• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
İyi akşamlar herkese , mağdur olduğum bir sayfa hakkında yazmak istiyorum ki denk gelince benim gibi hataya düşüp oradan sipariş vermeyin. 36 haftalık gebeyim 10 gün önce instagramdan bir sayfadan kapı süsü ve yastık sipariş verdim bu kadar geç istememin sebebi ismi geç kararlaştırdık her neyse Instagram hesaplarında teslimat 7-10 gün yazıyordu ona güvendim 10 gün sonunda siparişim ne durumda diye mesaj attım dönüş yapacaz dedi iki saat bekledim dönmedi tekrar yazdım iş yerine geçmedim henüz geçince bilgi vericem dedi bir saat bekledim tekrar yazdım cevap gelmeyince aradım meşgule attı ikinci defa aradım tekrar meşgule attı beni arar mısınız sizinle bu şekilde yazarak anlaşamıyoruz dedim bana yazdığı mesaj ‘siz ne kadar terbiyesiz bir insansınız meşgule atıyorum hala arıyorsunuz ‘ ben hala tavrımı ve sakinliğimi bozmadım direkt şey yazdım ‘yaptığınız dolandırıcılık ve savcılığa bildirileceksiniz’ ya tamamen kadının üslubundan tavrından rahatsız olduğum için yazdım bunu ardından bana hakaretler savurdu defol git kime bildiriyorsan bildir şeklinde neyse engelledim hesabı bu defa telefondan aramaya başladı açtım gayet sakin konuşacaktım ancak kadın bağırarak hakaretler savurmaya devam etti haklıyken haksız duruma geçmemek adına yüzüne kapattım engelledim . Gebe bir kadınla bu şekilde hakaretler ederek bağırarak konuşması çok zoruma gitti aşırı sinirlendim zor tuttum kendimi gereken yerlere şikayet bildirimi de yapacağım ancak tavrı çok kötüydü paramı geri iade etti ancak amacım parayı almak falan değildi üslupsuz ve iğrenç bir tavrı vardı bana karşı daha sonra farklı yerlerden okuduğum kadarıyla çoğu kişiye aynı şekilde yaklaşımları olmuş bana ders oldu araştırmadan hızlıca sipariş etmiştim ancak böyle insanların hala satış yapıyor olması da zoruma gidiyor ilk hakaret eden terbiyesiz diyen kendisi ama ısrarla ben yaptığınız dolandırıcılık diyince iftiracı vs diye hakaretler savurdu bebeğimi beklediğim bu son haftalarda bu sinirle elim ayağım boşaldı resmen zaten bu gebeliğimden bir yıl önce erken doğup kaybettiğim bir bebeğim olmuştu bu stresle de bebeğime bir şey olursa sebebi kesinlikle bu kadın ben hayatımda böyle çirkef bir insan görmedim yıllardır internetten alışveriş de yaparım müşteriyi arayıp bağırıp çağırarak hakaretler savunmak hiçbir kılıfa uymuyor parayı da ben geri istemedim kendisi korkudan tutuşunca ibanıma yollamış asla umrumda değil ne bu stresi yaşasaydım ne de parayı alsaydım kapı süsü de hesabı da batsın yani
Canım hesabı paylaşırsan şikayet edelim bizde hiç canını sıkma mübarek kandil gecesi allahından bulsun terbiyesiz

Yaaa bende de korku yok da şöyle bir şey var , doğumdan sonra bebeğimi başkalarının seveceğini , kucağına alacağını düşünüp kıskançlık krizlerine giriyorum kendi kendime 😅 şuan benimle sadece bana ait ama doğunca öyle olmayacak 🙈 ama hepimiz çok iyi anneler olacağız canım hiç endişelenme 🥰

Benim de senin gibi 😂 hatta 20 yi geçmiyor genelde 😅

Aaaa suda doğum çok farklı bir deneyim 😍 inşallah çok güzel geçer 🙏🏻

38+4 olmuş olacağız. Valla bende heyecan değil de koskançlık başladı 😂😂 bebeğim şimdi sadece bana ait doğunca başkaları da sevecek kucağına alacak falan bunu düşününce sinirim bozuluyor. Bugün birisi annemi aradı beni sordu , annem bebeğimiz pazartesi doğacak dedi. benim bebeğim yani nereden sizin bebeğiniz oluyor diye söylendim içimden 🙈 çık kıskanıyorum bebişimi😂😂
Doğunca daha fena oluyor kimseye vermek istemiyorsun sen uyu biz bakalım derlerdi istemezdim onlara alışırsa ya onları isterse diye bebek seni tanıyıp isteyene kadar gecmiyor bu his 🤭

