Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Aynen canım doğum kanalına girmemiş daha bende hocam suni yapsak dedim seni rahmini ve bebeği çok zorlarız strese girer dedi doğum kanalına yine yerleşmeyebilir boşuna sen yıpranmış olursun dedi çünkü ilk gebelikte %90 38 haftada bebek kanala girermiş ama bizim tosun hala girmemiş biz 39 olduk

Aynen sıkıntı olmazsa deneyeceğiz. Ama bence ben o zamana kalmam. Gerçi erken doğum yaparım diye korkarken geç doğum yapacağım

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de aynı şekildeyim, çok yoruldum biran önce doğurmak istiyorum.

Aynen sıkıntı olmazsa deneyeceğiz. Ama bence ben o zamana kalmam. Gerçi erken doğum yaparım diye korkarken geç doğum yapacağım
Ben de aynı şekilde erken doğumdan korkarken şuanda doğuramıyorum
Serklajım vardı benim 24. Hafta olsun, 27, olsun yaşam sınırı geçsin, 34 olsun falan derken Rabbime şükürler olsun 39 olduk.
Şimdide gelmiyor sıpam

gelmezse ben de suni sancı deneyeceğim ilk serklaj yok ama rahim ağzı kısalığı vardı bende de progestan fitil kullandık o kadar ondan mı gelmiyor bunlar yoksa kız

Cnm Allah isini kolaylastirsin. Sonucta buyuk cocuk bike olsa o da cocuk. Adem Güneş bir videosunda bebege abisinin yaninda cok hassas oldugunu dabranislarinizla gosterin. Mesela anne baba birbirine verirken cocugu kırılacakmis hissini yaşatın. O sizin tavirlarinizdan cocugun cok hassas oldugunu anlasin demişti.

Benim sancılarım başladı ama seyrek 2 3 saatte falan. Hastaneye gittim sancı çıkmadı eve yolladılar inandıramıyorum da sancımın olduğuna. Beğenmediler sancılarımı. En son 16.02de sancım oldu.
Ay cnm yaaaa. Benim de her gun bence sancim var ama nst de cikmiyor . Bakalim haftaya kadar gelmezse artik suni sanci sezeryan falan ayarlanacak artik.

Bebeğin emmesyle sağıdığımız süt miktarı aynı mıdır ki bizde de sarılık başlangıcı var dedi doktor ama tahlil istemedi sadece yüzünde var biraz dedi sürekli emziriyorum ama sağdığımda iki göğüsümden ancak 50 cc çıkıyor napçam bilmiyorum

gelmezse ben de suni sancı deneyeceğim ilk serklaj yok ama rahim ağzı kısalığı vardı bende de progestan fitil kullandık o kadar ondan mı gelmiyor bunlar yoksa kız
Daha zaman var belki suniye gerek kalmadan gelir bebişBen hiçbir şey kullanmadım çocuğumun gelesi yok rahat heralde yerindeSabırsızlanıyorum artık aşırı merak ediyorum

Benim Tuniş'in tekmeler sertlesti:) az once de tahliller cikti. Idrarda yine kum dökme var dr bol su ic diyo. Ayol benim canım sudan ziyade çay istiyo şöyle aksamlari tatli kurabiyelerle ama zorla da olsa icicem tabi. Kaldi son 2 haftam valla, Allah hepimizin yardimcisi olsun

Yok canım değiştirmez daha yer. Bana cerrahpaşada, 2 ayrı özel doktoruda bebeğin eşinin rahim ağzındam min. 3 cm den uzak değilse normal doğumun çok riskli olacağını ve o riske girmeye gerek olmadığını söylediler. Doğumda rahim ağzı açıldıkça bebeğin eşine yaklaşıyormuş çünkü. Çok ciddi kanama riski oluyormuş ve kanı durduramama rahmin alınması vs gibi riskleri varmış. O yüzden cerrahpaşa dahil diğer 2 doktorda bana sezaryen dedi. Bende hiç üstelemedim zaten istemiyordum normal

Bizde de sarılık başlangıcı var doktorunuz gece kaç saatte bir emzirin dedi birde mama miktarını söyledi mi
Canim 1 saatte bir emzir dedi ama uyanmiyor bazen saatler tutmuyor elimden geldiğince emziriyorum mamayida bir ölçek vereceğim ben şimdilik

Hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah canım.

Benim normal ilerledi süreç şükürler olsun ama oğlum tembel çıktı
Sağlıkla gelsinler de Evet canım sende o potansiyeli görüyorum ben kendiliğinden gelecek
Pazartesiyi bulmaz diye düşünüyorum inşallah
Ay cnm yaaaa. Benim de her gun bence sancim var ama nst de cikmiyor . Bakalim haftaya kadar gelmezse artik suni sanci sezeryan falan ayarlanacak artik.
Benim geçen haftalarda 60larda 80lerde sancım çıkıyordu 1 2 tanede olsa bu hafta 2 kere nstye girdim en fazla 45 çıktı arabadan inerken sancım vardı nstye girdiğimde olmadı
Amin canım ben çay içiyorum akşamları açık bi çay. Çok çay aramam ama eşim trabzonlu çaysız bir akşam düşünülemez. Kum içinde Allah yardımcın olsun. Benim inşallah son 1 2 günümdür

Ah allah kolaylık versin be de öyleyim 15 inde sezaryenimiz var bizimde. Biraz ayaklanınca tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum zorlanıyorum midem bulanıyo bi tuhaflaşıyorum. Sanki hiç eskisi gibi olamıcakmışım gibi geliyo çok kötü bi his bu

Canim 1 saatte bir emzir dedi ama uyanmiyor bazen saatler tutmuyor elimden geldiğince emziriyorum mamayida bir ölçek vereceğim ben şimdilik
Yeğenimde 31 ekimde doğum yaptı. Onun bebeğide sarılık olmuştu doktor günde 2 kere mama verdirmişti. Uyandırmak çok zor oluyodu yeğenim çırılçıplak soyup kendide üstünü çıkarıp ten temasıyla topuklarına tırnak vurarak uyandırıp emzirmeye çalışıyordu. Geçiyor ama stres olma üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…