Hayır henüz görmedim, 23 OcakBir de tahmini doğum tarihi ? Kese görmedin değil mi daha
Tamamdır ekledimHayır henüz görmedim, 23 Ocak
Teşekkür ederimTamamdır ekledim
kıs 03 45 nerden cıktııııığYaa diyosunovulasyon takibi yapmıştım bende canım evet, benim bide 18 Nisanda gece 03:45te ilişkim oldu o gün yani 18 Nisan günü pik gördüm ovulasyon testim pozitifti saat 17:00da yapmıştım testide.
Ocean folat der geçerimkızlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz şu an doktor mu yazdı?
Tabi ki söylerim. Catlamamdan adım kadar eminim bu ay
Evetkıs 03 45 nerden cıktııııığortalık karıstı sımdj çattan once denemıssın
Sat: 27 Martkızlar bilgilerinizi verdikçe tabloyu güncelleyeceğim
tahmınlerımı gerı alıyorum o zaman cattan once cısssEvetpozitif çıkınca da değerlendirin diyorlardı ama
Kese görünmüş müydü ? Tahmini doğum tarihi ? Cinsiyet tahminin var mıSat: 27 Mart
İlk çocuğum
Kızlar aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek verirseniz tabloya eklerim siziMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Carşamba günü randevum var o zaman herşey görülcek tekrar yazarımKese görünmüş müydü ? Tahmini doğum tarihi ? Cinsiyet tahminin var mı
Carşamba günü randevum var o zaman herşey görülcek tekrar yazarımKese görünmüş müydü ? Tahmini doğum tarihi ? Cinsiyet tahminin var mı
Gitti benim tahminlertahmınlerımı gerı alıyorum o zaman cattan once cısss
Yaş: 33kızlar bilgilerinizi verdikçe tabloyu güncelleyeceğim
kızlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz şu an doktor mu yazdı?
Benim doktorum vifolic yazdı içinde baya vitaminlerde var dün başladımkızlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz şu an doktor mu yazdı?
Yurtdışı yazmayalım , ülkeyi söyle istersenYaş: 33
Kaçıncı çocuk: ilk
Sat: 3 Nisan
Beklenen doğum tarihi:08.01.2025
Yaşadığınız şehir : Yurtdışı
almanyaYurtdışı yazmayalım , ülkeyi söyle istersen
Kızlar aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek verirseniz tabloya eklerim sizi
Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi: