Nasıl oldun canım?Ayy bende duşa gircem daha inanır mısın sancım hafiflemedi ki gireyim
Ahh canım çok geçmiş olsunbenimde ilk doğumda omzum feci tutulmuştu. Sezaryen dikişlerime mi yanayım omuz ağrıma mı şaşırmıştım, tekrar başlarsa sıcak uygulama yap ama şükür iyisiniz ikinizde gözünüz aydın
Yaaaa zaman nasıl da hızlı geçiyor ne ara 11 gün olduBiz 11 günlük olduk bile. İlk başta emme problemimiz oldu sütüm var ama sanırım göğüs ucum büyük olduğu için almakta zorlandı silikon göğüs ucu ile vermeye başladım. Şu an ona alıştı hala onla emiyor. Mamayi ilk birkaç gün verdik daha da devam etmedik. İlk bir hafta emzirmek için uyandırmaya çalışmak çok zaman aldı kendi kendine uyanmıyordu asla.Sarılık değerimiz sınırda çıkmıştı ama çok şükür ilerlemedi. Eşimin işi sezon tatilinde böyle denk gelmesi çok iyi oldu ilgileniyor sağ olsun. Ayrıca annem var yanımda onunda faydası çok. Bebeklerimiz kış bebeği olduğu için burunları hemen doluyor kızlar almadiysaniz serum fizyolojikleri alın biz nerdeyse her gün yapıyoruz burnunu temizliyoruz. Sağlık ocağına kontrole gittiğimizde dilinin üstünde beyazlık gördü hemşire pamukçuk olmuş dedi onu temizliyoruz birkaç gündür karbonatlı su ile. Onun haricinde altını temizle emzir besle uyut şeklinde döngü devam ediyor biz de
İnşallah zamanında sağlıcakla alırız bebişlerimizi ya sende durumlar nasıl bel ağrısı normal mi acabainşallah canim benim de bel ağrım çok ayy yaklaştı doğumlar.
Evet ilktiİlk defa mi muayene oldunuz sizde
Maşallah canım gözünüz aydın saplıkla büyüt inşallahKızlar, bende doğum yaptım, saat.10' da doğdu kızım sezeryan ile ismi Zeynep oldu.
Doğumum çok zor oldu amailkinde bu kadar ağrım olmamıştı bunda omuz ağrısından, mide bulantisindan mahvoldum, çok ağladım ağrıdan. Ameliyathane de başladı daha omuz ağrısı, söyledim odana çıktığın zaman ağrı kesici vericez dediler. Bir de bir ara gözlerimi kapattım bayıldım mi, uyudum mu bilmiyorum, bir süre bilinç kaybı oldu bende. Ameliyathanedekiler de niye bu kadar kotu oldun, kendini bırakma deyip durdular. Odaya çıktık ağrı kesici yaptılar, onun üstüne ağrım kesildi, çok şükür şimdi iyiyim, bebişim de iyi çok şükür
Narinleşti. Dahaçok hıçkırık hissediyorum ve dediğin gibi geriniyo gibi.Son haftalarini yaşayan anneler bebeğinizin hareketleri nasıl tekme var mı bende daha çok gerilme tüm vücuduyla hareket etme var normal midir
Hadi inşallah suda doğum olur canımKızlar ben doğurmadımkontrolden geldik şimdi 38+5 sancı mancı bir şey yok. Karnım toktu, kahve içtim, giderken çikolata yedim. Nst de uyudu, döndüm falan uyansın diye bir kere 80lerde sancı çıktı. Pazartesi tekrar kontrol. Eve geldim şimdi fıldır fıldır hareket ediyor Ebe ile doğumhaneyi gezdik bugün her şey normal giderse suda doğum deneriz dedi. Suda doğumu hep istiyordum bakalım nasip olur inşallah.
