Kasılmayı cok hissediyordum sancı o kadar degil acıtıyor karnımıSancıları hissediyor muydun?Benim de nst de sancım çıkmıştı ama ben sadece bebek oynuyor aşağı baskı yapıyor gibi hissettim sancı gibi ağrılı değildi.
Bana da nadiren vuruyor öyle ama geçiyor düzenli sancı olması lazım heralde
Çok şükür canım bu haftalara gelebildik
Evet canımCuma günü kontrol. Düzenli olmalı değil mi benimki devamlı ağrı.
Ben de nedense 38 39 hafta arası doğururum diye düşünüyordum.39+4 oldum tık yok39+2den selam kızlar. Sancı yok açılma yok. Suda doğum yaparım diye hayal kurarken sezaryene doğru gidiyorumperşembe gideceğim tekrar kontrole benimde doğum günüm. Bakalım inşallah perşembeye bir aksiyon alır oğlum
Ölçülere takılma ben her gittiğimde başka bir şey diyorlardı iki doktora gidiyordum.Doktorun sorun yok diyorsa olumsuz düşünmeBizimde bugün doğum tarihi belli oldu allah nasip ederse 21 ocak olucakama bebek biraz kilo almamış ödemden dolayi 2700 36 haftalık boyu 47 cm ölçülere biraz takıldım umarım toparlar
Boyuna o kadar değil de kilosuna takıldım benden dolayı kilo almamış yavrum 3 kilo doğsa iyi olurdu nasip artıkÖlçülere takılma ben her gittiğimde başka bir şey diyorlardı iki doktora gidiyordum.Doktorun sorun yok diyorsa olumsuz düşünme
Bugün tansiyonumu ölçerken 3 4 tane ebe vardı odada bi ebe senin doğumun yakın dedi karnıma bakıp ben de bu hafta bekliyorum dedim. Benle ilgilenen ebe kendini strese sokma doğuracam, doğuramadım gelmedi diye dedi. Sen strese girince bebek daha çok stres oluyor dedi. Stres değil de heyecan merak daha çok. Nasıl bi kurbağa prens doğacakBen de nedense 38 39 hafta arası doğururum diye düşünüyordum.39+4 oldum tık yok
Kac kilo cikti bebis canim. Benim de bebis buyuyor bekledikce diye endiseliyim ondan merak ettimKızlar ben de çıktım kontrolden. İlk defa çatı muaynesi yaptı. Hiç acımadı hissetmedim bile . Doktor benim elim çok hafiftir acımaz dedi gerçekten de öyleymiş . Çatın çok güzel doğuma müsait dedi .
Ama bebeğin kilosu çok çıktı . Normalde benim doktorum normal doğuma zorlayan biri ama bana riske atmayalım dedi .
Yarın hemen alalım dedi . Ben annem gelecek diye perşembe dedim . Yarın kesinleşecek inşallah.Beyiss
Belirsizlik biraz stres yapıyor ama dediğin gibi heyecan merak ağır basıyorBugün tansiyonumu ölçerken 3 4 tane ebe vardı odada bi ebe senin doğumun yakın dedi karnıma bakıp ben de bu hafta bekliyorum dedim. Benle ilgilenen ebe kendini strese sokma doğuracam, doğuramadım gelmedi diye dedi. Sen strese girince bebek daha çok stres oluyor dedi. Stres değil de heyecan merak daha çok. Nasıl bi kurbağa prens doğacakBakalım nasip ya bir şekilde doğacak ne zaman gelirse artık. Kilosunu da sordum perşembe 3200 di. 3 4 günde çok önemli değişmez dedi söylemedi. Kalp atışı dinleyip nstye yolladı hemen. Ben de kilo almıyorum son 3 haftadır.
Suni falan mi vercek sezaryen mi olacak canımKızlar ben de çıktım kontrolden. İlk defa çatı muaynesi yaptı. Hiç acımadı hissetmedim bile . Doktor benim elim çok hafiftir acımaz dedi gerçekten de öyleymiş . Çatın çok güzel doğuma müsait dedi .
Ama bebeğin kilosu çok çıktı . Normalde benim doktorum normal doğuma zorlayan biri ama bana riske atmayalım dedi .
Yarın hemen alalım dedi . Ben annem gelecek diye perşembe dedim . Yarın kesinleşecek inşallah.Beyiss
Geçen hafta 3700 ölçmüştü . Şimdi 4 çıktı canım. Omzu takılır riske atmayalım dedi. Yani 3 buçuk da doğabilir ama 4 buçuk da doğabilir riske atmayalım diyorum ama ille de istersen yapalım dedi . Ben de istemedim .Kac kilo cikti bebis canim. Benim de bebis buyuyor bekledikce diye endiseliyim ondan merak ettim
Geçen hafta 3700 ölçmüştü . Şimdi 4 çıktı canım. Omzu takılır riske atmayalım dedi. Yani 3 buçuk da doğabilir ama 4 buçuk da doğabilir riske atmayalım diyorum ama ille de istersen yapalım dedi . Ben de istemedim .Kac kilo cikti bebis canim. Benim de bebis buyuyor bekledikce diye endiseliyim ondan merak ettim
Sezaryen olacak canımSuni falan mi vercek sezaryen mi olacak canım
Gaviscon reçeteyle mi satılıyorMidem o kadar yanıyor ki boğazıma kadar geliyorsüt içtim geçmedi, gaviskon falan da yok evde hiç olmamıştı bu hamileliğimde çünkü, tahin ye bı kaşık dedi annem onu denemedim ne iyi gelir buna ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?