Canım neden korkuyorum inan bilmiyorum. Bir yandan ameliyattan mı korkuyorum acaba diyorum ama gelip geçecek biliyorum. Ama doğumu düşününce içimi kara bulut kaplıyor sanki . Doğumdan sonrasını düşünüyorum sanki hiç iyi anne olamam gibi hissediyorum korkuyorum bakamam diye . Yaklaştıkça içim karardıAyy bu erkeklerin istifçiliği… benim eşim de öyle asla atmaz bir şeyini. Allem eder kullem eder zorla atarım bende
Son dönemeçlerdeyiz artık ağrımızın olması çok normal. Sen neden korkuyorsun canım hep bi korkudan bahsediyorsun? Merak etme her şey çok güzel olacak , miss kokulu bebeler eve girince çektiğimiz ağrı sancıyı hatırlayamayacağız bile öyle olmasa kim 2 3 4. Çocuğu yapar ki
Ya ben ilk gebeliğimden kasılmaları hatırlıyorum zaten malum ikisinin arası kısabana da soruyor sancın var mı vajinaya baskı var mı diye ama ilkinde o kadar kötü olmuştum ki karnım sürekli taş gibi oluyordu. Bunda öyle değilim ama iyi de değilim
bilinmezlik korkutuyor. ama mis kokulu bebegınızı kucagınıza aldıgınızda sanki yıllardır anneymıssınız gıbı hıssedeceksınız. hepimiz bakamaz mıyım dıye dusunduk ama annelik otomatik yükleniyor.Canım neden korkuyorum inan bilmiyorum. Bir yandan ameliyattan mı korkuyorum acaba diyorum ama gelip geçecek biliyorum. Ama doğumu düşününce içimi kara bulut kaplıyor sanki . Doğumdan sonrasını düşünüyorum sanki hiç iyi anne olamam gibi hissediyorum korkuyorum bakamam diye . Yaklaştıkça içim karardı
Kilosu normal aslında canım neden öyle dedi acaba oğlum 3600 dogdu zorlanma yaşamadımKızlar ben de şimdi doktordan çıktım tam 37 haftalık olduk bugün bebek 3200 gram olmuş çatı muayenesi oldum normal doğuma müsait dedi ama eğer bebek kilo almaya devam ederse sezaryen yapacağız dedi boyu da 47 cm olmus . Eğer sezeryan da istiyorsan sezaryen de yaparım seni dedi birkaç gün içerisinde düşün kararını ver dedi tamamen bana bıraktı doktorum
Bende de var bu ara bos bos ağlıyorum ne olacak nasıl olacakCanım neden korkuyorum inan bilmiyorum. Bir yandan ameliyattan mı korkuyorum acaba diyorum ama gelip geçecek biliyorum. Ama doğumu düşününce içimi kara bulut kaplıyor sanki . Doğumdan sonrasını düşünüyorum sanki hiç iyi anne olamam gibi hissediyorum korkuyorum bakamam diye . Yaklaştıkça içim karardı
Evet canım sonrasında takibini de yaptım zaten tekrarlamadı çok şükür dün hafif sıcak bi duş aldım bel ağrım hafifledi sancılar da biraz azalınca uyudum hemen ve uyumak da iyi geldi. Bugün bel ağrım tamamen geçmiş ama baskı hala devam ediyor şimdilik iyiyim ama şiddeti arttığı an hastaneye gitmeyi düşünüyorum inşallah bir şey olmazgelenin idrar olduğundan emin misin canim
34.haftadan sonra vurmuyorlar diye biliyorum senin de 35 sayılırmış vurulmaması daha iyi bir noktada bebeğe kortizon yüklemesi yapmaya gerek kalmadan doğum yapmışsın. Şimdi nasılsınız peki çıktınız mı hastanedenBende 34+6da doğum yaptım hiç ciğer geliştirici fln vurmadilar.beni sezaryen için hazırlayan hemşireye söyledim ciğer geliştirici vurulmayacak mi die.daha küçük haftalar için vuruluyr o iğne dedi ve vurmadilar.
