• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Sezeryan acım 12 gün geçti ilk defa 12. Gün yan yatabildim bebişle yürüyüs yapıyoruz arada yürüyüş iyi geliyo
Ayaktayken korse kullanmaya basladım ve 8,5 kg vermişim farkına varmadan
Ama hamile göbüşümüde özlemiyır değilim 🤰🏻
Canım rabbim anali babalı büyütsün inşallah ☺️

Kızlar planlı sezaryenlerde geceden yemeyi kesiyoruz ya, acil sezaryene alınınca nasıl oluyor? Yemiş olsak bile yapıyorlar mı?
Yapiyorlar 3 4 saat aclikta yetiyor lavman yapiyorlar sanirim
Ondan iyi anlaştım senle demekki 🤣
Bencede 🤣Biz başaklar birbirimizi severiz 🤣
Kızlar ben doğurmadım 🤣 kontrolden geldik şimdi 38+5 sancı mancı bir şey yok. Karnım toktu, kahve içtim, giderken çikolata yedim. Nst de uyudu, döndüm falan uyansın diye bir kere 80lerde sancı çıktı. Pazartesi tekrar kontrol. Eve geldim şimdi fıldır fıldır hareket ediyor 🤣 Ebe ile doğumhaneyi gezdik bugün her şey normal giderse suda doğum deneriz dedi. Suda doğumu hep istiyordum bakalım nasip olur inşallah.
Selen özyurtun youtube kanalinda dogum vlogu var onu izle suda dogurdu ben bile imrendim🤣🤣🤣

Kızlar Merhaba bugün 38 haftalık olduk. Kilomuz 3200 olmuş ÇATI muayenesi oldum. Kızlar korkmayın sadece bir rahatsızlık hissi verdi bana hatta beni bir gülme tuttu😅 Çatım çok hafif basıkmış ama doktor bunu çok sorun olarak görmedi. Ve 1.5 cm açılmam varmış doktor hareketlere başla dedi 😁
Ben bagirdigimi hatırlıyor valla 😅ama zeten gitmeden korkuyodum nasıl hareketler tavsiye etti canım

Yapiyorlar 3 4 saat aclikta yetiyor lavman yapiyorlar sanirim

Bencede 🤣Biz başaklar birbirimizi severiz 🤣

Selen özyurtun youtube kanalinda dogum vlogu var onu izle suda dogurdu ben bile imrendim🤣🤣🤣
Oğlumun kafasına geçen haftalarda biraz büyük demişti doktor o yüzden sezaryene kayacak gibiydik, son haftaları bekleyelim dedi. 2 haftadır normal çıkıyor bir aksilik olmazsa normal olacak inşallah. Normal olacaksa neden suda olmasın dedim 🤣 ona sancılar başlayınca duruma göre karar veririz dedi. Sancı sıklığın 15-20dkya düşünce gel dedi. Haftaya perşembe benim doğum günüm 39+5 oluyor o zamana da doğar mı bakalım.

Oğlumun kafasına geçen haftalarda biraz büyük demişti doktor o yüzden sezaryene kayacak gibiydik, son haftaları bekleyelim dedi. 2 haftadır normal çıkıyor bir aksilik olmazsa normal olacak inşallah. Normal olacaksa neden suda olmasın dedim 🤣 ona sancılar başlayınca duruma göre karar veririz dedi. Sancı sıklığın 15-20dkya düşünce gel dedi. Haftaya perşembe benim doğum günüm 39+5 oluyor o zamana da doğar mı bakalım.
Bende 10 ocakta kocamin dogum gununde doguracagim insallah🤣

Ben bagirdigimi hatırlıyor valla 😅ama zeten gitmeden korkuyodum nasıl hareketler tavsiye etti canım
Bana da doktor maşallah ne kadar dayanıklısın dedi 😅 demek ki bağıranlar oluyormuş ben kuzu kuzu yattım hatta hocam size ayıp olmazsa benim gülesim geldi gülebilir miyim dedim🤣

Ay kizlar rahmim.aciyor agriyor arasi bisey sanki bana kazik sokmuşlar gibi tövbe yarabbi yok boyle bi sinir his ya🤣 daha baska tarif edecek tabir bulamadim kusura bakmayin🤣
Ahahaha kız güldürdün beni🤣🤣 kelimeler yetmiyor tabi insan tarif edemiyor ama dediğin gibi bir his bende de var😅

Ay siteye telefondan giriyordum sanki pcden giriyomuş gibi ekrana bişeyler oldu. Masaüstü görünümü kapalı sizde de sorun oldu mu

Ahahaha kız güldürdün beni🤣🤣 kelimeler yetmiyor tabi insan tarif edemiyor ama dediğin gibi bir his bende de var😅
Ay vallahi aksamdan beri rezaletjm ya kahvalti bulasigini daha demin toplayip makarna yaptim iglende disardan soyledim valla hic enerjim yok 2.5 yasinda çakim var bi de
Ay siteye telefondan giriyordum sanki pcden giriyomuş gibi ekrana bişeyler oldu. Masaüstü görünümü kapalı sizde de sorun oldu mu
Benimki de ayni canim

Kızlar aranızda otomatik ana kucağı alan öneri yapacak olan var mı

Back