Bizde aynı yerden 10 Kasımda aldık 31 Aralıkta teslim ettiler ama çok boya kokuyor mobilyalar ben gün boyu odayı havalandırıyorum annem geldiği gün detaylı temizledi ama geçmedi bence bebeğin kıyafetleri hurçta fln dursun hemen yerleştirmeyin gelince ya da olan eşyaları teslim etsinler baskı yapın kalanları ikinci sefere getirsinler
Bana da 31 salı gelecek demişlerdi geçen hafta, gelmedi. Bugün bi aradım haftaya salı dedi. İnşallah boya kokmaz ya. Sizle yakın tarihte almışız. Ben de biraz havalandırmak temizlemek istiyordum. 🤦🏼‍♀️

İyi akşamlar herkese , mağdur olduğum bir sayfa hakkında yazmak istiyorum ki denk gelince benim gibi hataya düşüp oradan sipariş vermeyin. 36 haftalık gebeyim 10 gün önce instagramdan bir sayfadan kapı süsü ve yastık sipariş verdim bu kadar geç istememin sebebi ismi geç kararlaştırdık her neyse Instagram hesaplarında teslimat 7-10 gün yazıyordu ona güvendim 10 gün sonunda siparişim ne durumda diye mesaj attım dönüş yapacaz dedi iki saat bekledim dönmedi tekrar yazdım iş yerine geçmedim henüz geçince bilgi vericem dedi bir saat bekledim tekrar yazdım cevap gelmeyince aradım meşgule attı ikinci defa aradım tekrar meşgule attı beni arar mısınız sizinle bu şekilde yazarak anlaşamıyoruz dedim bana yazdığı mesaj ‘siz ne kadar terbiyesiz bir insansınız meşgule atıyorum hala arıyorsunuz ‘ ben hala tavrımı ve sakinliğimi bozmadım direkt şey yazdım ‘yaptığınız dolandırıcılık ve savcılığa bildirileceksiniz’ ya tamamen kadının üslubundan tavrından rahatsız olduğum için yazdım bunu ardından bana hakaretler savurdu defol git kime bildiriyorsan bildir şeklinde neyse engelledim hesabı bu defa telefondan aramaya başladı açtım gayet sakin konuşacaktım ancak kadın bağırarak hakaretler savurmaya devam etti haklıyken haksız duruma geçmemek adına yüzüne kapattım engelledim . Gebe bir kadınla bu şekilde hakaretler ederek bağırarak konuşması çok zoruma gitti aşırı sinirlendim zor tuttum kendimi gereken yerlere şikayet bildirimi de yapacağım ancak tavrı çok kötüydü paramı geri iade etti ancak amacım parayı almak falan değildi üslupsuz ve iğrenç bir tavrı vardı bana karşı daha sonra farklı yerlerden okuduğum kadarıyla çoğu kişiye aynı şekilde yaklaşımları olmuş bana ders oldu araştırmadan hızlıca sipariş etmiştim ancak böyle insanların hala satış yapıyor olması da zoruma gidiyor ilk hakaret eden terbiyesiz diyen kendisi ama ısrarla ben yaptığınız dolandırıcılık diyince iftiracı vs diye hakaretler savurdu bebeğimi beklediğim bu son haftalarda bu sinirle elim ayağım boşaldı resmen zaten bu gebeliğimden bir yıl önce erken doğup kaybettiğim bir bebeğim olmuştu bu stresle de bebeğime bir şey olursa sebebi kesinlikle bu kadın ben hayatımda böyle çirkef bir insan görmedim yıllardır internetten alışveriş de yaparım müşteriyi arayıp bağırıp çağırarak hakaretler savunmak hiçbir kılıfa uymuyor parayı da ben geri istemedim kendisi korkudan tutuşunca ibanıma yollamış asla umrumda değil ne bu stresi yaşasaydım ne de parayı alsaydım kapı süsü de hesabı da batsın yani
Yazın benzeri başıma geldi muslin bı lohusa pijama takımı siparişi verdim tam 1.5 ay kargoya vermedi mesajlarıma da bebeğim hasta oldu yok bebeğim uyumadı kargoya gidemedim gibi tuhaf işletme ahlakından yoksun cevaplar aldım. Sonra iptal ettim ama zaman kaybı yaşadım yani bide pijamasiz kaldım bide güzeldi 😅 o dönem o kadar sinir oluyordum ki herkese anlatıyorum zamanla geçiriyor sıkma canını gerçekten hamile insanlarla çalışacak insanlar ekstra dikkatli olmaliyken paramızla rezil ediyorlar bizi

