Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bir ara doğum sonrası 6 ay izin olsun diye bir yasa teklif edilmisti. öylesine palavra mi attılar ne yaptılar merak içindeyim de
Dogum oranları bu kadar düşmüşken hala izinleri arttirmamis olmaları çok enteresan gerçekten. Ama bildiğim kadarıyla bu teklif Red de edilmedi insallah onaylanır ve bize yetisir

Başka bir grupta birisi bu sekilde kullandığını yazmisti ben de net bilmiyorum oluyordur insallah

Dogum oranları bu kadar düşmüşken hala izinleri arttirmamis olmaları çok enteresan gerçekten. Ama bildiğim kadarıyla bu teklif Red de edilmedi insallah onaylanır ve bize yetisir
ayy ben de dua ediyorum yetişsin lütfen çıkarsınlar. 8 hafta nedir 2 aylık bebeği nasıl birakalim

Ben de bankacıyım kızlar 36’ya kadar çalıştım sonrasında ağır bir grip geçiriyorum şu an bir hafta rapor aldım perşembe 37 doluyor geçen hafta Çarşambadan beri gitmiyorum ama bıraktım artık 37’ye kadar çalışmış oldum ama

Bence zaten onemli bir durum olduğunda doktor mudahale edecegi icin her sekilde guvendesin. O yuzden duruo dururken fazla para odemene gerek yok bence. Dojtorun yaptığini ebe yapiyor sonucta. Ben evde ebeyle doğmuşum

Birseyi anlamadim. Tüp bebek olmayan bebeklerin anneleri aman buna birsey olursa bir daha yaparim nasilsa diye dusundukleri icin mi normal dogumu tercih ettiklerini dusunuyorsunuz?

Birseyi anlamadim. Tüp bebek olmayan bebeklerin anneleri aman buna birsey olursa bir daha yaparim nasilsa diye dusundukleri icin mi normal dogumu tercih ettiklerini dusunuyorsunuz?
Ne alakası var ben öyle birşey mi ima ettim ? Doktorların genel olarak tüp bebek zaten zor olan bir tedavi yöntemi olduğu için ve normal doğum sezeryana göre daha riskli olduğu için yönlendirmesi üzerine konuşuyorum . Yoksa tabikide gerçekten anne olabilen hiçbir anne böyle birşey düşünmez bence . Ama yönlendirmeler bu şekilde ben ilk tedaviye başladığımda normal doğum yapabilirim dediğimde doktorum tavsiye etmem sezeryan daha garanti demişti

Benim 160 küsürlere çıktığıda oluyor 120 lere düştüğüde. Doktorum hiç sorun etmedi canım.
Bizimde bugun kontrol vardi bebiş 36+5 37 uyumlu cikiyor 3200 gr 50 cm olmuş agzi açikti fotoğrafta şafak 12
Uyyy yesinler totosunu
Maşallah canım sağlıkla al kucağına inşallah
Benim doktorum k hastane ile de anlaşmalı ama orası çok pahalı gerek yok dedi avcılar medicanada doğum olcak canım doktorun memorial doktoru mu
Doğum yaptım kızlar haber vereyim dedim
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün

Evet canım memorial doktoru baska hastaneye gitmşyor allahtan sigortam var bir kısmın ı karşılar insallah avcılar medicanada ne kadar doğum

hiç bilmiyorum ama galiba ameliyathanede 2,5 saat kaldığım için bağırsaklarıma çok hava dolmuş ve tolere edememişim

Daha yeni oldu daha önceden böyle olduğunda suyu fazlaydı ve ayakları asagidaydi bi şey var yine heralde ama sizin akıntınız olmuş kontrol ettirin bence

Kızlar benim bebek gece hiccc uyanmıyor kalkıyorum tuvalete gidiyorum evin içinde yürüyorum karnıma hafif hafif vuruyorum kalkmıyor sabah olunca kalkıyor anca hasta bebek diye çok korkuyorum

Doğum yaptım kızlar haber vereyim dedim
Yaaaa ne kadar güzel , gözün aydın canım iyi misiniz , her şey yolunda mı ?
Canım öyle bir düşünce yok tabiki ama doktorlar tüp bebek olunca riskli gebelik gurubuna sokuyor ve sezaryan ile doğuma yönlendiriyorlar

Kızlar benim bebek gece hiccc uyanmıyor kalkıyorum tuvalete gidiyorum evin içinde yürüyorum karnıma hafif hafif vuruyorum kalkmıyor sabah olunca kalkıyor anca hasta bebek diye çok korkuyorum
Yavrum ne alakası var üzme kendini benimki de yatarken firlacak gibi hareketler ediyor uyuduktan sonra gece üç kere tuvalete kalkınca hiç hissetmiyorum haereketini su an da da mesela hicccc oralı bile değil uyuyor muhtemelen minnoş da olsa onun da bı uyku rutini var

Canım doğum yaptın mı ? Nasıl geçti , bebek nasıl sen nasılsın ?
Eğer doğum yaptıysan bize bebeğin kilosunu boyunu ve ismini de söylersen tabloyu güncelleyelim

Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle :) bende kısmetse pazartesi sezaryen olacağım 38+3 olmuş olacağım :)
Canım doğum yaptın mı ? Nasıl geçti , bebek nasıl sen nasılsın ? İki çocuklu hayat nasıl gidiyor?
bize oğluşunun kilosunu boyunu ve ismini de söylersen tabloyu güncelleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…