Canım bende tüp bebekle hamileyim ve bana sürekli senin hikayen tarzı hikayeler anlatıyorlar. Tüp bebekten sonra çok kolay hamile kalınabiliyormuşMerhaba kızlar öncelikle hamile olanlara hayırlı olsun olmayanlar da hiç üzülmesin bir daha denesinler elbet bir gün olur.
Benim ilk iki cocugum tüp bebek ile dünyaya geldi ve ben nasılsa dogal yolla cocugum olmuyır diye hiç korunmadım sat 05.04 yani adet tarihim gecikince öylesine test yaptım pozitif cıktı perşembe günü kan verdim 374 cıktı dün tekrar verdim 795 cıktı sizce naısl değerler hala inanamıyorum benim kücük bebeğim daha bir yaşında
buna duygulanmam normal miGrubumuzun güzel anneleri , anneler günümüz kutlu olsun
Çok normal
HAHAHAHAH ya ben kedi videosu izlerken ağlamaya başlayınca dedim evet hormonlarÇok normalhamile olduğumu bilen arkadaşlarım anneler günümü kutladı sabahtan beri ağlıyorum
Birde dun sancim coktu bildiğiniz sancidan kavramdır buun daha iyiyim.ne olur dua edin bu yaşadığım yerlesme kanamasi olsun.Kizlar benim lekelenme hala dewam ediyor 2 kere daha kırmızı bir şekilde geldi hafif pihtili sonra hep koyu kahve geldi.adetime daha 5 gün var.dun erken gebelik testi yaptım cikmadi.simdi yerlesme kanamalarinda beta kac oluyor yani kanama varken beta çıkar mı?
teşekkür ederim canım hoşbuldum :))Canım muhtemelen kese görünür şu an. 24 ün de gittiğinde kalp atışını da duyarsın. Hayırlı olsun , hoş geldin
Hamilelik de olabilir adet sökülüyor da olabilir, bence doktora gidin mutlaka. Döllenme olduysa yani bu yerleşme kanaması ise beta'da da çıkar ama pıhtılı diyorsan doktor görmeli bence. Adet sökülüyor da olsa bi doktora gidin derim hem içiniz rahat olur. Bünyeden bünyeye de değişiyor her şey şimdi, burada başkasının tecrübesi size tam fikir de veremeyebilir.Kizlar benim lekelenme hala dewam ediyor 2 kere daha kırmızı bir şekilde geldi hafif pihtili sonra hep koyu kahve geldi.adetime daha 5 gün var.dun erken gebelik testi yaptım cikmadi.simdi yerlesme kanamalarinda beta kac oluyor yani kanama varken beta çıkar mı?
Hayır hiç yok normalde 2 kat artış dedikleri için bu neredeyse 5 katı olunca korktumArtması iyi birşey eğer çok artıyorsa ikiz düşünebilir doktorlar ailede var mı ikiz gebelik
canim hiç endişelenme benim de yüksekti doktor çoğul gebelik olabilir dedi keseye kadar beklicez ama kötü bi şey değilKızlar merhaba 122 olan betam 675 olmuş 2 günde çok fazla mı artmış bi sıkıntı olabilir mi sizce
Ayy cok sevindim valla bir an cok korktum icim rahatladı peki sizce tekrar betaya baktırmalı mıyım cuma gününe randevu almıştım doktor icin beklemeli miyim bilemedimcanim hiç endişelenme benim de yüksekti doktor çoğul gebelik olabilir dedi keseye kadar beklicez ama kötü bi şey değil
bekle kesinlikle doktor görür en iyisini bilir no stresAyy cok sevindim valla bir an cok korktum icim rahatladı peki sizce tekrar betaya baktırmalı mıyım cuma gününe randevu almıştım doktor icin beklemeli miyim bilemedim
Okadar sis hissediyorum ki sanki 4.5aylik hamileymisim gibi hissediyorum3. Gebeligim bu Allah nasip ederse.deneyimledigim kadarıyla cvp vereyim. İlk 3 ay tüm şişlikler ve hareket hisleri bağırsaklardan kaynaklı.