Maşallah gözünüz aydınKizlarr biz bugun dogduk elhamdulillah bebiste bende saglikliyiz mubarek kandil gununde kavustuk
Kız aynı yaaaaa bugün ekstra sızlama gibi bi acı oldu çok fenaydı.Ay kizlar rahmim.aciyor agriyor arasi bisey sanki bana kazik sokmuşlar gibi tövbe yarabbi yok boyle bi sinir his yadaha baska tarif edecek tabir bulamadim kusura bakmayin
Canım ben aldım bi tane ama henüz kullanmadım aynısını yeğenime aldık 2 aydır kullanıyor memnun ama şuan stok yok galiba fiyatı 5 katı yapmışlarKızlar aranızda otomatik ana kucağı alan öneri yapacak olan var mı
Bir de kadınlar klubü neden full maviNoldu şimdi böyle daha mı güzel oldu yani sitedaha çok beyazlık var daha çok göz alıyor hafif bi softluk hafif bi karartı verseler daha iyi olurdu
Ya çatı muayenesi tetikliyor doğumu galiba. Benim 2 tane arkadaşım çatı muayanesinin ertesi günü doğurdular. Senin nişan da ondan gelmeye başladı benceEvet canım çatı muayenesi oldum pazartesi.sabah hep suyum gelmismi diye uyanıyorum zaten artık
Yaaaa çok sinir bozucu gerçekten. Hangi firmadan almıştınız ? Bence eşin kavga edecekse etsin yani çok saçma bu kadar uzun sürede gelmesiKızlar bebek odası mobilyası ile perişan olduk. Güya aralığın sonunda gelecekti. Her hafta arıyorum. Gardrop ve şifonyer gelmiş fabrikadan mağazaya yatak yok. Geçen hafta aradığımda salı gelecek hafta sonuna kadar kurulur demişlerdi, az evvel yine aradım listede adınız var ama tırdan ürün çıkmadı, haftaya salı gelecek diyor. Eşim arasa kesin kavga ederdi. 2 ay oldubebişimin odasını bi yerleştiremedim her şey her yerde şimdi kontrolümüz var ona gidiyorum. 38+5deyiz. Biraz daha ikna etmeye çalışacağım oğlumu 1 hafta daha sabretsin.
Maşallah minik kuşaKızlar ben de şimdi doktordan çıktım tam 37 haftalık olduk bugün bebek 3200 gram olmuş çatı muayenesi oldum normal doğuma müsait dedi ama eğer bebek kilo almaya devam ederse sezaryen yapacağız dedi boyu da 47 cm olmus . Eğer sezeryan da istiyorsan sezaryen de yaparım seni dedi birkaç gün içerisinde düşün kararını ver dedi tamamen bana bıraktı doktorum
Ahaha doğru diyorsun iyileşmek zorundayızZaten çabucak iyileşmeme gibi bir alternatif yok ben de bir de 2,5 yaşında kız var vücut nazlanmadan toparlıyor mecburuyku duzeni diye birsey ilk günler yok zaten sık sık emzirileceginden o uyanmasa da sen uyandırıp emziriyorsun. Uyku duzeni dediğin gece gündüz ayrımı 15-20 günden sonra olusmaya başlıyor. Ben ilk günler çok uykusuz kalınca süt sağdım koydum dolaba. 2-3 saat uyudum ben uyurken eşim sagilmis süt verdi bebeğe biberonla. Onda da şükür sıkıntı olmadı. Ağırlık memede olduğu müddetçe biberona alışmıyorlar ama tabi emzik vermedim. Denedim aslında emzik alıyor ama çocuk doktoru ısrarla sakın verme dedi. Bir de doktor yarım kundak önerdi yani sadece kollarını saracak şekilde rahat uyuması için ayaklarını kundağa sokma hiç bir zaman dedi. Bu arada 3 kilo doğan bebeğime yenidoğan kıyafetleri tam oldu. 0-3 ay büyük oldu. Hatta 2750 ye düştü 3.gununde o arada premature tulum tam oldu. Şimdi kilo almaya başladı tekrar 2900 ve yenidoğan ölçüsü tam oluyor. Diğerlerinde kolu bacagi kayboluyor
Gözün aydın canım , sağlıkla büyüsün ZeynepKızlar, bende doğum yaptım, saat.10' da doğdu kızım sezeryan ile ismi Zeynep oldu.
Doğumum çok zor oldu amailkinde bu kadar ağrım olmamıştı bunda omuz ağrısından, mide bulantisindan mahvoldum, çok ağladım ağrıdan. Ameliyathane de başladı daha omuz ağrısı, söyledim odana çıktığın zaman ağrı kesici vericez dediler. Bir de bir ara gözlerimi kapattım bayıldım mi, uyudum mu bilmiyorum, bir süre bilinç kaybı oldu bende. Ameliyathanedekiler de niye bu kadar kotu oldun, kendini bırakma deyip durdular. Odaya çıktık ağrı kesici yaptılar, onun üstüne ağrım kesildi, çok şükür şimdi iyiyim, bebişim de iyi çok şükür
YaaaniBir de kadınlar klubü neden full mavi
Yaaa bende de korku yok da şöyle bir şey var , doğumdan sonra bebeğimi başkalarının seveceğini , kucağına alacağını düşünüp kıskançlık krizlerine giriyorum kendi kendimeCanım neden korkuyorum inan bilmiyorum. Bir yandan ameliyattan mı korkuyorum acaba diyorum ama gelip geçecek biliyorum. Ama doğumu düşününce içimi kara bulut kaplıyor sanki . Doğumdan sonrasını düşünüyorum sanki hiç iyi anne olamam gibi hissediyorum korkuyorum bakamam diye . Yaklaştıkça içim karardı
Benim de senin gibiBaya sancı çıkmış kız. Benim maks 40 a kadar gelmiştir ben ekrandan hep kontrol ediyorum
Aaaa suda doğum çok farklı bir deneyimKızlar ben doğurmadımkontrolden geldik şimdi 38+5 sancı mancı bir şey yok. Karnım toktu, kahve içtim, giderken çikolata yedim. Nst de uyudu, döndüm falan uyansın diye bir kere 80lerde sancı çıktı. Pazartesi tekrar kontrol. Eve geldim şimdi fıldır fıldır hareket ediyor Ebe ile doğumhaneyi gezdik bugün her şey normal giderse suda doğum deneriz dedi. Suda doğumu hep istiyordum bakalım nasip olur inşallah.