Yazın benzeri başıma geldi muslin bı lohusa pijama takımı siparişi verdim tam 1.5 ay kargoya vermedi mesajlarıma da bebeğim hasta oldu yok bebeğim uyumadı kargoya gidemedim gibi tuhaf işletme ahlakından yoksun cevaplar aldım. Sonra iptal ettim ama zaman kaybı yaşadım yani bide pijamasiz kaldım bide güzeldi 😅 o dönem o kadar sinir oluyordum ki herkese anlatıyorum zamanla geçiriyor sıkma canını gerçekten hamile insanlarla çalışacak insanlar ekstra dikkatli olmaliyken paramızla rezil ediyorlar bizi
Aynen ya ekstra hassas oluyoruz zaten normal davransa bile yeter ama bazıları hem suçlu hem güçlü hem de direkt karşıya saldırıya geçiyor 😆

Merhaba şuan bende bu konuyu araştırıyorum özel bir şirkette çalışıyorum fakat büyük bir firma değil aile şirketi ve yarım gün çalışma talebinde bulundum sözlü olarak süt iznimi de cumartesi günü tam gün olarak haftanın 1 günü kullanmak istedim başta tamam denildi şimdi ise kabul edilmiyor bende cumartesi de dahil yarım gün çalışmayı bu sefer dilekçe ile sunacağım yarım gün çalışma hakkını da nisana kadar verecekti çocuğumuz ilkokul çağına gelene kadar böyle bir hakkımız varmış benim avukat tanıdığım yok fakat internetten okudum izlediğim kadarıyla umarım doğru anlamışımdır, başta sadece memurlara sandım ama tam da emin değilim açıkçası bir hukuk danışmanından duymam gerekiyor
Yarim gun calisma ve kismi calisma farkli kavramlar. Bizlerin analik izin hakkı sonrasi yani ucretli izin ve uzerine 6 ay ucretsiz izinleri kullandiktan sonra başlayan bir kismi calisma hakkimiz var. O da cocuk ilkokul cagina gelene kadar haftalik 30 saati aşmayacak sekilde, esimizin de calistigini belgelerek kismi calisma dilekcesini isverene verebiliyoruz. Bu surecte sut izni kullanilamiyor. Yani hem sut izni kullaniyim hem kismi calisayim hakkimiz yok. Kismi olmadan normal mesaiye devam edersek sayet sut izni hakki doguyor. Ben size mevzuati da gondereyim orda kanun maddesi var. Avukat degilim ama bir avukat kadar bilgi sahibi oldum bu konuda😅

Yarim gun calisma ve kismi calisma farkli kavramlar. Bizlerin analik izin hakkı sonrasi yani ucretli izin ve uzerine 6 ay ucretsiz izinleri kullandiktan sonra başlayan bir kismi calisma hakkimiz var. O da cocuk ilkokul cagina gelene kadar haftalik 30 saati aşmayacak sekilde, esimizin de calistigini belgelerek kismi calisma dilekcesini isverene verebiliyoruz. Bu surecte sut izni kullanilamiyor. Yani hem sut izni kullaniyim hem kismi calisayim hakkimiz yok. Kismi olmadan normal mesaiye devam edersek sayet sut izni hakki doguyor. Ben size mevzuati da gondereyim orda kanun maddesi var. Avukat degilim ama bir avukat kadar bilgi sahibi oldum bu konuda😅

Kızlar artık hiçbir pozisyonda uyumam mümkün olmuyor 🤦🏼‍♀️ ağustostan beri hamile yastığıyla yatıyorum baya da iyi geliyordu artık o bile kurtarmıyor. Her yerim yastık destek vs ama yok. Sola yatmaktan sol tarafım çürüdü 🤣 sağa yatınca hemen midem ağzıma geliyor. 3e 4e kadar döne döne bi hal oluyorum sonra da yorgunluktan sızıyorum artık. Rahat yattığım günlerimi çok özledim 🥹

