Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Nasıl oldun canım?

Yaaaa zaman nasıl da hızlı geçiyor ne ara 11 gün oldu ay benim de göğüs ucum büyük bakalım biz ne yapacağız eşinin olması çok iyi olmuş annelerin olması da güzel tabiki ama eşlerin destek olması daha iyi gelir bence lohusalık döneminde pamukçuk için emzirmeden önce göğüsü de karbonatlı su ile temizleyin demişlerdi bi eğitimde. Ay o döngüye girmek için sabırsızlanıyorum

Maşallah canım gözünüz aydın saplıkla büyüt inşallah
Son haftalarini yaşayan anneler bebeğinizin hareketleri nasıl tekme var mı bende daha çok gerilme tüm vücuduyla hareket etme var normal midir
Narinleşti. Dahaçok hıçkırık hissediyorum ve dediğin gibi geriniyo gibi.
Hadi inşallah suda doğum olur canım
Kizlarr biz bugun dogduk elhamdulillah bebiste bende saglikliyiz mubarek kandil gununde kavustuk
Maşallah gözünüz aydın
Ay kizlar rahmim.aciyor agriyor arasi bisey sanki bana kazik sokmuşlar gibi tövbe yarabbi yok boyle bi sinir his ya daha baska tarif edecek tabir bulamadim kusura bakmayin
Kız aynı yaaaaa bugün ekstra sızlama gibi bi acı oldu çok fenaydı.
Kızlar aranızda otomatik ana kucağı alan öneri yapacak olan var mı
Canım ben aldım bi tane ama henüz kullanmadım aynısını yeğenime aldık 2 aydır kullanıyor memnun ama şuan stok yok galiba fiyatı 5 katı yapmışlar

Evet canım çatı muayenesi oldum pazartesi.sabah hep suyum gelmismi diye uyanıyorum zaten artık
Ya çatı muayenesi tetikliyor doğumu galiba. Benim 2 tane arkadaşım çatı muayanesinin ertesi günü doğurdular. Senin nişan da ondan gelmeye başladı bence
Yaaaa çok sinir bozucu gerçekten. Hangi firmadan almıştınız ? Bence eşin kavga edecekse etsin yani çok saçma bu kadar uzun sürede gelmesi
Maşallah minik kuşa sen nasıl istiyorsun doğumu ?
Ahaha doğru diyorsun iyileşmek zorundayız ya 3 kilo çok değil ki bence zaten. Yaa tam bir minik kuş şuan yani

Gözün aydın canım , sağlıkla büyüsün Zeynep şimdi nasılsınız ? Bebişin boyu kilosu ve haftası neydi ?

Yaaa bende de korku yok da şöyle bir şey var , doğumdan sonra bebeğimi başkalarının seveceğini , kucağına alacağını düşünüp kıskançlık krizlerine giriyorum kendi kendime şuan benimle sadece bana ait ama doğunca öyle olmayacak ama hepimiz çok iyi anneler olacağız canım hiç endişelenme
Baya sancı çıkmış kız. Benim maks 40 a kadar gelmiştir ben ekrandan hep kontrol ediyorum
Benim de senin gibi hatta 20 yi geçmiyor genelde
Aaaa suda doğum çok farklı bir deneyim inşallah çok güzel geçer
Ayy heyecan dorukta pazartesi tam kaç haftalık olmuş olacak bebiş??
38+4 olmuş olacağız. Valla bende heyecan değil de koskançlık başladı bebeğim şimdi sadece bana ait doğunca başkaları da sevecek kucağına alacak falan bunu düşününce sinirim bozuluyor. Bugün birisi annemi aradı beni sordu , annem bebeğimiz pazartesi doğacak dedi. benim bebeğim yani nereden sizin bebeğiniz oluyor diye söylendim içimden çık kıskanıyorum bebişimi

İnşallah zamanında sağlıcakla alırız bebişlerimizi ya sende durumlar nasıl bel ağrısı normal mi acaba
normal canım kasılma gibi değilse tabi dinlenerek geçiyorsa normal. ama belden başlayıp karına kaşığı doğru dağılan ve ritmik olan zaman geçtikçe şiddeti artan bel ağrısı doğum başlıyor demek

Siz sıkıştırmaya devam edin üzüldüm gerçekten insan her şey hazır olsun istiyor Sizi anlıyorum
O zamana doğum olmazsa ararım sürekli.
Sordu zaten, biraz sert çıksaydın diyor inşallah gelir doğumdan önce.
Bakalım bi heveslendim suda doğum için inşallah deneyebiliriz.

Kızlar aranızda otomatik ana kucağı alan öneri yapacak olan var mı
Alpişe 2 aylıkken sürekli sallanmak istiyor öyle uyuyor diye Joie Serina 2 in 1 ana kucağını almıştım şahsen güzel özellikleri vardı ben beğenmiştim ama oğluşum asla sevmedi durmadı içinde sattık bizde. Elektrikli ana kucakları biraz riskli hem pahalı oluyor hemde her bebek sevmiyor durmuyor içinde , babybjörn muadili ana kucağı da vardı çok severdi dururdu onda, artık kendini ordan düşürmeye başlayınca bıraktık kullanmayı zaten max 6 ay kullanılıyor ikisi de
Nasıl oldun canım?
Ay çok daha iyiym duş aldım kendime geldim. Benim beybi tüm gün kendini solda topladı değişik değişik hareketler yaptı ayakları göğüs kafesimi deldi resmen alttan baskı da cabası.Hala altta baskı yapıyor iyice kanala girmeye çalışıyor sanırım

Anladım canım benim de aklımda bulunsun hangisinde korkmalıyım bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…