Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Canım hesabı paylaşırsan şikayet edelim bizde hiç canını sıkma mübarek kandil gecesi allahından bulsun terbiyesiz

Doğunca daha fena oluyor kimseye vermek istemiyorsun sen uyu biz bakalım derlerdi istemezdim onlara alışırsa ya onları isterse diye bebek seni tanıyıp isteyene kadar gecmiyor bu his

Bana da 31 salı gelecek demişlerdi geçen hafta, gelmedi. Bugün bi aradım haftaya salı dedi. İnşallah boya kokmaz ya. Sizle yakın tarihte almışız. Ben de biraz havalandırmak temizlemek istiyordum.

Yazın benzeri başıma geldi muslin bı lohusa pijama takımı siparişi verdim tam 1.5 ay kargoya vermedi mesajlarıma da bebeğim hasta oldu yok bebeğim uyumadı kargoya gidemedim gibi tuhaf işletme ahlakından yoksun cevaplar aldım. Sonra iptal ettim ama zaman kaybı yaşadım yani bide pijamasiz kaldım bide güzeldi o dönem o kadar sinir oluyordum ki herkese anlatıyorum zamanla geçiriyor sıkma canını gerçekten hamile insanlarla çalışacak insanlar ekstra dikkatli olmaliyken paramızla rezil ediyorlar bizi

Aynen ya ekstra hassas oluyoruz zaten normal davransa bile yeter ama bazıları hem suçlu hem güçlü hem de direkt karşıya saldırıya geçiyor

Yarim gun calisma ve kismi calisma farkli kavramlar. Bizlerin analik izin hakkı sonrasi yani ucretli izin ve uzerine 6 ay ucretsiz izinleri kullandiktan sonra başlayan bir kismi calisma hakkimiz var. O da cocuk ilkokul cagina gelene kadar haftalik 30 saati aşmayacak sekilde, esimizin de calistigini belgelerek kismi calisma dilekcesini isverene verebiliyoruz. Bu surecte sut izni kullanilamiyor. Yani hem sut izni kullaniyim hem kismi calisayim hakkimiz yok. Kismi olmadan normal mesaiye devam edersek sayet sut izni hakki doguyor. Ben size mevzuati da gondereyim orda kanun maddesi var. Avukat degilim ama bir avukat kadar bilgi sahibi oldum bu konuda

Kızlar artık hiçbir pozisyonda uyumam mümkün olmuyor ağustostan beri hamile yastığıyla yatıyorum baya da iyi geliyordu artık o bile kurtarmıyor. Her yerim yastık destek vs ama yok. Sola yatmaktan sol tarafım çürüdü sağa yatınca hemen midem ağzıma geliyor. 3e 4e kadar döne döne bi hal oluyorum sonra da yorgunluktan sızıyorum artık. Rahat yattığım günlerimi çok özledim

Bnm de sol tarafa yatmaktan sol tarafim aciyo artik. Sirtustu yatsam rahat nefes alamiyorum. Sag taraf da niye bilmiyorum sol gibi rahat değil :/

Bana da 31 salı gelecek demişlerdi geçen hafta, gelmedi. Bugün bi aradım haftaya salı dedi. İnşallah boya kokmaz ya. Sizle yakın tarihte almışız. Ben de biraz havalandırmak temizlemek istiyordum.
inşallah kokmaz sizin takım dedikleri tarihte gelir bence siz temizlemeyin yine de oturup kalkmak zor olur eşiniz yapsın

Sezaryen olacak. Şimdi 2700 gibi kilosu o zamana kaç olur acaba siz kaçıncı haftadasınız
Benim sat 19 nisandi ama gec döllenme var. Uygulamaya gore yarin tam 37+0 oluyo ama doktorun ultrasonunda ben yarin tam 36+0 ım. 23 ocak sezeryan planladi yani doktorun hesabina gore 38+6 da alacak bebegi. Bu arada geçen ayki kontrolde 1 kilo 650 gr ve boyu 46 cm idi. Cmt simdi kontrol var inşallah kilo almistir bebem

