Teşekkür ederim bir düşüğüm var bu sefer umarım sağlıklı bir şekilde ilerler.Hepimiz güzel bir süreç yaşarız inşallahCanım muhtemelen kese görünür şu an. 24 ün de gittiğinde kalp atışını da duyarsın. Hayırlı olsun , hoş geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bir düşüğüm var bu sefer umarım sağlıklı bir şekilde ilerler.Hepimiz güzel bir süreç yaşarız inşallahCanım muhtemelen kese görünür şu an. 24 ün de gittiğinde kalp atışını da duyarsın. Hayırlı olsun , hoş geldin
âmin canim insallahTeşekkür ederim bir düşüğüm var bu sefer umarım sağlıklı bir şekilde ilerler.Hepimiz güzel bir süreç yaşarız inşallah
3. Gebeligim bu Allah nasip ederse.deneyimledigim kadarıyla cvp vereyim. İlk 3 ay tüm şişlikler ve hareket hisleri bağırsaklardan kaynaklı.4 haftalık göbeğinde bi değişiklik olan var mı
Ben zayıf biriyim baya karnım düz yani alt karnımda çok ufak bü şişlik var sabah uyandığımda midem boşken bile ama bebekten değildir heralde rahım kalınlaşmasındandır göbek ne zaman değilmeye başlıyoo
Aşırı gaz yapıyo ya herşey göbek büyüyünce gaz gider mi peki p kadar büyük karınla gaz sancısı baya yıpratır sanki3. Gebeligim bu Allah nasip ederse.deneyimledigim kadarıyla cvp vereyim. İlk 3 ay tüm şişlikler ve hareket hisleri bağırsaklardan kaynaklı.
Dün kan verdim bakalım daha çok düşük bir değer sağlıkla artarsa Allah'ımın izniyleTeşekkür ederim 4+5 gorunuyor programda siz naptiniz kan vermismiydiniz yorumlarda görmüştüm test yapmistiniz sanirim
Canııım hayırlı olsun çook sevindim sağlıcakla ilerlesin inşallahBetam 14.95 çıktı dün kan verdim.
İnşallah çok teşekkür ederim değer çok minikCanııım hayırlı olsun çook sevindim sağlıcakla ilerlesin inşallah
Herhalde geç felan döllenme olmuştur daha kendisi çok minik zaten inşallah Allah'ın izniyle iki günde bir katlaya katlaya gider sen hiiç kendine stres yapma bu süreçte, herkesin vücudu farklı kimisinde beta hcgler ilk günden yüksek yüksek çıkabiliyoken bizimkiler düşük düşük rakamlar çıkabiliyo sen içini ferah tutİnşallah çok teşekkür ederim değer çok minik
Sizin kaçtıHerhalde geç felan döllenme olmuştur daha kendisi çok minik zaten inşallah Allah'ın izniyle iki günde bir katlaya katlaya gider sen hiiç kendine stres yapma bu süreçte, herkesin vücudu farklı kimisinde beta hcgler ilk günden yüksek yüksek çıkabiliyoken bizimkiler düşük düşük rakamlar çıkabiliyo sen içini ferah tut
Teşekkür ederim çok öyle yapıyorum haklısınızHerhalde geç felan döllenme olmuştur daha kendisi çok minik zaten inşallah Allah'ın izniyle iki günde bir katlaya katlaya gider sen hiiç kendine stres yapma bu süreçte, herkesin vücudu farklı kimisinde beta hcgler ilk günden yüksek yüksek çıkabiliyoken bizimkiler düşük düşük rakamlar çıkabiliyo sen içini ferah tut
Benimde 87ydi üstelik günümde geçmişti 4 gün felanSizin kaçtı
Benimde 8. Gün geçmişti. Ama sanırım 4 Mayıs adetimdi. Adetten 3-4 gün önce yumurtladım. İnşallah sağlıkla ilerlerBenimde 87ydi üstelik günümde geçmişti 4 gün felan
Ekledim canım , hoş geldin tecrübeli annemiz sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahYaş =35
Sat=5nisan
3. Gebelik
Beklenen =10 ocak
Antalya
Benide ekleyinnnn
Ondan canım geç yumurtlama olmuş sende inşallah sağlıkla ilerler sen içini ferah tutBenimde 8. Gün geçmişti. Ama sanırım 4 Mayıs adetimdi. Adetten 3-4 gün önce yumurtladım. İnşallah sağlıkla ilerler