- 19 Nisan 2024
- 1.062
- 1.180
Erken gebelik testi yaparsanız çıkabilir beklenen regl 17.05iseKizlar yerlesme kanamasiysa bu yaşadığım ne zaman test yapsam beta cikar
Sizin baya varmış sağlıkla ilerlesin inşallahRegl gecikmesinden sonra 760 çıktı 48 saat sonra tekrar verdim 2002 çıktı tekrar vermedim en son Perşembe vermiştim. Pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim 4+5 gorunuyor programdaSizin baya varmış sağlıkla ilerlesin inşallah
Bir yandan da çok korkuyorum test yapmaktan.agrim çok fazla kasik ağrım karnımın içi gurul gurul.ya negatif görürsem.ya normal adet kanamasina dönerse.Erken gebelik testi yaparsanız çıkabilir beklenen regl 17.05ise
Gecikmeyi bekleyin isterseniz en güzeli o stres yapmayın hayırlısı neyse.o olurBir yandan da çok korkuyorum test yapmaktan.agrim çok fazla kasik ağrım karnımın içi gurul gurul.ya negatif görürsem.ya normal adet kanamasina dönerse.
Tahmin de yaziliyormuş Erkek hissediyorumMerhaba beni de listeye ekler misinz
Yaş . 25
Kaçıncı cocuk. 3 :))
Sat. 25 nisan
Dr kontrolüm 24 mayıs o zaman keseyi görücez inşallah
Ewet suan cesaretim yok zaten.pazar gününü atlatsam hemen pazartesiolsa ise başlasam vakit geçer yogunluk filan cuma ya gelirim hemen.birde benim yumurtlamadan sonra ağrım sadece 2 gün hafifledi hep ağrıdı kasiklarim belim.Gecikmeyi bekleyin isterseniz en güzeli o stres yapmayın hayırlısı neyse.o olurbende yerleşme olmustu lekelenme ama hiç ağrım olmamisti
Hangi şehirdesin canım ? Birde beklenen doğum tarihinden emin misin ? Sat 25 nisansa 5 Ocak olmaz sankiTahmin de yaziliyormuş Erkek hissediyorum
İnşallah güzel haberlerinizi alırız sizindeEwet suan cesaretim yok zaten.pazar gününü atlatsam hemen pazartesiolsa ise başlasam vakit geçer yogunluk filan cuma ya gelirim hemen.birde benim yumurtlamadan sonra ağrım sadece 2 gün hafifledi hep ağrıdı kasiklarim belim.
Insallah canim kimin duasında varsa rabbim kucağına versin.hepimiz güzel evlatlar sağlıklı sıhhatli evlatları kavusalimİnşallah güzel haberlerinizi alırız sizinde
Yaş: 27Kızlar aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek verirseniz tabloya eklerim sizi
Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi:
Yaşadığınız şehir :
Hangi şehirdesin canım ? Birde beklenen doğum tarihinden emin misin ? Sat 25 nisansa 5 Ocak olmaz
Kusura bakma canim Yanlış yazmışım sat 25 mart sehir adiyaman tabloda düzeltebilirsen sevinirim:))Hangi şehirdesin canım ? Birde beklenen doğum tarihinden emin misin ? Sat 25 nisansa 5 Ocak olmaz sanki
İlk çocuk
Sat: 2 Nisan
Kese: 5+0
Kalp Atışı: 20sinde randevu :)
Cinsiyet tahmini: kız
Beklenen doğum tarihi: 07 Ocak
Ekledim kızlar , sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Güncelledim canımKusura bakma canim Yanlış yazmışım sat 25 mart sehir adiyaman tabloda düzeltebilirsen sevinirim:))
Canım muhtemelen kese görünür şu an. 24 ün de gittiğinde kalp atışını da duyarsın. Hayırlı olsun , hoş geldinKızlar perşembe günü son adet tarihine göre 5 haftamdaydım kan vermiştim tahlilim çıktıAyın 24 üne kadın doğuma randevu aldım ama erken gitsem mi diye de kararsızım .Bugün 5+2 deyim.