- 6 Mayıs 2024
- 2.747
- 2.868
- 29
Evet simit var bu akşamBu akşam simit yapiyorlar sanırım. Aç karnına izlemeyin sakinnn bazen biseyi canım çekince hazır olanı çekmiyor ev yapımı cekiyorrr mesela benimm yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet simit var bu akşamBu akşam simit yapiyorlar sanırım. Aç karnına izlemeyin sakinnn bazen biseyi canım çekince hazır olanı çekmiyor ev yapımı cekiyorrr mesela benimm yapıyorum
Emeğine sağlık canım çok güzel olmuş müslin kumaştan mı yaptınBenim elimden dikiş geliyo geçen gün bebişe ekstra olarak şunları yaptım sizinde geliyorsa fikir olsunnn
ayy ben müdavimi oldum. Laz böreğinde çok canım cekmistiBu akşam simit yapiyorlar sanırım. Aç karnına izlemeyin sakinnn bazen biseyi canım çekince hazır olanı çekmiyor ev yapımı cekiyorrr mesela benimm yapıyorum
Sayılar ( 50 -60) cmler bebeğin boyu yani , 1 2 dediği de 1 2 ay oluyorBeden kısmında 3 ay 6 ay falan yazmıyor aşağıdaki gibi yazıyor anlayamadım hiç
Çok normal, yakındır hissetmeniz sizinde.Canım benim 19. Haftaya girdi daha bir kere hissedemedim. Ben de tedirgin oluyorum bu haftaya kadar nasıl hiç hissetmedim diye. Grupta geneli hissediyor. İlk gebeliğim benim de .
Ben dün gece bugünkü fragmanı gördüm ve bildiğin simit aşerdim gece gece sabah uyanınca gidip aldım hemen ay nasıl güzel geldi tadıBu akşam simit yapiyorlar sanırım. Aç karnına izlemeyin sakinnn bazen biseyi canım çekince hazır olanı çekmiyor ev yapımı cekiyorrr mesela benimm yapıyorum
Evet, tam da ilk zamanlar da kullanmalıkKızlar pançoda da indrim var ikili penye battaniye gördüm bayağı uygun gibi ama boyutu biraz küçük sanki 80/80 ilk zamanlar kullanılır mı ki
Hazır alsaydiniz keskee hevesiniz kırılırdi,ayy ben müdavimi oldum. Laz böreğinde çok canım cekmisti
Valla reklamlarda gördüm ben tok karnina gördüm yoksa bnde kesin hemen alırdımBen dün gece bugünkü fragmanı gördüm ve bildiğin simit aşerdim gece gece sabah uyanınca gidip aldım hemen ay nasıl güzel geldi tadı
Onu birgün yaomak istiyorum.esim birgün bir yerde ikram etmişler yemiş erteo gün pastaneleri tatlicilara bakmadigimiz yer kalmadı bulamadık Allah'tan o sıra gebe değildimayy ben müdavimi oldum. Laz böreğinde çok canım cekmisti
Harika olmuş fisto kalp ben ama yetenek sıfırBenim elimden dikiş geliyo geçen gün bebişe ekstra olarak şunları yaptım sizinde geliyorsa fikir olsunnn
Canım, ben normalde özel hastaneye gidiyorum, ama tahlillerimi devlet Hastanesi'nde yaptiriyordum. Ozeldeki doktorum ense kalınlığı iyi demişti, ikili taramayı devlet hastanesine gidip yaptırdım 1/1890 çıktı devlet Hastanesindeki doktor yaşına göre riskin bayağı düşük çıkmış, ama bu kesin sonuç değildir,kesin sonuç ancak amniyosentez ile olur dedi ve test sonucuna da öyle yazdı" amniyosentez önerildi". Özelde gittiğim Doktoruma gösterdim tamam dedi. Sonra 16. Haftaya geldiğimde cinsiyetini öğrenmek için özel hastanede ki doktoruma gidecektim izinli olduğunu öğrendim, merak ettim cinsiyetini ve devlet hastanesine gittim cinsiyetini göstermiyor arkasını dönmüş dedi, bende hocam 2'li test yaptırdım riskim düşük çıktı 3'lu 4'lü testi öneriyor musunuz dedim evet kesinlikle öneriyorum dedi bende bir kan tahlili sonuçta vereyim n'olacak dedim test verdim sonra artan risk çıkmış seni üniversite hastanesine sevk ediyorum dedi. Yani dayandırdığı bir belirti yoktu, ense kalınlığı gibi hiçbir şey yokBnm de ikili de yaş riskim 93 çikti ama Dr 4luye göndermedi.burun kemiği ense kalınlığı normal dendi.diger kan sonuclarim da iyiydi şükür elhamdülillah senin Dr neden göndermiş ki
Teşekkürler canımSayılar ( 50 -60) cmler bebeğin boyu yani , 1 2 dediği de 1 2 ay oluyor
Yaa ben yaparım onu genelde ama şekerim problem olduğu için yapmadım. inşallah doğumdan sonra ilk yapacağım yemeklerdenOnu birgün yaomak istiyorum.esim birgün bir yerde ikram etmişler yemiş erteo gün pastaneleri tatlicilara bakmadigimiz yer kalmadı bulamadık Allah'tan o sıra gebe değildim
Evet muayene etti, ama ultrason da down sendromu teşhisi konmaz dediCanım , doktorun çok doğru söylemiş ikili tarama testi yaptırdıktan sonra dörtlüyi yaptırmaya hiç gerek yoktu sonuçta doğruluk payı daha düşük. Hiç kafana takma bunları sağlıkla doğacak inşallah bebeğin , daha önümüzde 4-5 ay var bu sürecin keyfini çıkar , endişeyle geçirme doktorun sana amniyosentez veya nipt önerme sebebi artık sonuçta dörtlüyü yaptırmışsın ve bir doktor seni ona yönlendirmiş o da sana zaten ilk başta bu testi yaptırmanın doğru olmadığını anlatmış ama sonuç olarak da bu test sonucuna göre söylemesi gerekenleri söylemiş. Ultrasonla da muayene etti değil mi doktor ?
Atayım canım geçen hafta %50 indirim vardı o zaman almıştım .Keske fiyatlari kapatmasaydin
Gene indirim var sanırım e bebekteAtayım canım geçen hafta %50 indirim vardı o zaman almıştım .
Sağlıklı olsunlardaBnm de ikinci gebelik tık yok daha.ekran da bakıyoruz çok hareketli maşallah ama bende hissetme fln yok daha.19u gectik