Bizimkiler de ay biz onu şuralara götürücez, efendim tatillere gidicez yazın denize giricez, yok oyuncaklar alıcaz falan planlar planlar.. gıcık oluyorum bi dakika yaa çocuk benim çocuk size ne oluyor diyesim geliyor..
Yalnız değilim demek ki
İmzalardaki hamilelik günlüğüde kalkmış sanırım ben ne kendiminkini ne de sizinkini göremiyoruum, hiç güzel olmamış ya bencede
Ay evet doğru dedin onlarda görünmüyor
Ya evet ya keşke öyle olsa. Bizim ev şimdiden curcuna , bebek olunca nasıl olacak bilmiyorum. Keşke eşimle başbaşa olsak

Benim de sat 26 Nisan. Kesin kilo almıştır benimki de bi anda coştu çünkü :) kasık ağrım o kadar çok ki yürürken bile çok zorlanıyorum. Sanki sezaryen tarihini beklemicek gibi geliyor bu da beni çok geriyo hayırlısıyla sağlıkla doğuralım inş

Doğunca daha fena oluyor kimseye vermek istemiyorsun sen uyu biz bakalım derlerdi istemezdim onlara alışırsa ya onları isterse diye bebek seni tanıyıp isteyene kadar gecmiyor bu his
Ya ben zaten çok kıskanç biriyimdir. Yani sevgiyi kıskanırım eşyayı falan değil. Boğa burcu özelliği Yanlış olduğunu biliyorum belli etmemeye çalışıyorum ama mesela eşimi annesinden , kız kardeşinden kıskanırım. Kendi annemi ablalarımdan kıskanırım gibi ama hep içimde yaşıyorum bunları bebeğime olan kıskançlığımı saklayabilir miyim bilemiyorum ama

Bnm de sol tarafa yatmaktan sol tarafim aciyo artik. Sirtustu yatsam rahat nefes alamiyorum. Sag taraf da niye bilmiyorum sol gibi rahat değil :/
Ben hamilelikten önce sağa yatardım hep, hamilelikte sola yatmaya başladım dediğin gibi sağa yatılmıyor.
inşallah kokmaz sizin takım dedikleri tarihte gelir bence siz temizlemeyin yine de oturup kalkmak zor olur eşiniz yapsın
Kardeşim annem eşim artık kim denk gelirse, ben yarın cam silmeyi planlıyorum evde olmak beni iflah olmaz bir temizlik bağımlısı yaptı.
Site mavi olunca sanki herkes benim gibi erkek bebek bekliyo hissine kapıldım bi an
Tunalaramıza uygun renk oldu

Eveeett..ömer faruk'lara değil ama lutfen:) Tuna ve Aras Tuna'lara

Ayy bi uyandım her yerim tutulmuş kaskatı olmuşum. Şu çatı ağrısı sağ bacağımı kökünden ele geçirmiş resmen ya doğumdan ne kadar sonra geçiyor acaba
Doğunca geçiyor cnm az kaldı sık dişini
Doğum yapmış annelerimiz , nasıl gidiyor bebekli hayat ? Bize biraz spoiler verin
Maşallah sübhanallah bnm kizcem hiç yormuyor beni.baslarda çok korkmuştum.oglum gibi kolik olursa ne yapcam die.cok şükür öyle olmadı.oglum çaktırmadan kiskaniyor.oglumla biraz sıkıntı yasiyoruz.o kadar.ayy bnm kızın uykusu babaya çekmiş galiba.eşimde bulduğu yerde bulduğu zamanda uyur
Merhabalar.. bebişlerin crp seviyesi kaçtı? Bizim ki 2.3 . İlaç tedavisine başlarlar mı?
Valla şuan hatırlamıyorum crp degerini ama bı tane antibiyotik fayda etmemiş ikinci başka bı antibiyotige başlamışlardi.biri 7,biri 10gunluk.2.3 çok yüksek değil bence.bizim bide Cigerlerinde sıkıntı olmuştu erken olunca.solunum sıkıntısı çekiyordu.solunum cihazına bağladılar.
Amin kuzum inşallah.aynen çok güzel.
16 Aralık'ta çıktık cnm.suan şükür iyiz.
Hayırlı ömürlü olsun cnm.sayfanin ikinci Zeynebi geldi desenebnm kızımın adı da Zeynep Azra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…