Çok net gazı var diyebilirim genellikle alt gazı olunca oluyor bizim ortalama 1 hafta öyle geçti hem atak dönemi oluyor ama merak etmeyin bir kaç güne düzelir biraz sabır
Benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı
Kızlar dolapta 2 gün önce sağdığım sütü bebeğime verdim sonradan ekşi koktuğunu fark ettim tadına baktım tuhaftı 20ml filandı acaba bozuk muydu anlamadım ki sütün yağı yukarı suyu aşağı inmişti calkaladim duzelmisti. Ay galiba çocuğa bozuk süt vermiş oldum
Dolapta ağzı kapalı 4 gün durabiliyor diye biliyorum eskiden oda ısısında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 aydı şimdi onu 4 saat 4 gün 4 ay olarak güncellemişler
Slm kizlar Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesi olan varsa paylasirsa cok sevinirim.
Çok net gazı var diyebilirim genellikle alt gazı olunca oluyor bizim ortalama 1 hafta öyle geçti hem atak dönemi oluyor ama merak etmeyin bir kaç güne düzelir biraz sabır
İlk bebeğimde bende sürekli ama sürekli mastit oluyordum hoş benimki boşaltmıyordu memeyi ama sütüm de öyle çok yoktu. Bu doğumdan sonra ilk gün hemşire benim memeleri enjektörle çekti öyle bi içim gitti ki anlatamam ama bence çok iyi oldu çünkü kanalları direk açtı şimdi süt biriktiği gibi akıyor memede kalmıyor ki bu oğluşta memeyi tam boşaltmıyor, sizinde tıkalı ya da dar süt kanallarından dolayı olabilir çünkü yağlı süt kaldı mı memede o direk tıkanıklık yapıyor akış yavaşlıyor . Hasta tipi sağım cihazıyla sağım yapabilirsiniz ya da her emme sonrası memeyi boşaltabilirsiniz ayrıca gümüş kapak kullanıyorsanız çok temiz tutmanız lazım bu da enfeksiyon yapabilir
Kızlar biz sab simplex kullanıyorduk gazını atıyordu ama sürekli ıkınıyordu gündüz hareketli, bir şekilde çıkıyor gazı diye sadece akşamları verdim bu hafta, gündüz ıkınmaları olmadı. Dünde 40mızdı yıkadık falan uyuya kaldı veremedim, gece kakayı gazı yaptı. Sabahta vermedim hala iyi sancı çekmiyor o kadar. İnşallah büyüdüğü için rahatlamıştır
Bende kabızım hiçbir şey fayda etmiyor 4 5 gün oldu. Zeytinyağı, ishal yapan demir ilacı, hoşaf hiç biri rahatlatmadı. Yavrumla benim bağırsak sorunlarımız inşallah düzelir biran önce
Kızlar gaz konusunda kimyon ve rezene çayı'nın çok faydasını gördüm sabah akşam bir bardak kimyon ve rezene çayını karıştırıp içiyorum bebek kendi gazını güzel çıkartıyor dün mastit olduğum için içemedim ilgilenemedim bugün resmen kıvranıyor gazını çıkartamıyor demek ki o çaydan kaynaklı rahat etmiş şimdi içiyorum İnşallah şifa olur
Bir gaz sorunu da bizde Bebeğim doyduktan sonra da emmek istiyor. Doyduğuna eminim çünkü sağım yapıyorum epey bir sütüm var. Doyduktan sonra emzirmek istediğimde ise sürekli karnı gurulduyor, bacaklarını karnına çekip gaz çıkarmaya çalışıyor. Kafası terliyor ve kıpkırmızı oluyor. Ben de memeden çekmek zorunda kalıyorum. Sonra kucağımda meme aramak için aynı ağlama ve kasılma, kafa hareketleri… Zaten memeden başka nerede uyuyacağını da bilmiyor. Kısır bir döngü içerisine girdik! Babası kucağında sallayarak uyutuyor ama benim kucağımda asla sakinleşmiyor meme aramaktan.
Dolapta ağzı kapalı 4 gün durabiliyor diye biliyorum eskiden oda ısısında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 aydı şimdi onu 4 saat 4 gün 4 ay olarak güncellemişler
Benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı
Merhaba, benimde hamileliğimde alerjik rinitiö çok fena azmıştı asla nefes alamıyordum burnum tamamen tıkalıydı çaresizlikten otrivine kullanıyordum ama kısa süreki etki etmişti sonra dayanamadım Kbb dr una gittim bana yasakladı otrivine i hem bağımlılık yapıyor hemde gebelik sürecinde kullanılması önerilmiyor dedi Risonel diye ni sprey yazdı Otrivine gibi hemen etki etmez düzenli kullanımda uzun vadede etki eder dedi ve cidden öyle oldu çok rahatladım benim burun etlerimi daha uzun süre küçülttü hatta 2 aya kadar kullanabilirsin dedi ben 2 hafta tek kullandım tabi benim alerjiydi soğuk algınlığı durumlarında ne olur bilemiyorum çok rahatsızsanız sizde bi Kbb dr una görünün bence
Cikarmak ne kelime:) patikli altinin üstüne corabini giydiroyorum. Battaniye ve ince yorganı da ustunde oluyo bebemin. Ev bizim eski ve cok buyuk biraz zor isiniyo. Ama oda sıcaklığımiz 20_21 lerde bizim. Zaten corabi cikartsam anneanne vurur beni
Slm kizlar Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesi olan varsa paylasirsa cok sevinirim.
2.çocuktan bildiriyorum evet benim eşimde öyle hatta fazlası, babası kız kardeşi doktor bende hemşireyim her şeyde ama her şeyde onlara sorar danışır bende başının etini yerim ama durum değişmez. Benimki de aşırı pimpirikli ve evhamlıdır
Merhaba, benimde hamileliğimde alerjik rinitiö çok fena azmıştı asla nefes alamıyordum burnum tamamen tıkalıydı çaresizlikten otrivine kullanıyordum ama kısa süreki etki etmişti sonra dayanamadım Kbb dr una gittim bana yasakladı otrivine i hem bağımlılık yapıyor hemde gebelik sürecinde kullanılması önerilmiyor dedi Risonel diye ni sprey yazdı Otrivine gibi hemen etki etmez düzenli kullanımda uzun vadede etki eder dedi ve cidden öyle oldu çok rahatladım benim burun etlerimi daha uzun süre küçülttü hatta 2 aya kadar kullanabilirsin dedi ben 2 hafta tek kullandım tabi benim alerjiydi soğuk algınlığı durumlarında ne olur bilemiyorum çok rahatsızsanız sizde bi Kbb dr una görünün bence