Kızlar artık hiçbir pozisyonda uyumam mümkün olmuyor 🤦🏼‍♀️ ağustostan beri hamile yastığıyla yatıyorum baya da iyi geliyordu artık o bile kurtarmıyor. Her yerim yastık destek vs ama yok. Sola yatmaktan sol tarafım çürüdü 🤣 sağa yatınca hemen midem ağzıma geliyor. 3e 4e kadar döne döne bi hal oluyorum sonra da yorgunluktan sızıyorum artık. Rahat yattığım günlerimi çok özledim 🥹
Bnm de sol tarafa yatmaktan sol tarafim aciyo artik. Sirtustu yatsam rahat nefes alamiyorum. Sag taraf da niye bilmiyorum sol gibi rahat değil :/

Bana da 31 salı gelecek demişlerdi geçen hafta, gelmedi. Bugün bi aradım haftaya salı dedi. İnşallah boya kokmaz ya. Sizle yakın tarihte almışız. Ben de biraz havalandırmak temizlemek istiyordum. 🤦🏼‍♀️
inşallah kokmaz sizin takım dedikleri tarihte gelir bence siz temizlemeyin yine de oturup kalkmak zor olur eşiniz yapsın 🙂

Sezaryen olacak. Şimdi 2700 gibi kilosu o zamana kaç olur acaba 🥹 siz kaçıncı haftadasınız
Benim sat 19 nisandi ama gec döllenme var. Uygulamaya gore yarin tam 37+0 oluyo ama doktorun ultrasonunda ben yarin tam 36+0 ım. 23 ocak sezeryan planladi yani doktorun hesabina gore 38+6 da alacak bebegi. Bu arada geçen ayki kontrolde 1 kilo 650 gr ve boyu 46 cm idi. Cmt simdi kontrol var inşallah kilo almistir bebem😔

Bizimkiler de ay biz onu şuralara götürücez, efendim tatillere gidicez yazın denize giricez, yok oyuncaklar alıcaz falan planlar planlar.. gıcık oluyorum 🤣🤣 bi dakika yaa çocuk benim çocuk size ne oluyor diyesim geliyor..
Yalnız değilim demek ki 😅
İmzalardaki hamilelik günlüğüde kalkmış sanırım ben ne kendiminkini ne de sizinkini göremiyoruum, hiç güzel olmamış ya bencede😑
Ay evet doğru dedin onlarda görünmüyor 🤦🏼‍♀️
Bende de aynı duygu var canım . Az önce eşime dedim , keşke kuzey kolayca doğsa kimseye demeden ikimiz halletsek evimize bebeğimizi alıp gelsek sadece ikimiz ilgilensek diye . Sanki böyle daha huzurlu olacakmışım gibi hissediyorum 🥰🥰
Ya evet ya keşke öyle olsa. Bizim ev şimdiden curcuna , bebek olunca nasıl olacak bilmiyorum. Keşke eşimle başbaşa olsak 🙈

Benim sat 19 nisandi ama gec döllenme var. Uygulamaya gore yarin tam 37+0 oluyo ama doktorun ultrasonunda ben yarin tam 36+0 ım. 23 ocak sezeryan planladi yani doktorun hesabina gore 38+6 da alacak bebegi. Bu arada geçen ayki kontrolde 1 kilo 650 gr ve boyu 46 cm idi. Cmt simdi kontrol var inşallah kilo almistir bebem😔
Benim de sat 26 Nisan. Kesin kilo almıştır benimki de bi anda coştu çünkü :) kasık ağrım o kadar çok ki yürürken bile çok zorlanıyorum. Sanki sezaryen tarihini beklemicek gibi geliyor bu da beni çok geriyo😂 hayırlısıyla sağlıkla doğuralım inş 🙏

Doğunca daha fena oluyor kimseye vermek istemiyorsun sen uyu biz bakalım derlerdi istemezdim onlara alışırsa ya onları isterse diye bebek seni tanıyıp isteyene kadar gecmiyor bu his 🤭
Ya ben zaten çok kıskanç biriyimdir. Yani sevgiyi kıskanırım eşyayı falan değil. Boğa burcu özelliği 🤦🏼‍♀️Yanlış olduğunu biliyorum belli etmemeye çalışıyorum ama mesela eşimi annesinden , kız kardeşinden kıskanırım. Kendi annemi ablalarımdan kıskanırım gibi 😅 ama hep içimde yaşıyorum bunları 🙈 bebeğime olan kıskançlığımı saklayabilir miyim bilemiyorum ama 😂

