Aynen canım doğum kanalına girmemiş daha bende hocam suni yapsak dedim seni rahmini ve bebeği çok zorlarız strese girer dedi doğum kanalına yine yerleşmeyebilir boşuna sen yıpranmış olursun dedi çünkü ilk gebelikte %90 38 haftada bebek kanala girermiş ama bizim tosun hala girmemiş biz 39 oldukSuni sancı denemeden sezaryen mı yapalım dedi.Yoksa risk olmazsa deneyecek mi ? Yarın gideceğim nstde sancı çıkmaz diye düşünüyorum.Eğer farklı bir şey yoksa da en geç pazartesiyi bekleriz dedi.40+4 oluyorum o zaman
Bebeğin kafasının yerleşmesi doğum kanalına girmek demek mi oluyor ? Ben 40+0 oldum bugün suni sancı denenmesini istiyorum ama benim doktorum da çok istekli değil gibi geldi.
Aynen sıkıntı olmazsa deneyeceğiz. Ama bence ben o zamana kalmam. Gerçi erken doğum yaparım diye korkarken geç doğum yapacağımSuni sancı denemeden sezaryen mı yapalım dedi.Yoksa risk olmazsa deneyecek mi ? Yarın gideceğim nstde sancı çıkmaz diye düşünüyorum.Eğer farklı bir şey yoksa da en geç pazartesiyi bekleriz dedi.40+4 oluyorum o zaman
Bebeğin kafasının yerleşmesi doğum kanalına girmek demek mi oluyor ? Ben 40+0 oldum bugün suni sancı denenmesini istiyorum ama benim doktorum da çok istekli değil gibi geldi.
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinGrubun doğum yapan anneleri hayırlı olsun, sağlıcakla büyütün bebişleri. Biz de 17sine sezeryan tarihi aldık. Artık iyice zorlanıyorum. Ayakta 10dk dursam bayılacak gibi elim ayağım kesiliyor. Doğursam da rahatlasam ben de. Fiziksel olarak hiç iyi hissetmiyorum.
Ben de aynı şekilde erken doğumdan korkarken şuanda doğuramıyorumAynen sıkıntı olmazsa deneyeceğiz. Ama bence ben o zamana kalmam. Gerçi erken doğum yaparım diye korkarken geç doğum yapacağım
Sağlıkla gelsinler deAynen sıkıntı olmazsa deneyeceğiz. Ama bence ben o zamana kalmam. Gerçi erken doğum yaparım diye korkarken geç doğum yapacağım
Cnm Allah isini kolaylastirsin. Sonucta buyuk cocuk bike olsa o da cocuk. Adem Güneş bir videosunda bebege abisinin yaninda cok hassas oldugunu dabranislarinizla gosterin. Mesela anne baba birbirine verirken cocugu kırılacakmis hissini yaşatın. O sizin tavirlarinizdan cocugun cok hassas oldugunu anlasin demişti.Evet cnm hastayken yapılmıyor.hemsireye dedim hasta ama asiyi etkilemez mi die.muane etti Dr dün.ve aşısı oldu. Geniz akıntısı varmış sadece .
2021 Mart doğumlu oğlum var.onceden seviyorum vs diyordu ama biz bebeğin üstüne düştükçe.surasini elleme burasına dokunma dedikçe iyice sinir olmaya başladı.gecen hemşire baş çevresini ölçüyordu.ellemeyin kafasını orası yumuşak diyorbende çok üzülüyorum oğluma ilgi gosteremiyoruz gibi geliyor.bazen seveyim derken hirpalar gibi yapio.aklim cikiyor.ama oda daha çocuk.simdi bide hastayız.yaklasma atlamasin bebeğe dedikçe aksini yapıyor.bariz kıskanıyor.bugun sevmiom ben bu bebeği demeye başladı.suan bebeğin kiskancina kucağıma geldi uyudu.oglum uyuyunca kızımı aldım kucağıma.vicdan azabından olcem ya
Şekerli su bende bı kaç gün verdim sonra vermedim .şimdi limonlu su denicem bide.cocuj Dr nün sekreteri öyle dedi.
Abbow hadi dogurun gariben dogurali maşallah bı ay oldu siz kaldınız şaka bı yana sağlıcakla gelsin kuzucuklar
Ay cnm yaaaa. Benim de her gun bence sancim var ama nst de cikmiyorBenim sancılarım başladı ama seyrek 2 3 saatte falan. Hastaneye gittim sancı çıkmadı eve yolladılarinandıramıyorum da sancımın olduğuna. Beğenmediler sancılarımı. En son 16.02de sancım oldu.
Bebeğin emmesyle sağıdığımız süt miktarı aynı mıdır ki bizde de sarılık başlangıcı var dedi doktor ama tahlil istemedi sadece yüzünde var biraz dedi sürekli emziriyorum ama sağdığımda iki göğüsümden ancak 50 cc çıkıyor napçam bilmiyorumCnm biz iki defa küvoze girdik üçer gün Bizimki AB0 kan grubu uyuşmazlığından dolayı sarılığımız var ama sana şunu söyleyeyim sürekli emzirmeye çalış ben eve geldiğimizden beri sütümü sağıp biberona koyup veriyordum kaç cc içtiğinden emin olmak için bu iki günder emzirme agırlıklı yapıyorum. Birde eski usul olabilir ama birkaç damla şekerli su da verebilirsin. ben kendim de verdim ama bu tamamiyle sana kalmış birşey bu arada dün sarılık degerimiz 11 di halende devam edecek grup uyuşmazlığından dolayı sürekli emziriyorum
Daha zaman var belki suniye gerek kalmadan gelir bebişgelmezse ben de suni sancı deneyeceğim ilkserklaj yok ama rahim ağzı kısalığı vardı bende de progestan fitil kullandık o kadar ondan mı gelmiyor bunlar yoksa kız
Bizde de sarılık başlangıcı var doktorunuz gece kaç saatte bir emzirin dedi birde mama miktarını söyledi miTeşekkür ederimm mamayı bugün aldık az miktarda baslicam doktorda zamanla sarı rengi geçer dedi konuştuk
Benim Tuniş'in tekmeler sertlesti:) az once de tahliller cikti. Idrarda yine kum dökme var dr bol su ic diyo. Ayol benim canım sudan ziyade çay istiyo şöyle aksamlari tatli kurabiyelerleBen bilmiyorum sadece Tunişi görünce hemen geldimama bana şimdi sezaryen yapalım deseler hemen uzanırım normal doğumu beklemek ne zormuş. Gerçi istesem dönerim sezaryena da ama o kadar bekledim, biraz daha bekleyeyim diye diye bu tarihe geldik benden 2 hafta önde olan arkadaşımın 1 aylık bebeği var şimdi.
Hamilelik günlerimi özledim sankiAynen sıkıntı olmazsa deneyeceğiz. Ama bence ben o zamana kalmam. Gerçi erken doğum yaparım diye korkarken geç doğum yapacağım
Yok canım değiştirmez daha yer. Bana cerrahpaşada, 2 ayrı özel doktoruda bebeğin eşinin rahim ağzındam min. 3 cm den uzak değilse normal doğumun çok riskli olacağını ve o riske girmeye gerek olmadığını söylediler. Doğumda rahim ağzı açıldıkça bebeğin eşine yaklaşıyormuş çünkü. Çok ciddi kanama riski oluyormuş ve kanı durduramama rahmin alınması vs gibi riskleri varmış. O yüzden cerrahpaşa dahil diğer 2 doktorda bana sezaryen dedi. Bende hiç üstelemedim zaten istemiyordum normalBenimde dün kontrolüm vardı bana da aynı şeyi söyledi doktor bebeğin eşi aşağıda ve cuma günü tekrar kontrole çağırdı 37+2 haftalık olduk bizde,cuma günü belli olucak sezeryan mı normal doğum mu,bu haftalardan sonra eşin yerini değişmesi mümkün değil mi acaba
Canim 1 saatte bir emzir dedi ama uyanmiyor bazen saatler tutmuyor elimden geldiğince emziriyorum mamayida bir ölçek vereceğim ben şimdilikBizde de sarılık başlangıcı var doktorunuz gece kaç saatte bir emzirin dedi birde mama miktarını söyledi mi
Onlar uygun gördüyse sorun yoktur nasıl geçti aşınızEvet cnm hastayken yapılmıyor.hemsireye dedim hasta ama asiyi etkilemez mi die.muane etti Dr dün.ve aşısı oldu. Geniz akıntısı varmış sadece .
Hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah canım.Kızlar şimdi kontrol den çıktım 37+2 normalde 20 ocağa gün vermişti ama bugün bebegin kafası çok aşağıda kendini yoracak şeyler mi yaptin dedipazartesi tekrar kontrol verdi eğer istediğim görüntü olmazsa Çarşamba alırız dedi. Bı yandan sevindim yalan yok ama cidden biraz temizlik falan yapmıştım yormamak lazımmış gerçekten şimdi bı magnezyum verdi pazartesi ye kadar kullanacam inşallah bebis biraz döner dua edin ikinci sezeryan olacağı için dikişlere yaklaşmış o konuda sıkıntı yaratır mis.
Benim normal ilerledi süreç şükürler olsun ama oğlum tembel çıktıBen de aynı şekilde erken doğumdan korkarken şuanda doğuramıyorum
Serklajım vardı benim 24. Hafta olsun, 27, olsun yaşam sınırı geçsin, 34 olsun falan derken Rabbime şükürler olsun 39 olduk.
Şimdide gelmiyor sıpam
Pazartesiyi bulmaz diye düşünüyorum inşallahSağlıkla gelsinler deEvet canım sende o potansiyeli görüyorum ben kendiliğinden gelecek
Benim geçen haftalarda 60larda 80lerde sancım çıkıyordu 1 2 tanede olsa bu hafta 2 kere nstye girdim en fazla 45 çıktıAy cnm yaaaa. Benim de her gun bence sancim var ama nst de cikmiyor. Bakalim haftaya kadar gelmezse artik suni sanci sezeryan falan ayarlanacak artik.
Amin canımBenim Tuniş'in tekmeler sertlesti:) az once de tahliller cikti. Idrarda yine kum dökme var dr bol su ic diyo. Ayol benim canım sudan ziyade çay istiyo şöyle aksamlari tatli kurabiyelerleama zorla da olsa icicem tabi. Kaldi son 2 haftam valla, Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ah allah kolaylık versin be de öyleyim 15 inde sezaryenimiz var bizimde. Biraz ayaklanınca tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum zorlanıyorum midem bulanıyo bi tuhaflaşıyorum. Sanki hiç eskisi gibi olamıcakmışım gibi geliyo çok kötü bi his buGrubun doğum yapan anneleri hayırlı olsun, sağlıcakla büyütün bebişleri. Biz de 17sine sezeryan tarihi aldık. Artık iyice zorlanıyorum. Ayakta 10dk dursam bayılacak gibi elim ayağım kesiliyor. Doğursam da rahatlasam ben de. Fiziksel olarak hiç iyi hissetmiyorum.
Yeğenimde 31 ekimde doğum yaptı. Onun bebeğide sarılık olmuştu doktor günde 2 kere mama verdirmişti. Uyandırmak çok zor oluyodu yeğenim çırılçıplak soyup kendide üstünü çıkarıp ten temasıyla topuklarına tırnak vurarak uyandırıp emzirmeye çalışıyordu. Geçiyor ama stres olma üzülmeCanim 1 saatte bir emzir dedi ama uyanmiyor bazen saatler tutmuyor elimden geldiğince emziriyorum mamayida bir ölçek vereceğim ben şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?