Ben kızımda heves edip 20 tane askı almıştım. Ama sonra gelen hediye kıyafetlerin çoğu ve bizim aldığımız kıyafetler askılı geldi. Şimdi dolap askıdan geçilmiyor. Bir çoğunu da attım hattaalacaksanız bile az sayıda almanızı tavsiye ederim.
Kuruyemis yiyorsaniz akşamları o yapmış olabilir mi acaba?Kızlar ben son günlerde alerji olmaya başladım. Genellikle akşam saatlerinde ellerim ve kollarımda oluyor, yarım saat en geç bir saat içinde kendiliğinden geçiyor. Yediklerimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sizce sebebi ne olabilir?
Ben bundan aldim cok memnunum.Kızlar bebek dolabı için askılık aldınız mı nasıl bişey aldiniz
Kurdeşen gibi duruyor hamilelikte de oluyor, stres veya yediklerinizden kaynaklı olabilir, dr bana fındık kakao domates çilek ve süt ürünlerini yasaklamıştı tabi benimki biraz kötüydü 2 ay kadar sürdüKızlar ben son günlerde alerji olmaya başladım. Genellikle akşam saatlerinde ellerim ve kollarımda oluyor, yarım saat en geç bir saat içinde kendiliğinden geçiyor. Yediklerimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sizce sebebi ne olabilir?
Neye göre yasakladı ki acaba. Alerji testi falanda gebelikte yapamıyorlar. Ben kendimce şekerli gıdalar yemiyeyim diyorum ama fark etmiyor bugün ceviz yedikten sonra oldu mesela, stresin etkisinin olduğunu düşünüyorum ama kayınvalidemler bende diye istemsiz stres yapıyorumKurdeşen gibi duruyor hamilelikte de oluyor, stres veya yediklerinizden kaynaklı olabilir, dr bana fındık kakao domates çilek ve süt ürünlerini yasaklamıştı tabi benimki biraz kötüydü 2 ay kadar sürdü
Hamileliğin başlarında benim kollarımın iç kısmında kabarcıklar çıkmıştı minik minik kasiniyordu bazen kayboluyor akşamlarında bazen ortaya çıkıyordu kadın dogumcum alerji hapı verdi bir hafta kullandım gecmisti bende.Kızlar ben son günlerde alerji olmaya başladım. Genellikle akşam saatlerinde ellerim ve kollarımda oluyor, yarım saat en geç bir saat içinde kendiliğinden geçiyor. Yediklerimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sizce sebebi ne olabilir?
Benim oluyor mu bilmiyorumKızlar benimde bugğn çoksa kasılmam var bebek hareket ediyor büyüdüğü belli sizin kasılmalar nasıl düzenli değil ama sık oluyor
Her ikisinde de var 7 gibi ikisi de uzun süredir böyle artmadıMerhaba böbrek büyümesi kac mm tek taraflı mı
Karnın toparlanıyo gibi düşün serleşiyorBenim oluyor mu bilmiyorumkasılma nasıl bir şey hala çözemedim
Benim kasılma diye tahmin ettiğim şeyde karnım sert oluyor böyle dokunduğum zaman taş gibi oluyor.Ve biraz rahatsızlık hissi oluşuyor.Bazen oluyor sıklığı değişiyor ama doktorum düzenli ve ağrı geldiğinde uzun sürmüyorsa normal dedi.Kızlar benimde bugğn çoksa kasılmam var bebek hareket ediyor büyüdüğü belli sizin kasılmalar nasıl düzenli değil ama sık oluyor