Bnm de sol tarafa yatmaktan sol tarafim aciyo artik. Sirtustu yatsam rahat nefes alamiyorum. Sag taraf da niye bilmiyorum sol gibi rahat değil :/
Ben hamilelikten önce sağa yatardım hep, hamilelikte sola yatmaya başladım dediğin gibi sağa yatılmıyor.
inşallah kokmaz sizin takım dedikleri tarihte gelir bence siz temizlemeyin yine de oturup kalkmak zor olur eşiniz yapsın 🙂
Kardeşim annem eşim artık kim denk gelirse, ben yarın cam silmeyi planlıyorum 🤣 evde olmak beni iflah olmaz bir temizlik bağımlısı yaptı.
Site mavi olunca sanki herkes benim gibi erkek bebek bekliyo hissine kapıldım bi an 🤭
Tunalaramıza uygun renk oldu 🎉🎊

Ben hamilelikten önce sağa yatardım hep, hamilelikte sola yatmaya başladım dediğin gibi sağa yatılmıyor.

Kardeşim annem eşim artık kim denk gelirse, ben yarın cam silmeyi planlıyorum 🤣 evde olmak beni iflah olmaz bir temizlik bağımlısı yaptı.

Tunalaramıza uygun renk oldu 🎉🎊

Eveeett..ömer faruk'lara değil ama lutfen:) Tuna ve Aras Tuna'lara😁

Ayy bi uyandım her yerim tutulmuş kaskatı olmuşum. Şu çatı ağrısı sağ bacağımı kökünden ele geçirmiş resmen ya doğumdan ne kadar sonra geçiyor acaba 😏
Doğunca geçiyor cnm az kaldı sık dişini 🤣
Doğum yapmış annelerimiz , nasıl gidiyor bebekli hayat ? Bize biraz spoiler verin 🥰😂
Maşallah sübhanallah bnm kizcem hiç yormuyor beni.baslarda çok korkmuştum.oglum gibi kolik olursa ne yapcam die.cok şükür öyle olmadı.oglum çaktırmadan kiskaniyor.oglumla biraz sıkıntı yasiyoruz.o kadar.ayy bnm kızın uykusu babaya çekmiş galiba.🤣eşimde bulduğu yerde bulduğu zamanda uyur 🤣🤣🤣
Merhabalar.. bebişlerin crp seviyesi kaçtı? Bizim ki 2.3 . İlaç tedavisine başlarlar mı?
Valla şuan hatırlamıyorum crp degerini ama bı tane antibiyotik fayda etmemiş ikinci başka bı antibiyotige başlamışlardi.biri 7,biri 10gunluk.2.3 çok yüksek değil bence.bizim bide Cigerlerinde sıkıntı olmuştu erken olunca.solunum sıkıntısı çekiyordu.solunum cihazına bağladılar.
Allah kolaylık versin canım valla iki çocukla eminim zordur 11 gün sonra bende deneyimlicem bakalım 2 çocukla nasıl olcak hayat hem korkuyorum hemde çok güzel olacağına eminim 🥰 allah sağlık versin yeterki geri kalan herşey bi şekilde hallolur..
Amin kuzum inşallah.aynen çok güzel.
34.haftadan sonra vurmuyorlar diye biliyorum senin de 35 sayılırmış vurulmaması daha iyi bir noktada bebeğe kortizon yüklemesi yapmaya gerek kalmadan doğum yapmışsın. Şimdi nasılsınız peki çıktınız mı hastaneden
16 Aralık'ta çıktık cnm.suan şükür iyiz.
Kızlar, bende doğum yaptım, saat.10' da doğdu kızım sezeryan ile ismi Zeynep oldu 🥰❤️.
Doğumum çok zor oldu ama 😔 ilkinde bu kadar ağrım olmamıştı bunda omuz ağrısından, mide bulantisindan mahvoldum, çok ağladım ağrıdan. Ameliyathane de başladı daha omuz ağrısı, söyledim odana çıktığın zaman ağrı kesici vericez dediler. Bir de bir ara gözlerimi kapattım bayıldım mi, uyudum mu bilmiyorum, bir süre bilinç kaybı oldu bende. Ameliyathanedekiler de niye bu kadar kotu oldun, kendini bırakma deyip durdular. Odaya çıktık ağrı kesici yaptılar, onun üstüne ağrım kesildi, çok şükür şimdi iyiyim, bebişim de iyi çok şükür 🥰
Hayırlı ömürlü olsun cnm.sayfanin ikinci Zeynebi geldi desene😍bnm kızımın adı da Zeynep Azra oldu 😍🥰

Back