38+4 olmuş olacağız. Valla bende heyecan değil de koskançlık başladıAyy heyecan doruktapazartesi tam kaç haftalık olmuş olacak bebiş??
Gözünüz aydın canım , sağlıkla büyüsün bebeğinKizlarr biz bugun dogduk elhamdulillah bebiste bende saglikliyiz mubarek kandil gununde kavustuk
normal canım kasılma gibi değilse tabi dinlenerek geçiyorsa normal. ama belden başlayıp karına kaşığı doğru dağılan ve ritmik olan zaman geçtikçe şiddeti artan bel ağrısı doğum başlıyor demekİnşallah zamanında sağlıcakla alırız bebişlerimizi ya sende durumlar nasıl bel ağrısı normal mi acaba
O zamana doğum olmazsa ararım sürekli.Siz sıkıştırmaya devam edin üzüldüm gerçekten insan her şey hazır olsun istiyor Sizi anlıyorum
Sordu zaten, biraz sert çıksaydın diyorYa çatı muayenesi tetikliyor doğumu galiba. Benim 2 tane arkadaşım çatı muayanesinin ertesi günü doğurdular. Senin nişan da ondan gelmeye başladı bence
Yaaaa çok sinir bozucu gerçekten. Hangi firmadan almıştınız ? Bence eşin kavga edecekse etsin yani çok saçma bu kadar uzun sürede gelmesi
Maşallah minik kuşasen nasıl istiyorsun doğumu ?
Ahaha doğru diyorsun iyileşmek zorundayızya 3 kilo çok değil ki bence zaten. Yaa tam bir minik kuş şuan yani
Bakalım bi heveslendim suda doğum için inşallah deneyebiliriz.Maşallah canım gözünüz aydın saplıkla büyüt inşallah
Narinleşti. Dahaçok hıçkırık hissediyorum ve dediğin gibi geriniyo gibi.
Hadi inşallah suda doğum olur canım
Maşallah gözünüz aydın
Kız aynı yaaaaa bugün ekstra sızlama gibi bi acı oldu çok fenaydı.
Canım ben aldım bi tane ama henüz kullanmadım aynısını yeğenime aldık 2 aydır kullanıyor memnun ama şuan stok yok galiba fiyatı 5 katı yapmışlar
Alpişe 2 aylıkken sürekli sallanmak istiyor öyle uyuyor diye Joie Serina 2 in 1 ana kucağını almıştım şahsen güzel özellikleri vardı ben beğenmiştim ama oğluşum asla sevmedi durmadı içinde sattık bizde. Elektrikli ana kucakları biraz riskli hem pahalı oluyor hemde her bebek sevmiyor durmuyor içinde , babybjörn muadili ana kucağı da vardı çok severdi dururdu onda, artık kendini ordan düşürmeye başlayınca bıraktık kullanmayı zaten max 6 ay kullanılıyor ikisi deKızlar aranızda otomatik ana kucağı alan öneri yapacak olan var mı
Ay çok daha iyiym duş aldım kendime geldim. Benim beybi tüm gün kendini solda topladı değişik değişik hareketler yaptı ayakları göğüs kafesimi deldi resmen alttan baskı da cabası.Hala altta baskı yapıyor iyice kanala girmeye çalışıyor sanırımNasıl oldun canım?
Ayy hakkaten bu ne ya hiç beğenmedim ve ciddi göz alıyorNoldu şimdi böyle daha mı güzel oldu yani sitedaha çok beyazlık var daha çok göz alıyor hafif bi softluk hafif bi karartı verseler daha iyi olurdu
Mavi olmuşKızlar siteye ne olmuş yaaa , ben sevmedim bu güncellemeyi
Anladım canım benim de aklımda bulunsun hangisinde korkmalıyım bileyimnormal canım kasılma gibi değilse tabi dinlenerek geçiyorsa normal. ama belden başlayıp karına kaşığı doğru dağılan ve ritmik olan zaman geçtikçe şiddeti artan bel ağrısı doğum başlıyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?