Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Canım bende tüp bebekle hamileyim ve bana sürekli senin hikayen tarzı hikayeler anlatıyorlar. Tüp bebekten sonra çok kolay hamile kalınabiliyormuş
evet haklısın bebeğin daha küçük ama belki yıllarca denedin bebeğin olmadı tüp bebek tedavisi gördün ve şimdi kendi kendine gelmek isteyen bi yumurcak var hayırlı olsun , sağlıkla gelsin inşallah

Kizlar benim lekelenme hala dewam ediyor 2 kere daha kırmızı bir şekilde geldi hafif pihtili sonra hep koyu kahve geldi.adetime daha 5 gün var.dun erken gebelik testi yaptım cikmadi.simdi yerlesme kanamalarinda beta kac oluyor yani kanama varken beta çıkar mı?

Birde dun sancim coktu bildiğiniz sancidan kavramdır buun daha iyiyim.ne olur dua edin bu yaşadığım yerlesme kanamasi olsun.

Hamilelik de olabilir adet sökülüyor da olabilir, bence doktora gidin mutlaka. Döllenme olduysa yani bu yerleşme kanaması ise beta'da da çıkar ama pıhtılı diyorsan doktor görmeli bence. Adet sökülüyor da olsa bi doktora gidin derim hem içiniz rahat olur. Bünyeden bünyeye de değişiyor her şey şimdi, burada başkasının tecrübesi size tam fikir de veremeyebilir.

Kızlar merhaba 122 olan betam 675 olmuş 2 günde çok fazla mı artmış bi sıkıntı olabilir mi sizce

canim hiç endişelenme benim de yüksekti doktor çoğul gebelik olabilir dedi keseye kadar beklicez ama kötü bi şey değil
Ayy cok sevindim valla bir an cok korktum icim rahatladı peki sizce tekrar betaya baktırmalı mıyım cuma gününe randevu almıştım doktor icin beklemeli miyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…