Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Canım neden korkuyorum inan bilmiyorum. Bir yandan ameliyattan mı korkuyorum acaba diyorum ama gelip geçecek biliyorum. Ama doğumu düşününce içimi kara bulut kaplıyor sanki . Doğumdan sonrasını düşünüyorum sanki hiç iyi anne olamam gibi hissediyorum korkuyorum bakamam diye . Yaklaştıkça içim karardı

bilinmezlik korkutuyor. ama mis kokulu bebegınızı kucagınıza aldıgınızda sanki yıllardır anneymıssınız gıbı hıssedeceksınız. hepimiz bakamaz mıyım dıye dusunduk ama annelik otomatik yükleniyor.

Kilosu normal aslında canım neden öyle dedi acaba oğlum 3600 dogdu zorlanma yaşamadım

Bende de var bu ara bos bos ağlıyorum ne olacak nasıl olacak

Kızlar buraya bakamıyorum pek malum yeni bir düzen oluşturuyoruz
Bebekli hayat çok güzel ve yorucu kızımla bir rutin oluşturuyoruz rutine uyduğu sürece aslında çok da zor değil ama bazen gaz vesaire sebeplerden uyumuyor uyumayınca rutin bozuluyor
Keyfimiz yerinde emzirir alt değiştir uyut rutin içerisindeyiz 3 saatte 1

Sezeryan acım 12 gün geçti ilk defa 12. Gün yan yatabildim bebişle yürüyüs yapıyoruz arada yürüyüş iyi geliyo
Ayaktayken korse kullanmaya basladım ve 8,5 kg vermişim farkına varmadan
Ama hamile göbüşümüde özlemiyır değilim

gelenin idrar olduğundan emin misin canim
Evet canım sonrasında takibini de yaptım zaten tekrarlamadı çok şükür dün hafif sıcak bi duş aldım bel ağrım hafifledi sancılar da biraz azalınca uyudum hemen ve uyumak da iyi geldi. Bugün bel ağrım tamamen geçmiş ama baskı hala devam ediyor şimdilik iyiyim ama şiddeti arttığı an hastaneye gitmeyi düşünüyorum inşallah bir şey olmaz

34.haftadan sonra vurmuyorlar diye biliyorum senin de 35 sayılırmış vurulmaması daha iyi bir noktada bebeğe kortizon yüklemesi yapmaya gerek kalmadan doğum yapmışsın. Şimdi nasılsınız peki çıktınız mı hastaneden

inşallah canim benim de bel ağrım çok ayy yaklaştı doğumlar.

Hayırlısı olsun bitanem haberdar et bizi sıksık

Doktordan çıktık şimdi haftası ile uyumlu çıktı 36+1 deyiz 37 dedi kızcem 3.100 Gr boyunu unuttum, tahlil,Nst, suyu vs sıkıntı yokmuş çok şükür

Doğum tarihi de verdi 20 Ocak İnşallah
Maşallah canikom sağlıcakla al kucağına inşallah

Baya sancı çıkmış kız. Benim maks 40 a kadar gelmiştir ben ekrandan hep kontrol ediyorum

İyi anne olamam korkusu hep olacak gibi ama bi bebeğe kendi annesinden başka hiç kimse iyi bakamaz, bi bakışınla neyi olduğunu anlıyorsun neye ihtiyacı olduğunu anlıyorsun mucize gibi bişey resmen mükemmeliyetçilik üzerimizdeki baskıyı arttırdığı için geriliyoruz aslında ama zamanla her şey yerine oturacak

Baya sancı çıkmış kız. Benim maks 40 a kadar gelmiştir ben ekrandan hep kontrol ediyorum
Ayy ben şu an dünden daha kötüyüm ( kendim ettim kendim buldum 2 3 oda süpürdüm süpürgeyi eko moda almama rağmen zorladı beni) şimdi nst ye girsem full sancı çıkar bi daha da almicam elime süpürgeyi yaa doğuracam gibi hissediyorum

Kız bırak süpürgeyi falan sana diyorum gerçi bende öyleyim evi süpür sil toz al yaptım bende duşa girdim çıktım şimdi yamulmuş bi şekilde yatıyom

Gözün aydın canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar, bende doğum yaptım, saat.10' da doğdu kızım sezeryan ile ismi Zeynep oldu .
Doğumum çok zor oldu ama ilkinde bu kadar ağrım olmamıştı bunda omuz ağrısından, mide bulantisindan mahvoldum, çok ağladım ağrıdan. Ameliyathane de başladı daha omuz ağrısı, söyledim odana çıktığın zaman ağrı kesici vericez dediler. Bir de bir ara gözlerimi kapattım bayıldım mi, uyudum mu bilmiyorum, bir süre bilinç kaybı oldu bende. Ameliyathanedekiler de niye bu kadar kotu oldun, kendini bırakma deyip durdular. Odaya çıktık ağrı kesici yaptılar, onun üstüne ağrım kesildi, çok şükür şimdi iyiyim, bebişim de iyi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…