Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
4 haftalık göbeğinde bi değişiklik olan var mı
Ben zayıf biriyim baya karnım düz yani alt karnımda çok ufak bü şişlik var sabah uyandığımda midem boşken bile ama bebekten değildir heralde rahım kalınlaşmasındandır göbek ne zaman değilmeye başlıyoo
3. Gebeligim bu Allah nasip ederse.deneyimledigim kadarıyla cvp vereyim. İlk 3 ay tüm şişlikler ve hareket hisleri bağırsaklardan kaynaklı.🤭

kızlar merakımı mazur görün, ne tür gebelik belirtileriniz var şu an evet gebeliğimizi öğrendik ama belirtileri devam eden var mı? kasikta ara ara sızı vs bel ağrısı ara ara hafif

3. Gebeligim bu Allah nasip ederse.deneyimledigim kadarıyla cvp vereyim. İlk 3 ay tüm şişlikler ve hareket hisleri bağırsaklardan kaynaklı.🤭
Aşırı gaz yapıyo ya herşey😂 göbek büyüyünce gaz gider mi peki p kadar büyük karınla gaz sancısı baya yıpratır sanki🥲

İnşallah çok teşekkür ederim değer çok minik❣️
Herhalde geç felan döllenme olmuştur daha kendisi çok minik zaten 😊 inşallah Allah'ın izniyle iki günde bir katlaya katlaya gider sen hiiç kendine stres yapma bu süreçte, herkesin vücudu farklı kimisinde beta hcgler ilk günden yüksek yüksek çıkabiliyoken bizimkiler düşük düşük rakamlar çıkabiliyo sen içini ferah tut💕

Herhalde geç felan döllenme olmuştur daha kendisi çok minik zaten 😊 inşallah Allah'ın izniyle iki günde bir katlaya katlaya gider sen hiiç kendine stres yapma bu süreçte, herkesin vücudu farklı kimisinde beta hcgler ilk günden yüksek yüksek çıkabiliyoken bizimkiler düşük düşük rakamlar çıkabiliyo sen içini ferah tut💕
Sizin kaçtı🥰

Teşekkür ederim çok ❣️ öyle yapıyorum haklısınız ♥️

Merhaba kızlar öncelikle hamile olanlara hayırlı olsun olmayanlar da hiç üzülmesin bir daha denesinler elbet bir gün olur.
Benim ilk iki cocugum tüp bebek ile dünyaya geldi ve ben nasılsa dogal yolla cocugum olmuyır diye hiç korunmadım sat 05.04 yani adet tarihim gecikince öylesine test yaptım pozitif cıktı perşembe günü kan verdim 374 cıktı dün tekrar verdim 795 cıktı sizce naısl değerler hala inanamıyorum benim kücük bebeğim daha bir yaşında

Değerin iyi bir şekilde artmış ne güzel doğal yolla da hamile kalabilmişssin 🙏 şu an bir yaşında olması gözünü korkutabilir ama bence birlikte çok daha güzel büyürler yaş farkı az olunca

X