım suyu daha yeni düzeldi
Benimde bu hafta aile hekiminde bakıldı o kadar vitamin içiyorum sınırın bile altında çıktı günde 2 ye çıkarcam artıkKızlar hemoglobinim çok düşük. Günde 2 feramat içiyorum yükselmiyor. Düşüklük yaşayan var mı başka?
Bende şeker çıkmıştı bi tık.asla şeker yemiyorum diyete baslatti öyle düzeldi ama kiloda aldımBende şeker çıkmadığı halde 2 haftada 2 kilo almışım yememede abartmadan devam ediyorum aslında suyunuz nasıl düzeldi benimki sebepsiz dedi
Normal devam edebilirsin dedi yemene seker çıkmasada diyet uygulatan doktorlar var neden vermedi acaba beni riskli gruba aldı 2.3haftada çağırıyor takipteBende şeker çıkmıştı bi tık.asla şeker yemiyorum diyete baslatti öyle düzeldi ama kiloda aldım
Evet canım uygulama var indirip ücretsiz kayıt oluyorsunBuna nasıl giriyoruz canım uygulamasımi var acaba
Sen yine de azalt şekeri hatta belli bir aya kadar haftada bir sütlü tatlı ye benim duzeldigi halde yine iki haftada bir çağırıyorNormal devam edebilirsin dedi yemene seker çıkmasada diyet uygulatan doktorlar var neden vermedi acaba beni riskli gruba aldı 2.3haftada çağırıyor takipte
Benim doktor biraz fazla dogalciGenelde şurup veriyorlar ama sizin doktor neden yazmadiki acaba olips deneyeyim dışarıda ise yarabilir