- 8 Kasım 2023
- 119
- 113
- 28
Yaş : 28Kızlar tablo düzenlemeyi yapabiliyorum artık. Tablodaki Bilgilerinizi verirseniz sizleri tabloya eklerimcinsiyet tahmini sütunu da ekledim , isteyenlerin tahminlerini yazabilirim
İlk çocuk
Sat: 27 mart
Tahmini doğum tarihi : 01.01.2025
Kese görünümü : 5+5
Kalp atışı 20 mayısta inşallah
Cinsiyet tahminim yok henüz
İlk çocuk
Sat:15 mart
Kese: 5+0
Kalp atışı: 6+3
Tahmini doğum:4-5.01.2025
Cinsiyet tahmini:erkek
Amiin kuzumm inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz mucizelerimizeekledim kızlar sizi de , sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Kaçıncı çocuk: ilk çocuk
Sat: 11 nisan
Kese görünme tarihi: 16 mayısta randevum var
Kalp atışı duyulma tarihi:-
Varsa cinsiyet tahmininiz: kız
Beklenen doğum tarihi: 16 ocak
Yaşadığınız şehir
Yaş:34kızlar bilgilerinizi verdikçe tabloyu güncelleyeceğim
Merhaba 5+5de iken betanz kaçtı biliyor musunuz? Benim de sat 27 MartYaş : 28
İlk çocuk
Sat: 27 mart
Tahmini doğum tarihi : 01.01.2025
Kese görünümü : 5+5
Kalp atışı 20 mayısta inşallah
Cinsiyet tahminim yok henüz
Ekledim canım seni deYaş:34
Kaçıncı çocuk:ilk çocuk
Sat:11 Nisan
Kese görünme tarihi:18 mayıs randevu
Kalp atışı duyulma tarihi:-
Varsa cinsiyet tahmininiz:kız
Beklenen doğum tarihi:15 ocak
Yaşadığınız şehir :Sakarya
Teşekkür ederim canımEkledim canım seni derandevu tarihlerinizi yazmıyorum randevudan geldikten sonra haftasını yazarız sağlıkla gelsin minik kuş
Hiç bilmiyorum canım ben iki defa kan verdim daha vermedim en son verdiğimde 159 du daha hiç baktırmadım betayaMerhaba 5+5de iken betanz kaçtı biliyor musunuz? Benim de sat 27 Mart
Keseye vajinal baktı o zaman dimi canım?Hiç bilmiyorum canım ben iki defa kan verdim daha vermedim en son verdiğimde 159 du daha hiç baktırmadım betaya
Çok şükür canm Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsinYok canım karından baktı gördü
Ben ilk öğrendim evde test yapıp sonra kan verdim 46 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 159 çıktı daha da kan vermedim 10 gün sonra gittiğimde keseyi gördük işte çok şükür
Amin canım inşallahÇok şükür canm Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsinanladım şimdi on gün sonraysa evet tamam rahat gözükür. Ben gitmedim işte biraz daha ileri attım randevuyu ki net olsun diye ama bekle bekle de meraktan çatladm
Sorma bı sabır geldi bı sabır geldiAmin canım inşallahiyi sabırlıymışsın ben hayatta dayanamazdım valla elimde olsa eve alet falan alabilsek te her gün baksam napıyo diye
Canım öncelikle kaybın için çok üzüldümKizlar merhaba bende burda olmak istiyorum.Beklenen adet tarihim 17.05.ama bugun önce açık pembe sonra çamur gibi azda olsa kanama oldu.ama peçeteye gelecek şekilde silince.daha test yapmadım.acaba ne zaman yapsam.korkuyorumda 2024 Eylül de 8 haftalikken düşük yaptım.cok üzüldüm eğer bebegim benle kalsaydı ve normal doğum yapsaydım dun takvime göre doğum tarihiydi.cok üzüldüm ondan erken mi adet olucam doye düşünüyorum.tedirgin biçimde bekliyorum kanama dewam edicek mi diye.dua edin bana kizlar ne olur.
Sagol canim evet insan böyle bir tecrubede yaşayınca dahada korkuyor.bor yandan hemen hamile kalmak istiyor ya yine elim gönlüm boş kalırsa diye düşünmeden edemiyor.Rabbim canını sağ etsin 10 yasinda bir oğlum var anneliği tattım ama işte gönül yine istiyorCanım öncelikle kaybın için çok üzüldüminşallah sen de en kısa zamanda tekrardan bu duyguları yaşar sağlıkla kavuşursun yavruna kanaman da umarım yerleşme şeklinde olan bi kanamadır dualarım seninle
MerhabaHayırlı olsunikimZde yeni öğrendk demekki ben daha alışamadım hamile olmaya siz ne durumdasınız
Kizlar merhaba bende burda olmak istiyorum.Beklenen adet tarihim 17.05.ama bugun önce açık pembe sonra çamur gibi azda olsa kanama oldu.ama peçeteye gelecek şekilde silince.daha test yapmadım.acaba ne zaman yapsam.korkuyorumda 2024 Eylül de 8 haftalikken düşük yaptım.cok üzüldüm eğer bebegim benle kalsaydı ve normal doğum yapsaydım dun takvime göre doğum tarihiydi.cok üzüldüm ondan erken mi adet olucam doye düşünüyorum.tedirgin biçimde bekliyorum kanama dewam edicek mi diye.dua edin bana kizlar ne olur.
Regl gecikmesinden sonra 760 çıktı 48 saat sonra tekrar verdim 2002 çıktı tekrar vermedim en son Perşembe vermiştim. Pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorumMerhabaBetanız kaçtı acaba