Cnm bende aynı şeyden muzdaribim.sezaryen oldum.bende enfeksiyon varmış bebeğe geçmiş enfeksiyon.kuveze aldılar 2 tane antibiyotik başladılar.biri 10gunluk biri 7gunluk.erken doğduğu için solunumunda sıkıntı oldu.cihaza bağladılar vs derken sarılık oldu mavi ışık verdiler.tam 10gun kaldı.
inşallah canim benim de bel ağrım çok ayy yaklaştı doğumlar.Evet canım sonrasında takibini de yaptım zaten tekrarlamadı çok şükür dün hafif sıcak bi duş aldım bel ağrım hafifledi sancılar da biraz azalınca uyudum hemen ve uyumak da iyi geldi. Bugün bel ağrım tamamen geçmiş ama baskı hala devam ediyor şimdilik iyiyim ama şiddeti arttığı an hastaneye gitmeyi düşünüyorum inşallah bir şey olmaz
Ondan iyi anlaştım senle demekkiAy bende başak burcuyum
Düzelicez inşallah beAy bi de o var gece her uyandığımda kolum parmaklarım tutmuyordu asdghj neyse az kaldı sahalara hızlı dönüş yapacaz inşallah doğumdan sonra
Hayırlısı olsun bitanem haberdar et bizi sıksıkDoktorumun numarası yok canım pazartesi kahverengi akıntı olmuştu onu sormuştum gittiğimde doğum yaklaştıkça olabilir normal demişti bidahaki randevum salı günü arada böyle kahverengimsi akıntı geliyor ne uzun nişan mis valla ben anlamadım
Maşallah canikom sağlıcakla al kucağına inşallahDoktordan çıktık şimdi haftası ile uyumlu çıktı 36+1 deyiz 37 dedikızcem 3.100 Gr boyunu unuttum, tahlil,Nst, suyu vs sıkıntı yokmuş çok şükür
Doğum tarihi de verdi 20 Ocak İnşallah
Baya sancı çıkmış kız. Benim maks 40 a kadar gelmiştir ben ekrandan hep kontrol ediyorumKızlar Nst me bakın, dün video çekmiştim kağıdı bana vermediler sancı 100 ü vurmuş ama dr bana sancın yok dedisırf ben endişelenmiyim kurcalamiyim diye öyle demiştir de fazla rahat davranıyor halbuki hemşire sancı hissediyor musun alta doğru baskı var mı diye sormuştu. Bir de ilk defa böyle zik zaklı görüyorum normalde kendi halinde ilerlerdi
İyi anne olamam korkusu hep olacak gibi ama bi bebeğe kendi annesinden başka hiç kimse iyi bakamaz, bi bakışınla neyi olduğunu anlıyorsun neye ihtiyacı olduğunu anlıyorsun mucize gibi bişey resmenCanım neden korkuyorum inan bilmiyorum. Bir yandan ameliyattan mı korkuyorum acaba diyorum ama gelip geçecek biliyorum. Ama doğumu düşününce içimi kara bulut kaplıyor sanki . Doğumdan sonrasını düşünüyorum sanki hiç iyi anne olamam gibi hissediyorum korkuyorum bakamam diye . Yaklaştıkça içim karardı
Ayy ben şu an dünden daha kötüyüm ( kendim ettim kendim buldum 2 3 oda süpürdüm süpürgeyi eko moda almama rağmen zorladı beni) şimdi nst ye girsem full sancı çıkarBaya sancı çıkmış kız. Benim maks 40 a kadar gelmiştir ben ekrandan hep kontrol ediyorum
Kız bırak süpürgeyi falan sana diyorum gerçi bende öyleyim evi süpür sil toz al yaptım bende duşa girdim çıktım şimdi yamulmuş bi şekilde yatıyomAyy ben şu an dünden daha kötüyüm ( kendim ettim kendim buldum 2 3 oda süpürdüm süpürgeyi eko moda almama rağmen zorladı beni) şimdi nst ye girsem full sancı çıkarbi daha da almicam elime süpürgeyi yaa doğuracam gibi hissediyorum
Gözün aydın canımKızlar buraya bakamıyorum pek malum yeni bir düzen oluşturuyoruz
Bebekli hayat çok güzel ve yorucu kızımla bir rutin oluşturuyoruz rutine uyduğu sürece aslında çok da zor değil ama bazen gaz vesaire sebeplerden uyumuyor uyumayınca rutin bozuluyor
Keyfimiz yerinde emzirir alt değiştir uyut rutin içerisindeyiz 3 saatte 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?