- 27 Kasım 2018
- 3.533
- 3.993
- 133
Ayy aynı şey bende de var ya.nasil olcak bu duygu bilmiyorum.Ya ben zaten çok kıskanç biriyimdir. Yani sevgiyi kıskanırım eşyayı falan değil. Boğa burcu özelliğiYanlış olduğunu biliyorum belli etmemeye çalışıyorum ama mesela eşimi annesinden , kız kardeşinden kıskanırım. Kendi annemi ablalarımdan kıskanırım gibi ama hep içimde yaşıyorum bunları bebeğime olan kıskançlığımı saklayabilir miyim bilemiyorum ama
Evet evet aynenEveeett..ömer faruk'lara değil ama lutfen:) Tuna ve Aras Tuna'lara
Ay maşallah maşallahMaşallah sübhanallah bnm kizcem hiç yormuyor beni.baslarda çok korkmuştum.oglum gibi kolik olursa ne yapcam die.cok şükür öyle olmadı.oglum çaktırmadan kiskaniyor.oglumla biraz sıkıntı yasiyoruz.o kadar.ayy bnm kızın uykusu babaya çekmiş galiba.eşimde bulduğu yerde bulduğu zamanda uyur
Doğunca artıyor mu , nasıl oluyorAyy aynı şey bende de var ya.nasil olcak bu duygu bilmiyorum.
Ben foto göndermeye okeyimBir de gelmeyenler bebek fotosu isteyecek onu da hiç sevmiyorum napıcam bilmem görümcelerim gelmeyecek muhtemelen ben de onu düşünüyorum bebeği öyle tek aramasında vs gösteremem bebeğin yanında minimum iletişim kurma taraftarıyım
Ay bende çok merak ediyorummmmEvet evet aynenTuna ismi bana sarışın kumral bir his veriyor. Arasla biraz esmerleştirmiş olabiliriz ama o kadar merak ediyorum ki kime benzeyeceğini. 3 boyutlu ultrasonda kardeşim ve bana biraz benziyordu ama ten rengi, göz rengi ne olacak.
Ben de aynı kafadayımBen foto göndermeye okeyimgelmesinler foto gönderirim
Ben de boy boy foto yollayabilirim uzun bir süreBen foto göndermeye okeyimgelmesinler foto gönderirim
İnşallah benim ve teyzesinin en güzel huylarını ve babasının en iyi fiziksel özelliklerini alır. Erkek olduğu için çok da şey yapmamak lazım bir süre sonra mecbur saçma sapan erkek hareketlerine başlayacaklarAy bende çok merak ediyorummmm
Bizde uzak yaşıyoruz ama herkes geldi saolsunlarHaklısın o bakımdan ama benimkiler çok büyük ihtimal gelmez başka şehirden çalışıyoruz vs beni telde darlayacaklar gibi geliyor
almadı mı hiç bir şey ? Benimkiler de almamıştı sonra ben görümceme herkes kaynanalar ne aldı diye soruyor annenler bir şey almayacak mı dedim o da gitmiş annesigile söylemiş bir sürü koyafet geldiBen de aynı kafadayım
Ama benim kv sürekli görüntülü arar eltimden biliyorum. Ama sürekli de telefonla göstermek istemiyorum. Biz yeni evlendik borcumuz da var biliyor . Maddi sıkıntısı da yok tam tersi birikimi var . Bir kere bir şeye ihtiyacınız var mı bir eksiğini de ben alayım demedi . O yüzden pek içime sinmiyor.
Bende nazar boyutundan korkuyorum açıkçası kendim de çok nazar alan biriyim yıldızım düşük bebişim de etkilenir diye endişe ediyorum artık sürekli nazar duası okuyacazYa ben nazara da çok inanıyorum.. oğlumda gurbette ve pandemi de olduğumuz icin foto video çok atardım çok uyku problemi çektik nazar yüzünden özellikle kv attıktan sonra huysuzluk yapardı. Önce bana öyle geliyor zannediyordum eşim de farketti atma dedi. Derler ya en çok annenin nazarı değer kv dem saolsun içi gidiyor torununa ister istemez onunda nazarı değiyor
Erken değil canım bence benimki de 38+4 de olacak. Sağlıkla gelsinler inşallahİyi akşamlar kızlar bugün 37+2 olduk doktorumdan mesaj geldi 12 Ocakta yani haftaya pazar günü bebisi alalım diyor çok heyecanlandim38+4 de sezeryan ile bebisim doğacak erken bir tarih değil değil mi? Aşırı heyecanlandım
Aramızda bı hafta var benimde senden bı hafta sonra sezeryanimİyi akşamlar kızlar bugün 37+2 olduk doktorumdan mesaj geldi 12 Ocakta yani haftaya pazar günü bebisi alalım diyor çok heyecanlandim38+4 de sezeryan ile bebisim doğacak erken bir tarih değil değil mi? Aşırı heyecanlandım
İyi etmişsin kuru kuru torunum diye gerinmesinlerBizde uzak yaşıyoruz ama herkes geldi saolsunlarya bizi sevdiklerinden geliyorlar ama işte insan bu özel anı eşiyle yaşamak istiyor aslında. Eşim de bana şımarıklık yapıyorsun bizim için geliyorlar diyor ama durduramıyorum kendimi. Keşke herkesin evi burada olsa da en azından akşamları evlerine gitseler bari
almadı mı hiç bir şey ? Benimkiler de almamıştı sonra ben görümceme herkes kaynanalar ne aldı diye soruyor annenler bir şey almayacak mı dedim o da gitmiş annesigile söylemiş bir sürü koyafet geldibakalım şimdi doğumda ne takacaklar onu bekliyorum merakla
Amin inşallah sizin ki ne zaman geliyor sağlıkla huzurla kavusalim bebislerimize inşallahErken değil canım bence benimki de 38+4 de olacak. Sağlıkla gelsinler inşallah
Aaa çok heyecanlı içim içime sığmıyorAramızda bı hafta var benimde senden bı hafta sonra sezeryanim
Şımarıklık değil bence ya. Benimde kayınvalidem kayınpederim kalmaya geldiler kısa kaldılar ama gerçekten uzanamamak uzun süre ayakta kalmak çok rahatsız etmişti. Sonra bi akrabam daha geldi yatılı. Yardımcı oldu işlerimde ama insan yinede rahat edemiyor kendi başına olduğu gibiBizde uzak yaşıyoruz ama herkes geldi saolsunlarya bizi sevdiklerinden geliyorlar ama işte insan bu özel anı eşiyle yaşamak istiyor aslında. Eşim de bana şımarıklık yapıyorsun bizim için geliyorlar diyor ama durduramıyorum kendimi. Keşke herkesin evi burada olsa da en azından akşamları evlerine gitseler bari
Şımarıklık değil bence ya. Benimde kayınvalidem kayınpederim kalmaya geldiler kısa kaldılar ama gerçekten uzanamamak uzun süre ayakta kalmak çok rahatsız etmişti. Sonra bi akrabam daha geldi yatılı. Yardımcı oldu işlerimde ama insan yinede rahat edemiyor kendi başına olduğu gibi
Yardım edilmesi çok güzel ama haklısın ister istemez rahat olamıyorsunŞımarıklık değil bence ya. Benimde kayınvalidem kayınpederim kalmaya geldiler kısa kaldılar ama gerçekten uzanamamak uzun süre ayakta kalmak çok rahatsız etmişti. Sonra bi akrabam daha geldi yatılı. Yardımcı oldu işlerimde ama insan yinede rahat edemiyor kendi başına olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?